Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Tüm Koniks Ailesine Teşekkür Ederim

BaşlatantevratTarih12/01/2012 13:11:59Yorum14

İlk mesaj
Üye251 yazı
İKİ YIL ÖNCEYDİ İŞLERİM BİR ANDA BOZULMUŞTU KARAMSARLIĞA DÜŞMEDİM DEĞİL AMA ÇABUCAK TOPARLANIP TEKRAR GÜNYÜZÜNE ÇIKTIM AMA TEK ŞEYİ KAYBETMEMİŞTİM ODA İNANCIM İNANCIMLA ŞU AN HALA AYAKTAYIM FİRMANIN BİRİNDE SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRLÜĞÜ YAPIYORUM VE AYNI ZAMANDA BROKERLİK İŞYLE UĞRASIRKEN SATIŞ VE PAZARLAMA DANIŞMANLIĞI YAPMAKTAYIM EN KÖTÜ GÜNÜMDE BİLE BENDEN FİKİRLERİNİ VE DÜŞÜNCELERİNİ BENDEN ESİRGEMEYİP PAYLAŞAN SİZ KONİKS AİLESİNE EN İÇTEN DUYGULARIMLA TEŞEKKÜR EDERİM ÖMRÜNÜZ UZUN YOLUNUZ AÇIK OLSUN
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye162 yazı
mevcut işine devam etmek kaçınılmaz..mevcut işine devam ederek..biraz kendinden fedakarlık yaparak ek iş yapman lazım zamanın ne kadar bilemem..akşamları sabahları gazete bayilerinle anlaş işe gelmeden gazeteleri dağıt bakkalalra marketlere..git pimapencilerle anlaş pimapen ihtiyacı olanlara pimapen taktırt omisyon al bunu sen çoğaltabilirsin..
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye73 yazı
Sana düzenli ek iş gerekiyor nerede satış yapıyorsun gittiğin yerlere ek başka ürünler satabilirmisin?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye377 yazı

Şu an internet üzerinden satılabilecek tarzda urunler pazarlıyorsan e-ticaret yapabilirsin.hem calısıp hem e-ticaret yapabilirsin. detaylar için : bilgi@fulltasarim.com
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye33 yazı
hem kredi alacak durumun yok hemde paran yok ve asıl kötü olan hiçbir fikrin yok...tek yeteneğin iyi bir pazarlamacı olmak...senin gibi yüzbinlerce insan vardır arkadaşım senin diğerlerinden bir farkın olmalı...ben hem parası yokken hemde kredi alamazken para kazananı biliyorum nasıl bilyiormusun ? fikrini pazarla****..adam girişimci fikir üretiyor ama mantıklı ve sermayesi oaln birini ortak yapıp para kazanıyor...senin yapman gereken fikir adamı olman ve para kazanacak bir iş üretmen emin ol parası olan çoktur yatırımcı bulmakta zorlanmazsın ama iş fikrin iyise...
Olmak yada olmamak,işte tüm mesele bu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye171 yazı
ismin çok ilginç

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Üye251 yazı
herkese çok teşekkür ederim bana 05340723888 nolu telden yada tevratfidan@hotmail.com dan ulaşabilirsini,z
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye192 yazı
arkadaşım sadece seyyar çorap satarak pazarlama yeteneğinle bir ton para kazanabilir işlerini yoluna koyabilirsin...
çorabın tanesini toptan 25 krş alıp 50 veya 75 krştan seyyar olarak satarak bile gerekli kazancı sağlayabilirsin...
örnek olarak, sadece akşamları el arabasıyla çorap satarak aylık 1-3 bin arasında kar sağlayan birine şaht oldum...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Üye166 yazı
Benim şahsi görüşüm iş yapacagını düşündüğü bi fikrini kimse öyle her isteyenle paylaşmaz ancak aklına gelen herkezin yapabilecegi herkezin akılana gelebilcek iş fikirleri sunulur...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye251 yazı
değiştirdim çünkü gerekliydi :))))))
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61

Üye251 yazı
"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.

aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61

Üye229 yazı
tevrat bey takipteyim

hasan karahan
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye251 yazı
teşekkür ederim hasan bey sizin işler nasıl gidiyor avcılarda yeni açtığım ofise bekliyorum çay içelim
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61

Üye229 yazı
tevrat abim sen bana dediğin o işleri rayına koy bi çalışalım o zaman allahın izniyle çayda içeriz cigerde yeriz :)
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye251 yazı
efsunlu işimiz rayında gel lütfen reşitpaşa cad altıntaş iş merkezi no :55 kat 7 / 99 avcılar tüm dost ve arkadaşları beklerim koniks demeniz yeterlidir :)
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61