Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Çinden Çiçek Malzemesi Getir Pazar Hazır

BaşlatankormenTarih27/12/2011 23:08:10Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
size şöyle bir fikir verebilirim ben çiçeksektörüyle alakalı toptancılık yaptığım için ve elimde çok geniş müşteri portföyü olduğuiçin bu işle alakalı şunları söyleyebilirim mesela 3-4sene önce çinden çin telası dediğimiz bir malzeme geldi ilk getiren zengin oldu diyebilirim piyasada yoktu ve talep gördü bende bunu anlatmak istiyorum bu şekilde pazara daha yeni düşmüş bir malzeme bulabilirsek bozulmayan bir malzeme olursa çok daha iyi olur inanın türkiyeye pazarlamasını çok rahat yapabilirim çiçekçilikle alakalı herşey olabilir ama yeni olması önemli türkiyede olmaması eğer bunu bulabilirseniz çok karlı bir ticaret yapabiliriz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye8 yazı
peki ne olabilir siz ürünü söyleyin ben cinden ne istersenız getırebılırım önümüzdeki ay orda olucam
ADNAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye27 yazı
teşekkür ederim işte sorun bu benim istediğim ürün ilk olmasını istemem eğer bana oradaki çiçek malzemeleriyle alakalı bir ürün katoloğu yada resimler gönderebilirseniz seçim yaparım ve beraberde pazarlıyabiliriz isterseniz bende gerekli portföy var emin olabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı

Merhabalar talep etmiş olduğunuz ürün yada ürün grubunu söylerin biz size gönderelim. Çicek malzemesi ürünler hakkında elinizde bir liste yada ürünler paylaşırsanız ürün araştırma konusunda da yardımcı olacagından eminim.
www.Cinbaba.com
International Shopping
Msn ve Email Cinbaba@w.cm

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye92 yazı
cinbaba bey bana mail adresinizi verir misiniz lütfen sizinle irtibata geçmek istiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye25 yazı
tabiki mail adresim altta yazıyor

msn : cinbaba@w.cn adresinden ulaşabilirsiniz.
www.Cinbaba.com
International Shopping
Msn ve Email Cinbaba@w.cm

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye50 yazı
görüşelim , çiçek sandıkları 05322737830
Mert Group

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Ymalat