Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

İnternetten Satış Yapmak İstermisiniz ?

BaşlatanabrahammeTarih15/01/2012 19:44:21Yorum101

İlk mesaj
Üye228 yazı
- Toptan veya perakende ürün satışı yapan
- Ev yapımı ürünler üretip satmak isteyen
- Tarlasındaki malı satmak isteyen

Komisyon Yok !
Üyelik Ücreti Yok !

Ürünlerinizi kendiniz ekleyip müşterilerle bizzat siz görüşüyorsunuz.

Pazarlık yapabiliyorsunuz.

İstediğiniz şekilde tahsilat yapabiliyor, istediğiniz şekilde kargo nakliyatı siz belirliyorsunuz.

İlgilenen arkadaşlar site : www.gidaambari.com

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye4 yazı
Sevgili gıda ambarı;
Site adresinizi yeni gördüm,inceledim ve olumlu gördüm.Önceliikle emeğinize sağlık.Benzer sitelerdeki ilanlara göre ziyaretçi oranı dahayoğun gibi geldi.Ben de kayıt oldum ve zeytinyağımızı satışa çıkardım.Hadi hayırlısı.www.gttgrup.com
Engin DEMİRCAN

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emekli
Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - engindemircan
Sevgili gıda ambarı;
Site adresinizi yeni gördüm,inceledim ve olumlu gördüm.Önceliikle emeğinize sağlık.Benzer sitelerdeki ilanlara göre ziyaretçi oranı dahayoğun gibi geldi.Ben de kayıt oldum ve zeytinyağımızı satışa çıkardım.Hadi hayırlısı.www.gttgrup.com

Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum. olumlu bulmanıza sevindim. Sitemizi inceleyen herkes beğendiğini bildiriyor. Bu çok memnun edici. Henüz olumsuz bir eleştiri almadık. Önceki mesajlarda "Yiğit Can" böyle girişimler bana güven vermiyor demişti ama sebebini açıklamamıştı. Bende henüz anlamış değilim. Birde başka platformda bir arkadaş, komisyon yada üyelik ücreti almadığınız için sitenize güvenmiyorum demişti :) onuda henüz anlamış değilim. bunların dışında yüzlerce kullanıcı içinde olumsuz eleştiri yapan olmadı. Ama olumlu dönüşler çok oldu. Bazı ilan ekleyen arkadaşlara satış yapıp yapmadıklarını sordum. Bizim site aracılığı ile güzel siparişler alan arkadaşlarımız olduğunu öğrendim. Buda beni mutlu etti. Hatta geçen gün bir üyemiz, benim telefonumu gıda ambarı olarak kaydetmiş. Daha sonra sipariş veren birisini de gıda ambarı diye kaydetmiş unutmamak için. Sonra bana sms attı. Hesap numaram şu, ücreti buraya yatıra bilirsiniz diye :) arayıp uyardım. Yanlış gönderdiniz diye. Bu bizzat sipariş alan arkadaşların varlığına canlı şahit olmam açısından sadece bir örnek.

Amacımız belli. Kazandığınızı, aracılık sitelerine kaptırmamak için gıdacılara destek olmak. Şu anda bizim bir kazancımız yoktur. Ve üyelik ücreti, komisyon gibi ücret almama konusunda ısrarlıyız. İleride sitenin belirli yerlerine reklam ala biliriz. Veya kampanya yapmak isteyen üyelerimizle ortaklaşa girişimlerimiz ola bilir. Ama hiç bir zaman üyelerimizden hizmet ücreti almayı düşünmüyoruz.

Üyelerimizden ricamız, şahsi sitelerinin bir köşesine Gıda Ambarı logosunu iliştirip, buradaki ürünlerimizi Gıda Ambarında da bula bilirsiniz gibi destek vermeleri ve çevresindeki insanları bu siteden haberdar etmeleridir. Onun dışında herkese bol kazanç diliyoruz. Umarım amacımıza ulaşırız.

Bu arada sitemizin açılalı 2,5 ay oldu. Bu süre içerisinde 38 bin ziyaret gerçekleşmiş.

Herkese iyi satışlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye9 yazı
Site görsel olarak çok güzel olmuş. Tebrik ederim. Başarılar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
guzel bir site, guzel bir girişim, guzel bir FİKİR :)yaklasık olarak 1 sene ıcersınde cok populer olacak olan bir site. başarıların devamını dılerım.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - serhan2503
Site görsel olarak çok güzel olmuş. Tebrik ederim. Başarılar..

Çok teşekkür ederim.

Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - trulya
guzel bir site, guzel bir girişim, guzel bir FİKİR :)yaklasık olarak 1 sene ıcersınde cok populer olacak olan bir site. başarıların devamını dılerım.

Çok teşekkürler. Sizlerin sayesinde güzel yerlere gelecek.

Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yakorank
Tasarımı çok başarılı sitenin ve ince düşünceli bir arkadaş, eline sağlık. Site üzerinden ne kadar dönüş olduğunu üyeler görebilseydi çok iyi olurdu hem site açısından hemde üyeler açısından. Ayrıca sitenin memnun olan üyeler mutlaka siteye destek vermeli, böyle güzel bir siteyi beleş bulmuşsunuz destek olun, reklam verin veya bağışta bulunun.
abrahamme teknik olarak yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman hazırım. Bir ara mesajlaşalım site için neler yapılabilir konuşalım.

Çok teşekkür ederim. Her zaman mesaj göndere bilirsiniz. Müsaitim.

Üye126 yazı
Gıda ambarına ürünlerimi girdim.Bakalım hayırlısı faydasını görürüz inşallah

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - umut35
Gıda ambarına ürünlerimi girdim.Bakalım hayırlısı faydasını görürüz inşallah

İnşallah yararlı olur :)

Üye228 yazı
twitter takipçimiz 890 kişi oldu. Siteye eklediğiniz ürünleri aynı gün paylaşıyoruz.

Üye131 yazı
Ben de ilk ilanımı verdim, onaylanmasını bekliyorum. Ardından diğer ilanlarımı da ekleyeceğim inşaALLAH..

Bardakta sıcak ve soğuk içecek ilanı verdim, umarım sayenizde güzel satışlar yaparım.. Emeğinize sağlık..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - maximos
Ben de ilk ilanımı verdim, onaylanmasını bekliyorum. Ardından diğer ilanlarımı da ekleyeceğim inşaALLAH..

Bardakta sıcak ve soğuk içecek ilanı verdim, umarım sayenizde güzel satışlar yaparım.. Emeğinize sağlık..

:) ilanınız yayında. Aynı zamanda 1500 kişiye twitter aracılığıyla iletildi. Hayırlı bol kazançlar inşallah.

Üye113 yazı
@abrahamme sitenizi inceledim, üyeler ve alıcılar için gayet yararlı bir site gibi duruyor.

Merak ettiğim sizin bu işteki karınız ne ?

Sonuçta kimse bu devirde kar amacı gütmeden bişeyler yapmıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İmpossible
@abrahamme sitenizi inceledim, üyeler ve alıcılar için gayet yararlı bir site gibi duruyor.

Merak ettiğim sizin bu işteki karınız ne ?

Sonuçta kimse bu devirde kar amacı gütmeden bişeyler yapmıyor.

Haklısınız. Kimse kimseye bedava birşey vermiyor.
Ben yazılımcıyım. Ekmeğimi kazandığım işim bu. Teknoloji ile içli dışlıyım. İstanbulun en yoğun bir yerinde koşuşturmacanın en çok olduğu bir yerdeyim.
Ama gel görki, ben hergece kafamı yastığa koyduğum zaman, burnuma yağmurdan ıslamış toprak kokusu gelir. Genizimi yakan o domatesin sapının kokusu gelir.

Kısacası ben tarım hastası biriyim aslında. Ama imkanım olmadığı için bu şehirde koşturmak ve karnımı doyurmak zorundayım. Ama yazılım gibi bir imkanım var. Bende bu bilgimi, gıda işi ile uğraşan, tarımla uğraşan insanlarımıza yararlı bir iş için kullanayım dedim. Ben yapamıyorum bari onlar yapsın dedim. Ev hanımlarına istihdam olsun dedim.

Ben biri karşıma geçipte , ben şunu bunu biliyorum dediği zaman ona ilk önce, "bu bildiklerinin herhangi birine bir yararı varmı ?" diye sorarım. Benim felsefem budur.

Sitemiz tamamen ücretsiz. Üyelik, İlan ekleme vs.
İlan sınırı yok. İsteyen 1000 tane bile ekleye bilir. Öyle yıllık dükkan ücreti filanda yok. Tamamen hizmet. Benim bu siteden bir gelirimde yok.

Bu sitede herhangi bir tanıdığımın ürünüde yok. Yani tanıdığıma kıyak yapayım ilanını en üstte göstereyim gibi bir durumda yok. İlanını güncelleyenin ilanın en üstte çıkar otomatik olarak.

Biraz uzun oldu ama, sorunuzun kısa ve net yanıtı, bu işten bir Kâr yada menfaatim yok :)

Üye340 yazı
merhaba siteniz hayırlı olsun öğütülmemiş karabiber tonajlı alınacak fiyat teklifini mailimize gönderin lütfen birde numune gönderebilecek kişiler mail atsın

alışveriş@gmail.com
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye192 yazı
başarılı bir girişim öncelikle sizi tebrik ederim..

siteniz daha yeni olmasına rağmen görünen eksiklikler var görüş öneri şeklinde bu eksikliklerde giderildiği zaman önemli adresler arasında yerini alacaktır tabi sizede sitenin devri ortaklıklar gibi tekliflerde gelebilir...

çok iyi düşünülmüş ve hazırlanmış bir proje olarak görüyor ve sizi tekrardan tebrik ediyorum çalışmalarınızda başarılar...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hidalgo1911
başarılı bir girişim öncelikle sizi tebrik ederim..

siteniz daha yeni olmasına rağmen görünen eksiklikler var görüş öneri şeklinde bu eksikliklerde giderildiği zaman önemli adresler arasında yerini alacaktır tabi sizede sitenin devri ortaklıklar gibi tekliflerde gelebilir...

çok iyi düşünülmüş ve hazırlanmış bir proje olarak görüyor ve sizi tekrardan tebrik ediyorum çalışmalarınızda başarılar...

Çok teşekkürler. Önerilerinizi göndere bilirsiniz. Sizlerin eleştiri ve önerileri ile daha güzel olacak inşallah.

Yeni Üye4 yazı
Site de ürünlerimizi tanıtmamıza fırsat verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Gyda
Üye434 yazı
Gerçekten bravo çok akıllıca ve kullanışlı. Kapasiteniz arttığında bocalamamanız için bende tavsiye mutlaka gelişmeleri yapacak ve sorun çıktığında anında müdahale edecek personeliniz bulunsun. Bu güzellik burda kalmasın devam edin sizi izleyenler daha sonra üzülmesinler. Tebrik eder Allah kalbinize göre versin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye228 yazı
dorlion
Ben teşekkür ederim bize inanıp destek verdiğinzi için.

Gökmen Demet
Çok teşekkür ederim. Kapasite artsada sorun olmaz. Herşeyimiz hazır. Yeterki kapasite artsın :)) İyi dilkerleriniz için teşekkür ederiz.

Yeni Üye13 yazı
Haklısınız. Kimse kimseye bedava birşey vermiyor.
Ben yazılımcıyım. Ekmeğimi kazandığım işim bu. Teknoloji ile içli dışlıyım. İstanbulun en yoğun bir yerinde koşuşturmacanın en çok olduğu bir yerdeyim.
Ama gel görki, ben hergece kafamı yastığa koyduğum zaman, burnuma yağmurdan ıslamış toprak kokusu gelir. Genizimi yakan o domatesin sapının kokusu gelir.

Kısacası ben tarım hastası biriyim aslında. Ama imkanım olmadığı için bu şehirde koşturmak ve karnımı doyurmak zorundayım. Ama yazılım gibi bir imkanım var. Bende bu bilgimi, gıda işi ile uğraşan, tarımla uğraşan insanlarımıza yararlı bir iş için kullanayım dedim. Ben yapamıyorum bari onlar yapsın dedim. Ev hanımlarına istihdam olsun dedim.

Ben biri karşıma geçipte , ben şunu bunu biliyorum dediği zaman ona ilk önce, "bu bildiklerinin herhangi birine bir yararı varmı ?" diye sorarım. Benim felsefem budur.

Sitemiz tamamen ücretsiz. Üyelik, İlan ekleme vs.
İlan sınırı yok. İsteyen 1000 tane bile ekleye bilir. Öyle yıllık dükkan ücreti filanda yok. Tamamen hizmet. Benim bu siteden bir gelirimde yok.

Bu sitede herhangi bir tanıdığımın ürünüde yok. Yani tanıdığıma kıyak yapayım ilanını en üstte göstereyim gibi bir durumda yok. İlanını güncelleyenin ilanın en üstte çıkar otomatik olarak.

Biraz uzun oldu ama, sorunuzun kısa ve net yanıtı, bu işten bir Kâr yada menfaatim yok.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Üye228 yazı
@peynirgemisi

merhaba. Benim üstteki yazımı alıntılamışsınız ama sizin yazınız yok :) Tam anlamadım.

Üye228 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yusuf06_tr
Güzel Çalışma tebrikler...

Teşekkürler.

Yeni Üye18 yazı
bende beğendim tebrik ederim.
yöreme ait ürünlerden satmak isterim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?retmen