Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ukrayna`da Ortak Restaurant

BaşlatanEm-AlenTarih04/02/2012 11:09:10Yorum6

İlk mesaj
Ukrayna`da isletmesini alacagimiz, Restaurant & Disco`ya 20.000 $ kapital koyabilecek ortak ariyoruz.
Dukkan su an calisir durumda. Hicbir eksigi yok. Cok kaliteli malzemeleri ve tum ruhsatlari mevcut. Ukraynada seckin Musteri potansiyeli mevcut.
Ana cadde uzerinde giris kati Restaurant & Cafe`.
1. kati, tum ses ve isik duzeni ve herseyi hazir DISCO. Ayrica yazlik bahcesi ve otoparki mevcut. Mutfak ve servis calisanlari ve ekip hazir. Biz burada ve Turkiyede profesyonel restaurant isletmecisiyiz.
20.000 $ kapital koyup 50% ortak ariyoruz. Ortagimiz, ister burada yasasin, ister Turkiyede, ister her iki ulkede yasasin. Lutfen bize E-mail veya Tel ile ulasabilirsiniz. rudnikltd@mail.ru Tel: +380.931874818 veya +380.663890589

Yerleşim Ukrayna / NikolaevMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
bu restaurant ukraynanin tenha bir kasabasinda galiba

Yerleşim Ukrayna / LivovMeslek Yöneticilik
restaurantin tam olarak yeri(hangi sehir mahalle vs) -metrekaresi-kirasini ve kira kontrati bitis tarihini bildirirseniz ilgilenen arkadaslara daha cok yardimci olacaginiz kanisindayim

birde tum ruhsatlar hazir derken hangi ruhsatlardan bahsettiniz acaba

merhabalar kazakistan almaatada yaşıyorum ukraynaya yerleşmeyi düşünüyorum turizim otelcilik işletme mezunuyum 12 sene disco bar işletmeciliği yaptım ayrıntılı bilgi aalabilirmiyim .işin ciddiyetine kanaat getirirsem ortak olmaya hazırım. msn ozhan.kaan@hotmail.com skyp bigsamalmaata eklerseniz daha detaylı görüşebiliriz.
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
cok merak ettim nerdeymiş bu?? hangi sehirde?? nikolaevdeyse nerde bi ziyaretinize gelmek isterim!!

Yerleşim Ukrayna / NikolaevMeslek Di?er