Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Karşılıksız Çekler Can Yakıyor. . .

Başlatantarkan taşTarih16/01/2008 00:12:23Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
PİYASADAKİ KARŞILIKSIZ ÇEK , BU YIL İTİBARİYLE,%25 ARTMIŞ..istatisklere bakın arkadaşlar bunu okumak ne kadarda kolay,ama zor olan bişey varki hergün her yıl binlerce esnaf bu yüzden iflas ediyor arkadaşlar , sonrada çıkıp yahu bu ülkede işsizlik şu kadar,kapanan iş yeri şu kadar,tekstil batıyor falan anlamsız ,serzenişlerde bulunuyorlar.artık çare bulun ,kanun çıkarın,bişeyler yapın daha kaç canlar yanacak,ticaret odası başkanları sizler ne iş yaparsınız arkadaşlar,maliye bakanı abim ,vergi toplamak için çok güzel sistemler gelitirorsunuz da yakında böğle devam ederse vergi verecek esnaf bulmayacaksınız,sevgili koniks üyeleri arkadaşlar, bir çoğunuz esnafsınız ticaretele uğraşıyorsunuz,sizlerde böğlesi konuları dile getirip bir kamoyu oluşturmalıyız, yoksa bu sitenin amacı dalga geçer gibi geyik muhabetleriyle sınırlı olmamalı, yok beş bin ytlm var on bin ytlm var ne yapayım,sonra kendini daha akıllı sanan birileri çıkıp şöğle olur böğle yap ya geçin bunları arkadaşlar,biraz gerçekçi olalım,beş on bin ytlyle aslında o arkadaşlarda biliyolar ne yapacaklarını sizler alet olmayın daha güzel mantıklı yorumlar gönderin kamoyu oluşturalım, bakanlığa ticaret odasına mail atalım veya koniks üyeleri olarak randevü oalalım bir takım meseleleri çözmeye çalışalım bırakın bu küçük düşünceleri... saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye124 yazı
ARKADAŞ SENİ TEBRİK EDERİM BENCE ÇOK GÜZEL YORUM YAPMIŞSIN
BİLEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye23 yazı
Koniks'te yeniyim uzun zamandır sadece yazıları okumakla yetindim bir çok arkadaşımızın yazılarını okudum,fakat ( tarkan taş ) arkadaşın yazısını okumakla kalmak istemedim tebrik etmedem geçemedim tebrikler sana arkadaşım. Ticaret ile uğraşan her arkadaşın sorununa değinmişsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı

evet güzel doğruda bu arkadaşımızın yazdığını kim yapacak bir girişim göremedim..
bu siteden çok şey bekliyoruz.....

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf