Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Hayvancılıkta Çığır Açan Proje

BaşlatanKuzuBankTarih25/11/2011 16:07:32Yorum55

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Eğer faizsiz kazanç sağlamak istiyorsanız işte size yeni bir alternatif: KuzuBank™

KuzuBank™ size faizsiz kazanç sağlarken sıradan bankalarının kazandıracağından minimum 2 kat daha fazla paranızı katlayabilirsiniz.

Faizsiz kazanç sağlamanın dışında da ülkemizde küçükbaş hayvancılığın gelişimine büyük katlı sağlarsınız.
...
Peki KuzuBank™ tam olarak nedir?

KuzuBank™ kısaca küçükbaş hayvancıalığa para yatırıp paranızı faizsiz olarak katlamanın yeni ve en garanti yoludur. 5000 baş hayvan kapasitesine ulaşması planlanan çiftliğimizde, hayvanı bulunan yatırımcılarımız internet aracılığı ile kendilerine ait hayvanların bilgilerine anında ulaşabilmekte ve hayvanlarına ait görüntüleri anında izleyebilmektedirler.

Sizleri de aramıza katılmaya davet ediyoruz. Büyük ve çok kazanan bir aile olmayı hedefliyoruz.

Detaylı bilgi için:

WEB sitemiz: www.blcmeat.com
BLOG ADRESİMİZ: www.kuzubank.blogspot.com

Telefon: +90 212 243 96 18
Faks: +90 212 243 96 13
Mobil: +90 542 669 66 59
E-Mail: info@blcmeat.com
Faizsiz Kazanç: KuzuBank™

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
55 yorum
Üye242 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dikoryan
anladığım kadarıyla ;
50 koyun 1000 Tl'den = 50.000 TL
360 Tl yem yaklaşık 5,5 Yıl = 1980 TL yem koyun başı
50 koyun 1980 TL yem = 99.000 TL
100 tl yıllık sigorta 5,5 yıl o da 6 yıla tekabül eder 50 koyun = 30.000 TL
burdan da toparlarsak sisteme girebilecek kişi ilk girişte = 50.000 koyun parası + 18.000 ilk yılın yem parası + 5.000 ilk yılın sigorta parası = 73.000 TL
diğer yıllar için de yıllık 18.000 + 5.000 = 23.000 TL ödeme yapılması gerekiyor

yani kısacası kişiye maliyeti toplamda 99.000 yem + 50.000 koyun + 30.000 sigorta = 179.000 TL ve sizde bunu 500.000 TL olarak kazanç sağlayabileceğinizi söylüyorsunuz
Eğer dediğiniz gibiyse bu maliyetle girilebilecek güzel bir iş olduğunu düşünüyorum..
Başarılar dilerim...

Benim anladığım ilk girişte yıllık hayvan bedeli, sigorta bedelinin %50'si ve yem gideri peşin olarak alınıyor. hesabınızı yaparken yem fiyatını bu yılki yem fiyatından yapmanız yanlış.çünkü ülkemizde yem fiyatları değişkendir. 3 yıl önce 1 kg.yem 35 krş. civarındayken şimdi 75 krş. civarındadır.
Ayrıca 7 ay önce tahirova koyun fiyatları 1000 tl. civarındayken şimdi 700 tl. civarında olup fiyatlar hala düşmektedir.tabi 3 yıl önce de 300 tl. civarındaydı. (yurtdışında örneğin Bulgaristanda küçükbaş hayvan fiyatları 200-300 tl. civarında olduğunu da hatırlatmak gerekir.) Ülkemizdeki hayvan piyasası çok değişken olduğundan hayvancılıkta karları bu şekilde hesaplamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. ayrıca uzun vadeli yatırım hayvancılıkta risk olduğunu düşünüyorum. 15 aralık 2010'da 8000 tl.den gebe düve satın alan tanıdığım var. ama şimdi aldığı hayvanı buzağılı şekilde 5000 tl.den satmak istiyor fakat alıcı bulamıyor.
KuzuBank'ın değerli yöneticileri bana gönül koyabilirler ama hayvancılıkta fiyatlar borsa gibi değişken olduğundan bu şekilde hesabın yanlış olduğunu düşünüyorum. Zaten küçükbaş hayvancılıkta adet yükselince zayiat da yükselir. bu yüzden yurtdışında sözleşmeli yetiştiricilik sistemi geliştirilmiştir. firma hayvan yetiştiriciliği yapmak isteyenlere belli bedel karşılığı bakım yaptırmaktadır. Amaç az sayıdaki hayvana daha itinalı bakım yaptırmak. (20 kişilik sınıflardaki eğitim ile 70 kişilik sınıflardaki eğitimin arasındaki fark gibi) Türkiyede de özellikle etlik tavuk ve hindi yetiştiriciliğinde (az da olsa zaanen keçi yetiştiriciliğinde) bu sistem vardır.
Sigorta bedelini hesaplarken sadece 50 hayvanın sigortası hesaplanmış ama yıl içinde adet yükseleceği için yetişen ve damızlığa ayrılan diğer hayvanların sigortasının da hesaplanması gerekir.
Yem parası hesaplanırken de sadece 50 hayvanın yıllık yem parası hesaplanmış yavruların ve diğer yetişen damızlıkların yem parası hesaplanmamış.
Bu sistemin işlemesi için üzerinde ciddi şekilde çalışılması, zihinlerdeki sorulara daha mantıklı cevaplar verilmesi ve daha şeffaf olunması gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Veteriner
Yeni Üye42 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vetman996
Alıntı Yapılan Metin:
anladığım kadarıyla ;
burdan da toparlarsak sisteme girebilecek kişi ilk girişte = 50.000 koyun parası + 18.000 ilk yılın yem parası + 5.000 ilk yılın sigorta parası = 73.000 TL
diğer yıllar için de yıllık 18.000 + 5.000 = 23.000 TL ödeme yapılması gerekiyor

yani kısacası kişiye maliyeti toplamda 99.000 yem + 50.000 koyun + 30.000 sigorta = 179.000 TL ve sizde bunu 500.000 TL olarak kazanç sağlayabileceğinizi söylüyorsunuz
Eğer dediğiniz gibiyse bu maliyetle girilebilecek güzel bir iş olduğunu düşünüyorum..
Başarılar dilerim...

Benim anladığım ilk girişte yıllık hayvan bedeli, sigorta bedelinin %50'si ve yem gideri peşin olarak alınıyor. hesabınızı yaparken yem fiyatını bu yılki yem fiyatından yapmanız yanlış.çünkü ülkemizde yem fiyatları değişkendir. 3 yıl önce 1 kg.yem 35 krş. civarındayken şimdi 75 krş. civarındadır.
Ayrıca 7 ay önce tahirova koyun fiyatları 1000 tl. civarındayken şimdi 700 tl. civarında olup fiyatlar hala düşmektedir.tabi 3 yıl önce de 300 tl. civarındaydı. (yurtdışında örneğin Bulgaristanda küçükbaş hayvan fiyatları 200-300 tl. civarında olduğunu da hatırlatmak gerekir.) Ülkemizdeki hayvan piyasası çok değişken olduğundan hayvancılıkta karları bu şekilde hesaplamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. ayrıca uzun vadeli yatırım hayvancılıkta risk olduğunu düşünüyorum. 15 aralık 2010'da 8000 tl.den gebe düve satın alan tanıdığım var. ama şimdi aldığı hayvanı buzağılı şekilde 5000 tl.den satmak istiyor fakat alıcı bulamıyor.
KuzuBank'ın değerli yöneticileri bana gönül koyabilirler ama hayvancılıkta fiyatlar borsa gibi değişken olduğundan bu şekilde hesabın yanlış olduğunu düşünüyorum. Zaten küçükbaş hayvancılıkta adet yükselince zayiat da yükselir. bu yüzden yurtdışında sözleşmeli yetiştiricilik sistemi geliştirilmiştir. firma hayvan yetiştiriciliği yapmak isteyenlere belli bedel karşılığı bakım yaptırmaktadır. Amaç az sayıdaki hayvana daha itinalı bakım yaptırmak. (20 kişilik sınıflardaki eğitim ile 70 kişilik sınıflardaki eğitimin arasındaki fark gibi) Türkiyede de özellikle etlik tavuk ve hindi yetiştiriciliğinde (az da olsa zaanen keçi yetiştiriciliğinde) bu sistem vardır.
Sigorta bedelini hesaplarken sadece 50 hayvanın sigortası hesaplanmış ama yıl içinde adet yükseleceği için yetişen ve damızlığa ayrılan diğer hayvanların sigortasının da hesaplanması gerekir.
Yem parası hesaplanırken de sadece 50 hayvanın yıllık yem parası hesaplanmış yavruların ve diğer yetişen damızlıkların yem parası hesaplanmamış.
Bu sistemin işlemesi için üzerinde ciddi şekilde çalışılması, zihinlerdeki sorulara daha mantıklı cevaplar verilmesi ve daha şeffaf olunması gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...

Yukarıdaki hesaplar bize ait değil ama şu şartlarda sisteme girmek istediğinizde koyun parası, sigorta parası, yem parası söylenilen gibidir. Sigorta ve yem için yıllık para alıyoruz. Fiyatlar arttığı zaman artış, azaldığı zaman da azalma olacaktır ve bu bir daha ki yıla yansıyacaktır.

Nitekim biz şirket olarak 50 yılı aşkın senedir hayvancılığın içerisindeyiz. Bize +90 542 669 66 59 numaramızdan ulaşıp detaylı bilgi alabilir ve dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ya da mail ile sorularınızı ve iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz. En kısa sürede dönüş yapılacak ve merak ettiğiniz konular cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye242 yazı

Koyunlar kulak küpeleri ile sizin adınıza kayıt yapılacak. Muhtardan ise ikametgah alıyoruz. Size adınıza işletme nosu alıyoruz. Hayvanlar ise bizde kreş sözleşmesi ile kalıyor.Burda ortaklık söz konusu değil. Ciftliğimize koyunlarınızı bakım için bırakıyorsunuz. Faizsiz Kazanç: KuzuBank™
Hayvanları TURKVET üzerinde kişilerin üzerine kayıt yaptırmak için Muhtardan ikamet aldığınızdan bahsediyorsunuz. Tekirdağ'da oturmayan biri için hangi muhtardan nasıl ikametgah alabiliyorsunuz merak ettim. Ayrıca bugünlerde tahirova koyun fiyatları 700 tl. civarında. Siz katılımcılardan 1000tl. koyunbaşı ücret istiyorsunuz. Koyun başı sigorta bedeli için istediğiniz rakam 100 tl. Fakat siz bir koyunu 1000tl.ye sigorta ettirecek olsanız bile ödeyeceğiniz rakam 50tl.civarındadır.
Saygılar..

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Veteriner
Yeni Üye42 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Koyunlar kulak küpeleri ile sizin adınıza kayıt yapılacak. Muhtardan ise ikametgah alıyoruz. Size adınıza işletme nosu alıyoruz. Hayvanlar ise bizde kreş sözleşmesi ile kalıyor.Burda ortaklık söz konusu değil. Ciftliğimize koyunlarınızı bakım için bırakıyorsunuz. Faizsiz Kazanç: KuzuBank™
Hayvanları TURKVET üzerinde kişilerin üzerine kayıt yaptırmak için Muhtardan ikamet aldığınızdan bahsediyorsunuz. Tekirdağ'da oturmayan biri için hangi muhtardan nasıl ikametgah alabiliyorsunuz merak ettim. Ayrıca bugünlerde tahirova koyun fiyatları 700 tl. civarında. Siz katılımcılardan 1000tl. koyunbaşı ücret istiyorsunuz. Koyun başı sigorta bedeli için istediğiniz rakam 100 tl. Fakat siz bir koyunu 1000tl.ye sigorta ettirecek olsanız bile ödeyeceğiniz rakam 50tl.civarındadır.
Saygılar..

Sayın vetman996, sigorta kapsamında bir çok şey var. Çiftliğimizi nasıl koruduğumuzu belirtmiştik. Sigorta dahilindeki çiftlik korumamız çok görebileceğiniz cinsten değildir, oldukça üstündür. Çünkü amacımız olası riski en aza indirmektir.

İkametkaha gelince, burada alınan belge muhtardan koyunların bizim çiftliğimizde olduğuna dair belge. Sahıs ile ilgili değil. O "kulak küpeli koyunlar BLC Çiftliği'ndedir" diye yazı alınıyor.

Saygılarımızla.

Yeni Üye7 yazı
güzel bir düşünce bakıldığı zaman irili ufaklı üreticilerin tek çatı altında birleşip faaliyetini sürdürmesi anlamına geliyor ,maliyetler düşürülmesi açısından güzel,şu an ülkemizde en popüler iş kolu,sonuçta üretim ben şahsen kendim yapacağım 500 başlık yerimi bitirdim,hayvanları alacağım,güzel fikir güven ,kontrol ve takip edilebilirlik olduktan sonra güzel bir oluşum.........

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Sigortacy
Üye192 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
anladığım kadarıyla ;

Başarılar dilerim...

Sayın vetman996 , Çok güzel açıklamışsınız . Ben sadece kaba bir hesap olarak ilk giriş maliyeti ve doğan koyunların 3 ila 5 ay çerisinde satılmasından kaynaklı sayıyı sabit olarak tahmini yaklaşmıştım ama siz daha da aydınlatıcı yaklaşmışsınız.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
konumuz günceldir

Yeni Üye42 yazı
BLC Meat olarak özel sürü üretimi uyguladığımız çiftliğimizde sizlere hayvancılıkla bol bol para kazandırıyoruz. Avustralya’da edindiğimiz 53 yıllık tecrübe ile Tekirdağ’da 5000 baş hayvanlık KuzuBank tesisimizle hizmetinizdeyiz. Yeni oluşturduğumuz KuzuBank sistemi ile sizlere klasik bir bankanın size kazandıracağından minimum 2 kat daha fazla kazanç sağlama fırsatını sunuyoruz. Detaylı bilgi için www.kuzubank.blogspot.com blogumuzu veya www.blcmeat.com internet sitemizi ziyaret edebilir ya da 0542 669 66 59 numaramızı arayabilirsiniz. Ya da info@blcmeat.com mailimize sorularınızı iletebilirsiniz.

Yeni Üye42 yazı
Konumuz hala günceldir sayın üyeler.

Yeni Üye42 yazı
konumuz hala günceldir

Yeni Üye93 yazı
Sayın kuzubank neden herşeyi tüm açıklığı ilede değilde koniks üyeleri sordukça sanki yeni farkına varmışcasına yanıtlar veriyorsunuz bu sizin kurumsallığınıza ve ciddiyetinize gölge düşürüyor.tüm yapacak yani taahhütleriniz ve size sermaye katacakların taahhütlerini bit text halinde yazınız

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Yeni Üye42 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Berat06
http://www.kuzubank.blogspot.com/
Belli KARDEŞİM BANKA OLDUĞUNUZ 15 TL VERİP SİTE AÇMAMIŞSINIZ.

O blog sitemiz beyefendi. WEB sitemiz www.blcmeat.com ve www.kuzubank.com dur. Blog siteleri daha fazla insana ulaşmak için etkilidir. Biz de bu yöntemden haklı olarak faydalanıyoruz.

Yeni Üye42 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - okanelektro
Sayın kuzubank neden herşeyi tüm açıklığı ilede değilde koniks üyeleri sordukça sanki yeni farkına varmışcasına yanıtlar veriyorsunuz bu sizin kurumsallığınıza ve ciddiyetinize gölge düşürüyor.tüm yapacak yani taahhütleriniz ve size sermaye katacakların taahhütlerini bit text halinde yazınız

Sayın okanelektro;

1943 yılından beri hayvancılık sektörünün içerisinde bir şirket olarak işimizi son derece ciddiyetle yapmaktayız. Taahhütleri bu konuyla ciddi şekilde ilgilenenlere mail yoluyla göndermekteyiz. Bütün detayları birebir konuşmaktayız. İşin bütün detayını bilinçli olarak burada belirtmiyoruz.

Yeni Üye6 yazı
bu hayvancılık işi jet fadil iş gibidir sakın girmeyin arkadaşlar bunlar holding kuramamışlar bu şekilde tokat yapacaklar
konya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye62 yazı
[ girişim fikri süper gerçekten..umarım sonu gelir..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Yeni Üye63 yazı
Çok güzel bir girişim ama aklıma takılan bir soru var. örneğin ben gerekli bütün şartları yerine getirdim ve 50 koyun için bütün gerekli ödemeyi yaptım ama bir süre sonra paraya ihtiyacım oldu ve çekmek istedim. Hemen ödemeye yapıyor musunuz yoksa 1-2 sene koyunların doğum yapmasını beklememiz mi gerekiyor ve ödeme ne şekilde yapılıyor? koyunların fiyatı 1000 tlden 700 tlye indiği yazılmış yukarıda, ödeme yapılacağı zaman koyun fiyatı 500 tlye inerse 500 tl üzerinden mi ödemeye yapacaktır? ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Kazakistan / AlmataMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
Merhaba,
50.000 TL lik bir yatırımın bize geri dönüşü ne kadar olacak?50 hayvan aldık 50.000 TL verdik aylık ortalama ne kadar masraf çıkar Yatırım maliyetimizi ne kadar sürede geri alırız?
Barış Ç

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Muhasebe
Yeni Üye42 yazı
+90 542 669 66 69 numaramızdan ararsanız detaylı bilgi verebiliriz arkadaşlar. Ya da numaranızı mail atınız biz sizi arayalım. Burada çok fazla detay veremiyoruz.

Bir de gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şu an çiftlik değişimi yapıyoruz yerimiz artık küçük geldiği için, ilgi çok fazla. Fiyat ve sistemde değişiklikler yapılacaktır bu nedenle. Bu değişiklerden biri artık 25 koyunla sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Yeni çiftliğimize yerleştikten sonra daha detaylı bilgi vereceğiz.

Saygılarımızla.

Yeni Üye22 yazı
Sisteminiz hakkındaki gelişmelerin durumu nedir bilgi verirmisiniz size özelden mail attım fakat geri dönüş yapmaya neden gerek duymadınız merak ediyorum,

Bilgileri bekliyorum
En iyi meslek insan olmaktır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye42 yazı
Sayın üye ahmetvrl,

Mailiniz tarafımıza ulaşmadı. kuzubank@gmail.com veya info@blcmeat mail adreslerimizden birine tekrar mail gönderirseniz cevap verebiliriz.

Şu an Tekirdağ'daki alanımızın artık küçük gelmesi sebebiyle taşınma işlemlerimiz var. Bu işlemimizi tamamladıktan sonra ayrıntılı bilgileri verieceğiz.

Saygılarımızla.

Yeni Üye47 yazı
yil 2014 kuzubank ortalikta yok aslen tesekkur ederiz size
kor atin kor alicisi olur

Yerleşim Yngiltere / Nottingham
Yeni Üye44 yazı
Bu kuzubank ne oldu arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye711 yazı
gümmmm:)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye248 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sedat1982
bu hayvancılık işi jet fadil iş gibidir sakın girmeyin arkadaşlar bunlar holding kuramamışlar bu şekilde tokat yapacaklar

sedat1982 bi iddaa kuponu yap evi köyü satıp basalım paraları :)
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
bu sisteme kayıt olan var mı başarıya ulaşmış mı

yazılanlara göre 5 yıl geçmiş sonuca varılmış mı

bilgi verebilir mi ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil