Değerli arkadaşlarım,uzun zamandır düşündüğüm bir iş fikrini nasip olursa yapmaya karar verdim.Daha öncede bu konuyla ilgili olarak bir kaç yazım olmuştu....kısaca tekrar özetliyeyim......kum saati,pramit,yıldız,küp,kare,üçgen ve daha başka şekillerde(15 çeşit)kutular yaptıracağım bu kutuların pencere kısımları organze denilen renkli tüllerden olacak,dış kaplaması ise sade-kabartmalı göze hitap eden duvar kağıdı türünden olacak,ayrıca abartılı olmayacak şekilde nazar boncuğu,boncuk vs.... gibi taşlarla süslenecek,kutuların içine ise lavanta,biberiye ve daha bir çok çeşit kokulu bitki tohumları yada karışık aromaterapik yağlar dolduracağım.....hem doğal kokular yayacak hemde dekoratif bir ürün olacak,yapacağım ürünlerin portatiflerini hazırladım.Nasipse 1 ay içinde bu işe başlıyacağım....Bu arada fiyatlarıda oldukça uygun olacak......Dış kaplamada siyah-beyaz-k.rengi-Açık k.rengi-bej-lila gibi renklere ağırlık vereceğim....İlgilenen arkadaşlarlada şimdiden iletişime geçmek istiyorum...saygılarımla