Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ayçicek Yağı ,bezelye Ve Salça Yurtdışına

BaşlatanfalconeyeTarih07/01/2012 20:51:14Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
yurtdışında satılmak üzere 1lt ve 5lt ambalajlarda olacak şekilde ayçiçek yağı bezelye ve salça arıyorum.Salçalar teneke kutularda olacak.Miktar olarak başlangıç için 1 tır aylık olarak düşünülmekte.Sanayi tipi olabilir önemli olan kaliteli ve ucuz olması.ilgilenen arkadaşların tekliflerini bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye20 yazı
mrb.özlem hnm.

Ben ibrahim topaç
manisadan düşündüğünüz ürünleri temin edebilirim ancak bu konuda ciddi iseniz detaylu görüşelim.
tşk.ederim
0544 3224676

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Üye170 yazı
Özlem hanım;
size mail attım

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
Üye127 yazı

Sayın falconeye, Yurtdışına sıvı ayçiçek yağı satmak istediğinizi belirtmişsiniz !!
Yapmak istediğiniz bu işle ilgili sanırım yutriçi ve yurtdışı fiyatlar hakkında bilginiz yok, size örnek vereyim Yurt dışı toptan fiyatı Temmuz - Ağustos aylarında Uluslararası normlardaki ayçiçek yağının tonu 1.200 $ civarında iken, yurt içi fiyatı 1.720 - 1.850$ dı.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
Teşekkür ederim sayın OOsman.Doğru söylüyorsunuz konuyla ilgili fazla bilgim yok iş alanımız farklı ancak bizden de böyle bir talepte bulunuldu.Özellikle yurtdışı fiyatlarının uygun olduğunu söylemişsiniz mesela bulgaristan dan tedarik edilse fiyat ne olur bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
özlem hanım konu ile ilgili size yardımcı olabilirim.detaylı olarak mail atarsanız sevinirim.
erkan.sen@mekmarketing.com

Yerleşim Türkiye / zonguldakMeslek Saty? / Pazarlama
Üye127 yazı
Özlem hanım merhabalar,

Konu ile alakalı ürün ( Biraz klasik olacak ama ) için çok ciddi çalışmalarımız ve bağlantılarımız mevcut, sebebi ise çok yüksek miktarda bir sparişi temin ve teslim etmek için yapmış olduğumuz çalışmaydı.
Sıvı ayçiçek yağı ve şeker, başlıbaşına ayrı bir iş olup, bu tür sitelerde sıkça rastlanılan ve aslı olmayan talep ve görüşlerle doludur, buradan diğer yorumcu arkadaşlarada duyurulur.

Size e-meil olarak bilgi vereceğim, saygılarımla.

BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye249 yazı
merhabalar Bezelye ile ilgili 10 kg'lık kolilerde içerisinde 2 adet 5 kglık poşetler halinde dondurulumuş olarak temin edebiliriz.
engin_218@hotmail.com
0554 420 12 41

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye68 yazı
slm sevgılı dostum ılgılenırsenız sız e uygun fıyat verebılırım salça uzerıne selam lar
buraların asıl evlatları mert olanlardır

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Üye237 yazı
selamlar ithal ürün isterseniz temin edebilirim. uygun olursa

fırat üzer
0531 730 89 35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda