Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acil Tekstil Markası Arıyoruz Acil Yardım Lülfeen

Başlatanonur bozkırTarih09/11/2011 19:52:17Yorum34

İlk mesaj
sayın koniks üyeleri iyi çalışmalar
bız tekstıl uzerıne triko pente fason dıkım yapmaktayiz
ve imalat aşamasına gelmiş bulunmaktayız
kendı markamızı belırlerıp o marka üzerinden ürünlerımızı pazarlamak ıstıyoruz
sizce markamız ne olabırırr
kulağa göze hitab edecek bişey olması lazım
yardımlarınızı beklıyorum acill acill
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Kardeş sende yazmışsın ama çok az şey yazmışsın tekstil atölyemiz var kendi markamız demişsin bende bi iş düşünüyorum bayanlara yönelik olacak ona göre bi isim belirledim kafamda sen ne üreteceksin ,uzun vadede ihracat yaparmısın, kime üreteceksin, vs vs vs sen önce verebileceğin tüm detayları ver bak buradan ne fikirler çıkar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans

Günümüz Tescil Günü. Buradan Sana Sunulucak İsimlern %99.9 Tecilli Çıkar Hocam, Tikkatli Ol. Başarılar... Not: İstediğinle İlgili Biraz Daha Ayrıntı Ver. Örn: İsim Yabancımı Olucak, Türkcemi Olucak, Yurt içi Yurt dışımı Çalışcaksın vs,vs
Tek Kullanımlık Ürünler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
ben bay ve bayanlara yönelık dusunuyorum hatta çocuk kazaklarınıda uretmeyı dusunuyorum ismin yabancı olup olmaması önemli degil sadece kulağa hoş gelmesi önemlı
evet ileriye donuk ıhracat düsünürüm herşey kısmet
ben merterde bi toptan mağaza açmayı planlıyorum
bay ve bayan cocuk trıko uretımınde gerçekten tecrübelıyız artık hangisinde başarılı olur sak müşterilerimiz hangı urunlerlerımızle ılgılenır se tabıkı ınsıyatifimız müşterıden yana olacak tır bay bayan cocuk triko penye farketmez talep ne oılursa olsun bız bunu karşılayabılırız ...................... ve marka da takılı kaldım 2 yada 3 ay sonra merterde mağazamı acacagım ama mağazanın bır ismi bıle yok ben bunu sızden ıstıyorum ... sizce ne olmalı ..bakın bu bulacagımız isim belkı ilerıde de facto ya lcw ye wenice ye rakip olacak o yuzden marka çok onemlı sizce ne olsun
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
benım soyadım bozkır .. bozkır ın latincesi steppe demek
sizce ........... steppe fashion clup............. olabılırmı
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Guzel düşünmüşsün dostum, madem isminle ilgili bir şey düşünüyorsan eğer bende sana Bruno yu tavsiye edebilirim. B soyadının baş harfi, runo da onur un tersten yazılışı.
Selamlar.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
bende tekstilciydim yeni biraktim...markam vardi..nalitta...kullanabilirsiniz..patentini bile almistim....verebilirim..kulaga hos geliyor bence

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
S.A bu marka işi ismini soyismini karıştırarak ortaya cıkan saçma sapan kelimeler olmaz.. daha yaratıcı olacaksın onur kardeş dünyadaki markalara bak internetten onlar aklına girdiginde zaten hemen hemen aklına gelecek bir marka olur....
http://www.modasde.com
Modanin cizimdeki yuzu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
biraz mantıksız olsada düşününce sempatik ve kaliteli olabilir tabi senin onu kullanma şeklinde önemli
http://www.modasde.com
Modanin cizimdeki yuzu

Onur bozkır slm kardeşim görüşmeyeli umarım iyisindir. Söyleyeceklerimi hoş göreceğini umarım lütfen üretecğin modellerin üzerinde biraz yoğunlaş üzerine koyacağın isme takılma inanki çok çok çok önemli değil dünyanın kulağa en hoş gelen markasını bulsanda sana bir faydası yok,

Markanı bir kaç sene sonra koyabilirsin bu Marka yapma işi herkesin fantezisi olmuş durumda , beni dinle bulduğun herhangi bir etiketi de taksan sorun yok sen yeterki iyi modeller yap, daha işin başında olduğunu düşünüyorum, hatta biliyorum :-) Marka yapmak çok para işi sen para kazanmaya bak markayı boşver sonra birkaç sene sonra düşünürsün . Ama biliyorum ki kendi bildiğini yapıp bütün enerjini harcayacaksın. Hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
trikonur?
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
TİFTİK-----ARTİST-----SUAL---YÜNDEN---KARTOPU--TERMO---ROTA----

daha karar vermediniz mi Onur Bey bizede haber verin bulduğunuz ismi
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Onur Bey,
Ukalalık etmek istemem.Ancak bu konuya profesyonelce yaklaşmanızı Öneririm.Şimdi size MARKA belirleme de temel ipucuları hakkında nacizane bilgi vermeye çalışayım.
Öncelikle marka belirlerken bunu hitap edeceğiniz kitle,kültür,toplum,ülke,alışkanlıklar,bakış açısı,g,ven gibi kavramlar çok önemlidir.Türk toplumu'nda örnekler vererek anlatmak istediğim şeyi daha da kolaylaştırayım isterseniz.Türk toplumunda elektronik deyince çoğu insanın aklına hemen Japonya gelir.Japon ürünler tercih edilir.ürün alırken japon malı çin malı vs.. ve bu ülke menşeili ürünlere güven vardır.
Örn bir MARKA Yu-Ma-Tu ( Japon markası gibi duruyor ama açılımı Yusuf Mahmut Tuncer dir...)
Gıda konusunda Türkler cok hassastır ve Türk marka tescilli ürünleri seçer..
Örnek: Almanya'da bir İsveçli girişimci buradaki Türklerin Gıda konusununda hassasiyetini araştırıp ürünlerine Türk markası vermiştir ( GAZİ markası türk değildir ancak Türkler bu isim yanıltmacasından o markaya ait ürünleri tercih eder..)

Gelelim sizin sektöre..Tekstilde Zara,Diesel,Versage gibi ürünlere yani italya,Fransa gibi ülkelerin moda ve tekstil konusundaki başarıları bu ülke menşeili markalara yönlendirdi toplumumuzu..
Bizim en büyük hatamız..Manava markete eczaneye giyime her seye soyadımızı marka olarak koymak.Ancak istisnalar kaydeyi bozmaz bunu da eklemek isterim. Ünlü türk markaları da var ...

Sizde bu yazıdan kendinize bi yol çizip ona göre marka belirlemenizi tavsiye ederim...

İŞ MAKiNESİ VE YEDEK PARÇA İHRACAT & İTHALAT ( ORTADOĞU )

(e-mail ve msn )
skype; brickbreaker53

ayaz-okan arkadaşın tavsiyeleri değerliydi bence de duygusal davranmayın bruno güzeldi isim olarak ta kulağa hoş geliyor ayrıca sizin de adınızı içeriyor bir bayan olarak tarz bir isim fransız esintisi katarsınız biraz dekorunuza harika olur

Sn xanaokulu.Öncelikle merhaba. Bruno güzel bir marka ancak 1998 yılında tescili alınmıştır(ayakkabı markası). Tescil bilgileri aşağıdaki gibidir.

Ayrıca markanın tescilli olup olmadığını www.markaharitasi.com dan öğrenebilirsiniz.

Marka : Bruno
Bu markanın sahibi TPE kayıtlarında KURTKAYA ENDÜSTRİ MAMÜLLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, olarak yer almaktadır.
bruno markasının tescili için 01-10-1997 tarihinde TPE'ye başvurulmuştur. 05-11-1998 tarihinde 185406 tescil numarası ile TPE tarafından marka tescili yapılmıştır.
İŞ MAKiNESİ VE YEDEK PARÇA İHRACAT & İTHALAT ( ORTADOĞU )

(e-mail ve msn )
skype; brickbreaker53

Antik çağdan isim bulunulabilir mi diye düşündüm biraz göz gezdirdim sizin için.
okunuşları hoş olabilecek bi kaç sözcük buldum. anlamları da yanında yazılı.
Marka olarak hoş olabilecek kelimeler.

EQUITES: Belli bir gelire sahip olduklarından askerliklerini süvari olarak yapan atlılar sınıfına verilen ad.
KLAROS: Sparta'da dünyaya gelen her yurttaşa işlenmek üzere verilen toprak parçası.
MİNA: Eski Tunç ve Demir Devri'nde Anadolu'da kullanılan, 0,49 kilograma eş değer ağırlık ölçüsüne verilen ad.
MURÇ: Taş işçiliğnde kullanılan sivri uçlu oyma kalemlerine verilen ad.
ORBIS: Latince küre, dünya anlamına gelen kelime.
STOA: Bir sokak, agora ya da başka bir yapının yanında yeralan, üstü kapalı, sütunlu galerilere verilen ad.
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
ICE STİLL (ays sitil) okunuşu güzel kulağa hoş geliyor
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Tüm Arkadaşlara Hayırlı Akşamlar,ben daha bu akşam katıldım siteye ve böyle istekle karşı karşıya kaldım ayrıca çokta hoşuma gitti şimdi benim nacizhane tavsiyem tabi kabul edilirse ben derimki öncelikle bu alış veriş işlerini kim bakıyor genelde (BAYANLAR) ben derimki bayanların aklında genclerin aklında kolayca ama bir o kadarda karizmatik kalan kısa ama öz bir isim önerebilirim ( rico ) kısa ve öz ama aklında kalır hele yanına bir'de cafe tarzı bir bir şey olursa en azından bir kaç insanımız işsizlikten kurtulur hem kazanır hemde kazandırırsınız en azından hiç boş kalmıycaksınızdır bu benim fikrim birinden olmazsa birinden gelecektir bu arada bende bir bayanım bir bayan bakışaçısıyla yapıyorum ben kısa ve öz alış veriş esnasında ürünlerim hesaplanırken otrup en azından bir kahve veya bir apperatif almak isterim .Saygılarımla :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik