Yeni Üye Toplam 71 yazı |
|
dt_turan Girişimci Editör Toplam 544 yazı | 10/02/2008 : 22:34:52 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
saverne Yeni Üye Toplam 71 yazı | 15/02/2008 : 13:05:49 Alıntı
saygilar Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum Yerleşim : Fransa / Strasbourg | Meslek : Esnaf |
permant Yeni Üye Toplam 5 yazı | TEBRİKLER Başarının temeli azim sebat inanc PeRmAnT Yerleşim : Türkiye / Çorum | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
saverne Yeni Üye Toplam 71 yazı | 15/02/2008 : 16:33:11 Alıntı
Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum Yerleşim : Fransa / Strasbourg | Meslek : Esnaf |
ramazan_00_49@h otmail.com Yeni Üye Toplam 43 yazı | 15/02/2008 : 17:54:46 Alıntı
bonsuağ ben uzun sureler paris ve marsilyada yaşadı ve en sonunda sınır dışı edildim sizin bu bahsetiğiniz fransa olamaz Yerleşim : Türkiye / Muş | Meslek : Esnaf |
saverne Yeni Üye Toplam 71 yazı | 15/02/2008 : 18:00:04 Alıntı
dediginden hicbir sey anlamadim
Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum Yerleşim : Fransa / Strasbourg | Meslek : Esnaf |
Bartoloucci Üye Toplam 1347 yazı | 03/10/2008 : 09:26:03 Alıntı
siteniz hangisiydi ? son durum nedir ? Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı |
Diyor ki ; İyi günler ben uzun süre Fransa Paris ve Marsilya da yaşadım. ancak tüm çabalarıma rağmen sınırdışı edildim. Bir Türk olarak Fransızların size bu kadar yakın davrandıklarına inanamıyorum . . . tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Dikkanizi bir noktaya çekmek isterim. Bazı kurtuluş yazıları çıktı şu aralar Konikste. Birçok arkadaşımızın bu kurtuluşlara ilgi göstermesinin bir sebebide kendi kurtuluş yolunu bulmak için. Fakat buradaki örnekte de görüldüğü gibi kurtulanlar sadece kendilerine uygun olabilecek kendi şahsi yetenekleri sayesinde kurtuluşu yakalayabiliyor. Yani herkese uyacak bir kurtuluş şablonu yok ne yazıkki. Kurtuluş yolu arayışında olan sıkıntılı arkadaşlarımız gücü kendilerinde aramak zorundalar. Bir yetenekleri varsa ortaya çıkarmalılar. saverne tamamen kendine has olabilecek özellikler açıklamış. Bunları paraya dönüştürebilmiş olması mükemmel bir durum. Saverne nin bu işe başlamak üzere iken yazdığı yazısı http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=4311 Çok kutluyorum. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
igitur Yeni Üye Toplam 54 yazı | 12/11/2008 : 10:36:11 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : İmalat |
yunusemir82 Yeni Üye Toplam 42 yazı | 12/11/2008 : 12:50:46 Alıntı
gerçekten çok güzel...işte o bir ytl'ye (yada 1 euro'ya) muhtaç kalınmadan bu başarılar elde edilemiyor bence. daha iyi yüzebilmek için öncelikle karaya oturmamız gerekiyor sanırım. başarılarınızın devamını dilerim, firma bilgilerini, web siteni paylaşırsan seni daha yakından takip ederiz saverne... Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
saverne Yeni Üye Toplam 71 yazı | 05/12/2008 : 02:24:55 Alıntı
butun arkadaslara cok tesekkur ederim ... uzun zamandir giris yapamadim konikse islerimden dolayi... @igitur tesekkurler hatirlatma yaptigin icin dogrusu boyle galiba Bonsoir :) gecen hafta depoma hirsiz girdi neyim var neyim yok caldi benden hayallerimi herseyimi fransiz komsum depodan aksam vakti birseyler ciktigini gorunce jandarmaya haber veriyor onlarda tabiiki alabildikleriyle vin.... elimde cok malim kalmadi kurtarabildiklerimden nasil olalim olacagi varmis demekki... hayin gozler hayin insanlik toplumunun nazari sigortasida yoktu ... hic uzulmedim dersem yalan olur ESIM MUTLU BIR HABER verdi bana bir oglum vardi simdide bir kiz babasi olacagim :) bu yeter bana lanet olsun dunya mali degilmi elimdekilerle idare ediyorum simdi Pazar gunu Ist de olacagim firmayla gorusmem var Bir next shop projemiz var o olursa yeniden mutlu olacagim olmazsa bir acik kapi aramaya calisacagim herkese iyi aksamlar Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum Yerleşim : Fransa / Strasbourg | Meslek : Esnaf |
saverne Yeni Üye Toplam 71 yazı | 05/12/2008 : 02:27:29 Alıntı
islerimde iyi gidiyordu 2 ay oncesine kadar lyon'a marseille yaya corse adaya satislar yapiyor toptanciliga baslamistim bir arap bir turk firmasina mal veriyordum arkadaslar ne yapalim olacagi varmis Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum Yerleşim : Fransa / Strasbourg | Meslek : Esnaf |
Bartoloucci Üye Toplam 1347 yazı | 07/03/2010 : 20:33:25 Alıntı
işler düzelmiştir umarım Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
ubuntu Yeni Üye Toplam 39 yazı | 10/07/2012 : 21:27:18 Alıntı
Son durum nedir acaba :) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
acakirr Yeni Üye Toplam 8 yazı | 31/07/2012 : 10:56:52 Alıntı
aynen 4 sene geçmiş bende merak ettim şu anki durumu :) Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Yöneticilik |
onur bozkır Üye Toplam 349 yazı | merak içindeyız hepımız 0532 571 12 07 0531 649 42 51 0535 350 05 18 0212 431 64 58 SHOWROOM İSTANBUL ESENLER FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH http://www.bozkirtriko.com onurbozkir@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
Bartoloucci Üye Toplam 1347 yazı | 08/12/2015 : 13:05:19 Alıntı
yıl 2016 1 ay kaldı Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
baki00 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 08/07/2017 : 21:26:18 Alıntı
son durum ne acaba :D yıl 2017 - Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Esnaf |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 28/01/2018 : 18:16:52 Alıntı
Hayatınızı planlarken bu sözümü unutmayın, Türk gibi hevesle işe başlayıp, İngiliz gibi hevesle bitirin.Türk gibi başlayıp İngiliz gibi bitirmek ne biliyormusunuz?Size kısaca anlatayım, Bize özgü sanırım çok hevesle herşeye başlamak ama sona yaklaştıkça bıkıp , ertelemek. İngilizler ise başta harcamadıkları enerjilerini sona doğru harcayıp güzel bir sonuç ortaya çıkarıyorlar. Bunu ben söylemiyorum, tüm dünya söylüyor.Ve bu yüzden bir işe Türk gibi hevesle başlamak ve İngiliz gibi titizlikle bitirmek; başarıya ulaşmada en doğru yol oluyor. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |