Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Call Center İle Hangi Ürünleri Satabiliriz ?

BaşlatanomersevenTarih06/01/2012 21:51:40Yorum45

İlk mesaj
Üye306 yazı
Değerli koniks üyeleri

Telefondan kişileri arayıp, iyi kar elde edebileceğimiz, satışını yapabileceğimiz ürünler neler olabilir?

Su arıtma cihazı, medikal ürünler vs bu yöntemle satılıyor...

başka bu örnekleri çoğaltabileceğimiz neler olabilir...

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye1 yazı
çağrı merkezi açmayı bende düşünüyorum ama ne satacağımı bilmiyorum bu konu hakkında bana da yardımcı olurmusunuz
*(03)*

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye29 yazı
E ticaret sitemi satıyorum ismi patentlidir ilgilenenler 05330216279 irtibata geçebilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye227 yazı

Cagri merkezinde bircok urun satildi ama sezonu olmayan tek urun cinsel urun bende arama yaptirarak satis yapiyorum
Eger dusunurseniz yar olurum
05317644335
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
5 yıl bu işi yaptım arkadasım tek satılan şey cinsel ürünler onuda eczane ve kozmetiklere sat
aytemur

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye64 yazı
Elimde İstanbul'un zengin muhitlerine ait datalar ve Anadolu , Avrupa yakasının hemen hemen bütün cafe,rest. , bar vb. işletmelerininde dataları var ilgilenenlere yardımcı olurum.
jocoseent.com / Organizasyon-Sahne sanatları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye227 yazı
Arama yapilarak satis yaoilacak urunler sirasiyla
Cinsel urun
Zayiflama urunleri
Tuy dokucu
Sigara biraktirici
Bitkisel urynler seker hemoroid gibi

Tedarik edilir

Hürol şahin
0 531 764 43 35
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
Data konusunda yardimci olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye53 yazı
Firmamız 2013 yılında Yalova da kurulmuştur. Hazırladığımız parfümler en kaliteli esanslar kullanılarak hazırlanmaktadır. Elimizde genel olarak bulunan parfümler Orjinaline en yakın ve hatta daha da iyi olan esanslardan hazırlanmaktadır. İlk olarak 1990 da kolonya üretimiyle başlayan grubumuza daha sonrasında2013 yılında parfüm ,oda spreyi, oto kokusu, en son olarak ta alkolsüz parfüm ve esans ekledik. Gruba bağlı her iki firmanın üretimi, T.C. Sağlık Bakanlığı denetimi altında olup, üretim merkezlerinde T.C. Sağlık Bakanlığı’nın koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanılmaktadır Grup olarak insan sağlığına verilen önem gereği, hammadde tedariki, insan sağlığı ile ilgili denetimlerin en üst seviyede olduğu Avrupa Birliği’nden yapılmaktadır. . Şuanda 235 çeşit parfüm ile hizmet etmekteyiz. Parfüm kanalımız hızla büyümekte olup franchising sistemiyle hızımızı daha da artırmak istemekteyiz.

1 Eylül 2014 tarihine kadar FRANCHİSİNG bedelimiz ÜCRETSİZDİR.

Siz değerli müşterilerimize adet dayatması , yada bizim gönderdiğimiz kokulardan olacak dayatması yapmamaktayız. İstediğiniz fakat satamadıgınız ürünleri geri almaktayız. Biz öncelikle Müşteri memnuniyeti, ardından bayi memnuniyeti , ardından Satış memnuniyeti ile çalışmaktayız. Bizim için MÜŞTERİ GERCEKTEN VELİNİMETTİR.

235 çeşit parfüm kokumuz bulunmakta bunları her gecen gün daha da çoğaltmaktayız.

İki esanslı parfüm çeşidimiz ; 1, kalitemiz %30 esanslı , 2, kalitemiz ise %10 esanslı olarak adiluz ve adnu markalarında bulunmaktadır. yani hem 5 tl ye satılan piyasada ki 3 gün kalıcı kokulardan:) , diğeri de kaliteli koku olanlardan, diğer firmaların esanslarından daha yüksek esans oranımız vardır. yani onlarınki 3 gün kalıcı ise bizimki 7 gün kalmalıdır. Hem fiyatta hem kalitede , hem satış kanallarında iddialıyız.

Hem SİZ , hem biz BERABER kazanacagız.

Şuanda 4 bayimiz ayrıca 13 satış noktamız bulunmaktadır.

2 kalite ürün satmaktayız. 1, kalitemiz %30 esanslı olup toptan fiyatı 8.00 tl den alınıp 15.00 tl ye satılmaktadır. 2, kalite parfümümüz %10 esans toptan fiyatı 3.00 tlden alınıp 5.00 tl ye satılmaktadır. Piyasadaki kokular ve markalarla karıştırmayınız.

En son olarak ahşaplı araç kokularımızı piyasaya sürmüş bulunmaktayız. detaylı bilgi için arayınız.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye74 yazı
Yeni çıkan yasa ile artık vatandaşları izinsiz aramak/mesaj atmak yasaklandı. 50.000 liraya kadar cezası var. Call Center işine girmeden önce bi düşünün isterim
http://www.gaziantepayakkabi.com

Toptan Ayakkabı Satıcısı

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye53 yazı
Bende kendi projem için çağrı merkezi kuruyorum 4 elemanlı.
3 adet web site projesine paralı üyelikli bir sistem bu sitelere
üye olacak firmalar ücret ödemeli. Projenin detayını isteyen call centerlara iş verebilirim.
erkulkazim@gmail.com istanbul içi varsa yüzyüze görüşebilirim.
Web Tasarım ve Programlama

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye18 yazı
PROJE ARAYANLARA GSM NUMARA TAŞIMA VEYA FIBER SATIS BAYILIGI VERIYORUM.
RED 100,MASS 40, FIBER 350 TL (KDV,CRM,Data,Evrak toplama vb tum masraflar dusulmus net rakamlardır)

05422059050 Gokhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik