Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Dekoratif Doğal Koku Kutuları

BaşlatankörfezTarih02/01/2012 22:08:02Yorum17

İlk mesaj
Üye169 yazı
Değerli arkadaşlarım,uzun zamandır düşündüğüm bir iş fikrini nasip olursa yapmaya karar verdim.Daha öncede bu konuyla ilgili olarak bir kaç yazım olmuştu....kısaca tekrar özetliyeyim......kum saati,pramit,yıldız,küp,kare,üçgen ve daha başka şekillerde(15 çeşit)kutular yaptıracağım bu kutuların pencere kısımları organze denilen renkli tüllerden olacak,dış kaplaması ise sade-kabartmalı göze hitap eden duvar kağıdı türünden olacak,ayrıca abartılı olmayacak şekilde nazar boncuğu,boncuk vs.... gibi taşlarla süslenecek,kutuların içine ise lavanta,biberiye ve daha bir çok çeşit kokulu bitki tohumları yada karışık aromaterapik yağlar dolduracağım.....hem doğal kokular yayacak hemde dekoratif bir ürün olacak,yapacağım ürünlerin portatiflerini hazırladım.Nasipse 1 ay içinde bu işe başlıyacağım....Bu arada fiyatlarıda oldukça uygun olacak......Dış kaplamada siyah-beyaz-k.rengi-Açık k.rengi-bej-lila gibi renklere ağırlık vereceğim....İlgilenen arkadaşlarlada şimdiden iletişime geçmek istiyorum...saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye92 yazı
bizim mağazalarda hediye kutusu satıyoruz ama çok basit bizimkiler sizin fikrinize göre. emin olun, o kadar büyük rağbet var ki, şaşırırsınız. özellikle yılbaşı öncesi, sevgililer günü öncesi veya sevgilisine eşine dostuna kardeşine iki parça veya üzeri şeyler alacak olanlar kesin kutu da alıyor. ancak bir nokta daha, bu kutular her yerde bulunmamakta. fikrinizin tutacağına inanıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
resimlersen beni bi bilgilendir bu sayfadan
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Üye169 yazı

sayın onurylmz,fatihfidan şu an kutuların portatiflerini yaptım.Kutuları bastıracağım ama biraz zaman alacak 1 ay içinde ancak bir düzen oturtabilirim.Örneklerini yaptırdığımda resimlerini yayınlarım.Bende bir an önce bu ürünleri yapmak istiyorum ama malum bu tip işler pekte aceleye gelmiyor,sonuçta güzel bir ürün ortaya çıksın istiyorum.....ilginize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.....

Üye246 yazı
prototip demek istediniz herhalde..?
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye221 yazı
inşallah en yakın zamanda resimleri yüklersiniz bizde yararlanırız şimdiden yolunuz açık olsun ...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye169 yazı
teşekkürler soulyour....inşaAllah......sayın medflash o kadar anlatımdan aklınıza takılan tek nokta prototip'in yazımının doğru olup olmadığımı dikkatinizi çekti?

Üye169 yazı
İnşaAllah hayırlısı olur.......

Üye644 yazı
yapılınca resim bekliyorum

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Üye169 yazı
karya15,yapınca resimlerini yayınlıyacağım....hayırlı günler

Üye169 yazı
ilgilenen herkeze teşekkür...

Yeni Üye9 yazı
merhaba fikrin çok güzel anlayabildiğim kadarıyla..tabi görmekde isterdim ama mazeretlerini zaten belirtmişssin...benim tavsiyem görsel reklamını netten yapmadan...üretebildiğin kadar üret fiyat aralığını bilmiyorum ama 14 şubat sevgililer gününe yetiştir...kazandığın parayıda veya kenarda paran varsa üzerine ilave et 8 marta yatırım yap..anneler gününe yani mayısın ikinci pazarına kadarda satabildiğini sat ve tatile çık.çünki sen bu ürünleri piyasaya sürdükden ve bi pzar olusturduktan sonra taklitçiler veye pazar ortakları çoğalacaktı....popüler bir ürün olduğu içinde talep yavaş yavaş azalacaktır ..bu arada sende ürününü geliştir.saygılar
tempo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye169 yazı
sayın selçuk yılmaz,ilgine ve vermiş olduğun fikirlere teşekkür ederim...Güzel noktalara değinmişsin....saygılar

Yeni Üye25 yazı
Tebrik ederim,inşallah fikriniz hayal ettiğinizden de fazlasını getirir size.
Ama bu iş tutsun ya da tutmasın asıl önemli ve güzel olan bu sitede gerçekten girişimci arkadaşların olduğunu da bilmek...
Ama diğer arkadaşları da kınamamak lazım.Hayali 1 milyonla ne yapsak diye gece gündüz düşünmekten gerçek hayata atılamıyorlar...
Tekrar başarılar dilerim...
İŞ MAKiNESİ VE YEDEK PARÇA İHRACAT & İTHALAT ( ORTADOĞU )

(e-mail ve msn )
skype; brickbreaker53

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye169 yazı
teşekkürler sayın ayaz-okan.....dediğiniz gibi hayallere dalmadan nasip olursa bir şeyleri başarabilmek çok güzel olur..kısmet diyelim.....saygılarımla

Üye169 yazı
sayın ferit karaman ilginize teşekkür ederim,İnşaAllah üretime başlıyayım görüşürüz....saygılar

Yeni Üye12 yazı
sayın körfez, herhangi bir faaliyete başladınızmı ? numuneleri görmeyi gerçekten merakla bekliyoruz..
Yaşarım Mutlu Olurum, Yaşarım Mutlu Ederim, Yaşarım Tabiki Mutsuzda Olurum Ama Yaşadığım Sürece Umutsuz, Şükürsüz Olmam... Aldatmaya Çalışanlar, Aldanırlar! Güvenim Kaybedilir Ama, Ben Hep Kazanırım...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam