Dostum ilan veriyorsun bari uzerine dus , sallama is yapmayin. Mail atmazsan resimlerin fiyat vermezsen nasil is yapcagiz ? Ne kadar ciddiye aldigini gosteriyor zamanlaman . Simdi sen musteriye guven duygusu verdigini dusunuyor musun ? Ben musteri olarak cevabimi vereyim : boyle is yapilmaz yapsanda asla buyuyemezsin. O yuzden millete bikmadan gonder rrsimleri fiyatlari cunku boyle reklam koyup uzerine dusmeyeceksen neden ilan aciyorsun . Saygilar
Merhabalar,bayram dolayısıyla gecikmeler olabilir. resimler gönderilmiştir, adet ve boyutları fazla olduğu için zip dosyası formatında gönderiyorum. aşağıda verdiğim linkten indireceğiniz program sayesinde resimleri görebilirsiniz.
merhaba , resim ve toptan alim icin fiyat ve telefon no alabilirmiyim . urun alimi icin Istanbula gelecegim . Urunleri gormek icin irtibata gecebilirmiyiz. 05424947779
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz