| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - İmpossible @abrahamme sitenizi inceledim, üyeler ve alıcılar için gayet yararlı bir site gibi duruyor.
Merak ettiğim sizin bu işteki karınız ne ?
Sonuçta kimse bu devirde kar amacı gütmeden bişeyler yapmıyor.
|
Haklısınız. Kimse kimseye bedava birşey vermiyor.
Ben yazılımcıyım. Ekmeğimi kazandığım işim bu. Teknoloji ile içli dışlıyım. İstanbulun en yoğun bir yerinde koşuşturmacanın en çok olduğu bir yerdeyim.
Ama gel görki, ben hergece kafamı yastığa koyduğum zaman, burnuma yağmurdan ıslamış toprak kokusu gelir. Genizimi yakan o domatesin sapının kokusu gelir.
Kısacası ben tarım hastası biriyim aslında. Ama imkanım olmadığı için bu şehirde koşturmak ve karnımı doyurmak zorundayım. Ama yazılım gibi bir imkanım var. Bende bu bilgimi, gıda işi ile uğraşan, tarımla uğraşan insanlarımıza yararlı bir iş için kullanayım dedim. Ben yapamıyorum bari onlar yapsın dedim. Ev hanımlarına istihdam olsun dedim.
Ben biri karşıma geçipte , ben şunu bunu biliyorum dediği zaman ona ilk önce, "bu bildiklerinin herhangi birine bir yararı varmı ?" diye sorarım. Benim felsefem budur.
Sitemiz tamamen ücretsiz. Üyelik, İlan ekleme vs.
İlan sınırı yok. İsteyen 1000 tane bile ekleye bilir. Öyle yıllık dükkan ücreti filanda yok. Tamamen hizmet. Benim bu siteden bir gelirimde yok.
Bu sitede herhangi bir tanıdığımın ürünüde yok. Yani tanıdığıma kıyak yapayım ilanını en üstte göstereyim gibi bir durumda yok. İlanını güncelleyenin ilanın en üstte çıkar otomatik olarak.
Biraz uzun oldu ama, sorunuzun kısa ve net yanıtı, bu işten bir Kâr yada menfaatim yok :)