Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Tüm Türkiyeye Özel Üretim Peynir

BaşlatanfiyakaTarih28/01/2012 19:42:39Yorum16

İlk mesaj
Üye193 yazı
Tüm Türkiye'ye mandıramızda özel üretim peynirlerimizden özel vakumlu poşetlenmiş haliyle gönderiyoruz.

Toptan alıp çevrenize de satabilirsiniz.

Perakende fiyatlarımız:

-İzmir tulum peynir------------>18.00 tl/kg
-Çanakkale ezine peyniri---->17.00 tl/kg
-Manyas peyniri---------------->17.00 tl/kg
-İvrindi kelle peyniri---------->17.00 tl/kg
-Sepet peyniri------------------>14.00 tl/kg
-Tereyağı------------------------->16.00 tl/kg

Bir kg'lık ilk alışverişinizde KARGO ÜCRETİ almıyoruz

50 Tl ve üzeri alışverilerinizde KARGO ÜCRETİ almıyoruz.

Sipariş için ;

besteci35@hotmail.com

veya

Tel: 0 505 453 77 55

İlker ÖZER

Toptan alımlar için fiyat isteyiniz.
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye193 yazı
konu günceldir.
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye193 yazı
bugün ilk siparişimi aldım çok şükür.Devamını bekliyorum sevgili arkadaşlar.
İşleyen demir ışıldar

Üye193 yazı

Fiyatlar mı pahalı mesajın başlığı mı itici acaba?

neden kimse bir yorum yazma gereği hissetmemiş? diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Fikri olan var mı?
İşleyen demir ışıldar

Yeni Üye31 yazı
Fiyat biraz pahalı gibi geldi bana ama kaliteyi de gözardı etmemek gerekir. Ürünün kalitesini nasıl görebillirim. Duruma göre tereyağı ve ezine peynirle ilgilenebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye193 yazı
Özelden adres yollarsanız size numune göndermek isterim.Doğal ve katkısız olduğu için yazılan fiyatların çok çok normal ve hatta ucuz olduğunu göreceğinizden eminim.

Memnun olmanız ya da olmamanız halinde topiğe yorumunuzu da eklerseniz çok sevinirim.
İşleyen demir ışıldar

Üye193 yazı
Kargo ücretini ödemeniz halinde adresini yollayana küçük numuneler gönderebilirim arkadaşlar.
İşleyen demir ışıldar

Üye193 yazı
Yokmu bu memlekette peynir yiyen arkadaşlar.Vakumlu poşetiyle ve özellikle lezzeti ile hayran kalacağınız peynirler.isteyene numune de gönderecez.Alıp yiyen de bu topicte olumlu/olumsuz yorumunu yazsın.malımıza güveniyoruz.geriye sizin bizim müşterimiz olma nezaketini göstermeniz gerekiyor.Siparişlerinizi bekliyorum.
İşleyen demir ışıldar

Üye193 yazı
Konu günceldir.
İşleyen demir ışıldar

Üye126 yazı
İLKER KARDEŞİM SEN BELKİ ÇOK İYİ ÜRÜN SATIYORSUNDUR ÇOK DÜRÜST ESNAF OLABİLİRSİN AMA EN NİHAYETİNDE BU GIDA. BUNUN GEREKLİ BELGELERİ VARMI. BEN TÜKETİCİ OLARAK İNTERNETTEN PEYNİR ALIRMIYIM. ÖNCE BUNU SORGULA. BENCE FİYATTA BİRAZ PAHALI. BAZEN(AYDA EN AZ 1 KERE) BENİM BULUNDUĞUM YERDEKİ MARKETLER BİLE KOYUN VE KEÇİ PEYNİRİNİ 14-15 ARASI SATIYORLAR VE TADINADA DOYUM OLMUYOR. ONLAR MARKET. GERİSİNİ SEN ANLAYIVER. BUDA BENİM NAÇİZANE FİKRİM. ALINMA VE KIRILMA. İLK MÜŞTERİNDE BURDA BEN OLURUM. AMA DETAYLAR ÖNEMLİ.......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye193 yazı
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Peynirler çanakkale nin yenice ilçesinde üretim izinlerini almış bir mandırada üretiliyor.İstediğiniz belgelerin hepsi mevcut.İstediğiniz belgeleri siteye de scan yapıp koymak mümkün.En kısa zamanda bu belgeleri yükleyeceğim.

Fiyat konusuna gelince marketlerde indirime giren ürünlerin olması normaldir.Onlar havuz hesabı yaparlar ve içeriye çektikleri müşterilere indirimli verdikleri ürünler yanında diğer ürünleri satarak para kazanırlar.benim onlarla baş etmem mümkün değil elbette ama en azından peynirleri tanıtmak için karımdan vazgeçip ilk siparişinizde kargo ücretini ben karşılıyorum.

Peynirler koyun sütünden imal edilmiş olup lezzetleri konusunda çok iddealıyım.Üretici firmayla anlaşıp kendi markamla piyasaya girmeye bile düşünüyorum ancak biraz sermaye biriktirmem gerekiyor.Şuan çevremde satışlarım ve geri dönüşleri çok güzel.Zamanla daha da iyi olacağını düşünmekteyim.
İşleyen demir ışıldar

Üye193 yazı
konu günceldir.
İşleyen demir ışıldar

Üye193 yazı
konuyu kapatıyorum.Reel ortamda işler yolunda çok şükür.sanal ortamdan peynir siparişi çıkmayacağını da öğrenmiş olduk.İlginize teşekkürler.
İşleyen demir ışıldar

Yeni Üye13 yazı
arkadaşım halen peynir satışı yapıyor musun? konuyu kapattım yazmışsın ama...
-İzmir tulum peynir
-Çanakkale ezine peyniri
-tereyağı
bu 3ünün toptan fiyatlarını yazar mısın halen satış varsa tabi saygılar
ali_ozkaya@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye89 yazı
bursadan yazıyorum haftalık 75-ile100 kg arasında alımlarda 2. kalıte 2kg lık taze kaşar pakette dilimli ve baton fıyatı alabılırmıyım tşk. gercek4321@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er