Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Cd Satışlarımız Başlamıştım Çok Uygun

BaşlatanaltaykirtasiyeTarih11/01/2012 10:16:27Yorum34

İlk mesaj
Üye301 yazı
İnternet kafeler,kırtasiyeler,okullar,ofisler,foto stüdyoları, ve alım satım yapmak isteyen değerli koniks üyeleri çok uygun cd satışlarımız başlamıştır.Bilgilerinize.
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Üye196 yazı
marka ve fiyat alabilirmiyim. cd ve dvd en az alım adedi 30.000 olabilir. toplamda 60.000 olur eses_serdar@hotmail.com
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye301 yazı

0.40 KURUŞ ADET FİATLARDIR.KOLİLERİMİZDE 600 ADET VARDIR.TOPTAN SATIŞLARIMIZ MİNİMUM 5 KOLİDİR.KARGO ALICIYA AİTTİR.ÖDEMELER PEŞİN OLMAK KAYDI İLE GEÇERLİDİR. 5 KOLİDE 3000 ADET CD ÜRÜN VARDIR.
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye196 yazı
5 koli değil 50 koli alacağım fakat ne marka yazmışın nede cd mi dvd mi bişey belli değil. tanesi 40 kuruş benim şu anda aldığım verbatim marka dvd den daha pahalı senin markan nedir.
eses_serdar

Üye301 yazı
Bizim kendi 50 koli peşin alım yapacaksan nakit olmak kaydı ile 0.30 kuruş cd ve dvd için son fiattır okey alım yapacam dediğiniz noktada marka bilgisi verilecektir. Saygılarımızla yani cd de dvd de size aynı fiattan gelecektir.
ALTAY KIRTASİYE

Üye196 yazı
paramız nakit fakat markasını bilmeden alım yapıp yapmama konusunda birşey söyleyemem. ÖRNEK (sony dvd lerde film çekince bazı dvd oynatıcılar açmıyor filmleri. bu noktada müşterilerden çok sıkıntı yaşıyoruz. markanızı bildirirseniz ve de imkanlar dahilinde numune alabilirsek vermiş olduğunuz fiyatta anlaşabiliriz.)
eses_serdar

Üye301 yazı
Marka bilgisini size verecem ancak numune derken kaç adet numune istemektesiniz ve 50 koli bir kerede alım yapmanız kaydı ile vermiş olduğumuz fiat geçerlidir.Bunuda hatırlatmak isterim.
ALTAY KIRTASİYE

Üye196 yazı
alımı tek seferde yapacaz tabiki parça parça değil. numune 100 adet cd 100 dvd gönderirseniz 1 hafta içinde hepsini kullanır memnun kalırsak alışverişimiz yaparız.
eses_serdar

Üye301 yazı
okey size marka bilgisini meil adresinizi verin iletelim.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Markamız princo dur.
ALTAY KIRTASİYE

Üye159 yazı
Princo güzel markadır, diğer bilindik markalara taş çıkaraacak kalitededir. Bizzat denedim 1 ay içinde toplu olarak biryere 5000 tane cd çoğaltmıştım 1 tanesinde bile sorn yaşamadım, ama şimdiki üretimleri bilmem bu bahsettiğim 4 sene önce falandı.
qôkbéy

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
Üye196 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gokbey
Princo güzel markadır, diğer bilindik markalara taş çıkaraacak kalitededir. Bizzat denedim 1 ay içinde toplu olarak biryere 5000 tane cd çoğaltmıştım 1 tanesinde bile sorn yaşamadım, ama şimdiki üretimleri bilmem bu bahsettiğim 4 sene önce falandı.

şu anda en iyi dvd verbatim sony bile artık hata yapıyor.
eses_serdar

Üye196 yazı
sayın altay kırtasiye vermiş olduğunuz fiyat princo için en azından benim yapacağım alım miktarına göre biraz fazla çünkü bende toptan satış yapmayı düşünüyorum. eskişehirde birçok vcd ci tanıdığım var onların tavsiyesi üzerine böyle bir araştırma yapıyorum. şu anda 100 lük verbatim dvd yi 44 tl ye alıyorlar hepsi. ben yinede bir kaç arkadaşımla görüşüp size tekrar dönüş yapayım. Allah hayırlı kazançlar versin.
eses_serdar

Üye301 yazı
BAKINIZ ONLARIN YÜZLÜK DVD Yİ 44 TL DEN ALDIĞINIZ YAZMIŞINIZ FARKINDAMISINIZ BİLMİYORUM AMA BENİM SİZE SUNDUĞUM TEKLİF SADECE 30 TL 100 LÜK DVD İÇİN VE 100 ADET DVD DE 14 TL AVANTAJ BÜYÜK FARK 600 LÜK KOLİLERDE KOLİ BAŞI 84 TL AVANTAJ DEMEK .
ALTAY KIRTASİYE

Üye196 yazı
farkındayım ama benim 44 tl dediğim dvd verbatim siz bunun farkındamısınız.
eses_serdar

Üye301 yazı
O zaman siz bilirsiniz cd alınız o zaman bu fiat altında piyasadan katiyen ürün bulamazsanız zaten bu kadar sektörü iyi biliyorsanız 50 koli ürün alacam deyip 100 adet numune istemenizde garip bu toptan fiat isteyip parekende ürün tederikine benzemekte.
Son fiatlarımız budur buda sadece 50 koli toplu alım için geçerli fiatlarımızdır. Belirtmek isterim iyi çalışmalar dilerim.
ALTAY KIRTASİYE

Üye196 yazı
yazının başından beri agresif konuşuyorsunuz altay kırtasiye. ben sadece size fikirlerimi söylüyorum. benim niyetim toptan fiyat üzerinden perakende mal almak değil 100 tane cd için bu kadar uğraşmam gider en yakın kırtasiyeden olmadı marketten alırım zaten. neyse ben daha fazla sizi uğraştırmayayım hayırlı işler bol kazançlar.
eses_serdar

Üye301 yazı
İlanımız guncel olup urunumuz son derece kalıtelıdır bimeks de bugun 50 adet dvd mız 30 tl ye satılmaktadır toplu cd ve dvd arayısımda olanlara urun pazarlaması yapmak ısteyenlere duyurulur ıletısımınızı bekleriz
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Bilgi gönderilmiştir.
İlanımız günceldir.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Ilanımız guncel olup urunuz 50 adetı suan bımekslerde 30 tl ye satılmaktadır
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
İlanımız güncel olup ürünlerimizi koli bazında satmaktayız.Ürünümüz son derece kaliteli olup piyasının en uygun ürünüdür.
ALTAY KIRTASİYE

Yeni Üye81 yazı
altay kırtasiye yukarıda bir yazıda kendi imalatımız demişsin komik olmuş. koca princo'yu sahiplenmişsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye301 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - diatta1903
altay kırtasiye yukarıda bir yazıda kendi imalatımız demişsin komik olmuş. koca princo'yu sahiplenmişsin.

PRİNCO İÇİN BUNU DEMEDİM YANLIŞ ANLAŞILMAZSA ÖZÜR DİLERİM.
Kendi ithalatımız ürünlerde var.
İlgilenirseniz ve bilgi talebiniz olursa bilgi veririz.
Tüm kırtasiye ürünleri mevcuttur.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
İlanımız gunceldır tum kırtasiye urunlerı ıcın en uygu fıatlar bızde
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
İLAN GÜNCELDİR.
ALTAY KIRTASİYE

Üye326 yazı
Çok ciddi ilgilenicektim bu işle ya ama 3 cd ci gezdim bugün kolisini 160 tl den alıyorlar kar yapmam imkansız :(
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Üye301 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erdi Eryılmaz
Çok ciddi ilgilenicektim bu işle ya ama 3 cd ci gezdim bugün kolisini 160 tl den alıyorlar kar yapmam imkansız ımkansiz yok kac koli alacaksın sana ozel mesaj attım bana don:(
ALTAY KIRTASİYE