Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ukraynadan Cevız

BaşlatansedatyalcinTarih31/10/2011 21:42:56Yorum42

İlk mesaj
Ukraynada 1. sınıf kelebek beyaz ceviz içi.kg fiyati 6.5 dolarsuanda hali hazirda 90 ton var

+380936682165
+380951608483

sedat yalcin

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
gunceldir

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er

Kırgızistan ve Moldova'dan 6 dolara 1.sınıf ceviz içi. Beyaz, yerli cevizden daha güzel. 300 ton kapasite.
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
arkadaslar.ceviz benim degil.ben araciyim.ben kimseye numune gonderemem.her isteyene numune gonderilse burdan.ben tahmin bile edemiyorum.beyaz yarim kelebek ukrayna cevizinin kilosu 6.5 dolar.tum ceviz 8..5 dolar.elde hali hazirda 90 ton ceviz var.buraya gelecekler icin satin almaya.misafir edilecekler anlasildigi takdirde 3 gun icinde kendileri paketleme yapacak.ve kendi araclariyla kim nasil nereden goturmek isterse cevizi havaalani veya gemi limani.ukrayna ici kargo onlara ait.

Kırgız cevizi ve Moldova cevizi isteyen arkadaşlar, numune gönderilir. 6 dolar depo teslim fiyatı, gümrük nakliye konularında yardımcı olunur. 0 535 702 1919
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
30 ton kaldi elimizde.yetisen kapar mali

son 30 ton kaldi

merhaba
ukraynadan ceviz getirmek isteyenler numunemiz vardir. kabuklu ceviz yuzde 45 ic ceviz verir kelebek olarak
galali44@hotmail.com
bu cevizin fiyati 1.20 usd dir daha yuksek verenler komisyon koyuyorlardir. ben yuzde 5 komisyonla calisiyorum. ortagim ukraynada ben istanbuldayim.
galali44@hotmail.com
Fatih

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
heralde bu ilanlari verenlerin hic biri gidipte ukranyada ceviz agaci dikip onun basini beklemedi, bu isi yapan Tûrklerin hepsi araci olarak calisiyo fakat bu iside yaparken daha profesyonel yapmalari gerekir. 1ci kalite kelebek ceviz ici ariyordum avrupa icin fakat özelimden okadar cok teklif geldiki hem kafam karisti hemde killandim. kimi kilosuna 10 dolar derken kimisi 6 dolar diyo ve genel olarak numune yollayanda cikmiyo. belkide bulgaristana yönelmek daha mantikli olacak ceviz konusunda, abye üye olduklari icin yüzde 5lik vergidende yirtmis oluruz.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
kimse kimseye zorla mal alip satmiyor burda.para senin paran kimse elinden zorlada almiyor.nerden istersen git ordan al.kafan karismasin bu konulara.evet bir dikili agacimiz olmadi burda.neden hepsi seninki gini bana ceviz lazim diye mesaj atar.gidersin ararsin bulursun sonra ararsin cevap vermezler.sonra derki bana simdi lazim degil.giden zamaninami yanarsin.cebinden harcadigin parayami.o kadar paran coksa kendin gel ara bul burda cevizi.

kilosu 1.5 $ dan kabuklu ukrayna cevizi var.hali hazirda 15 ton.ukrayna teslimi.
not:isine gelen varsa arasin!
not:parasi olan gercek alicilar arasin
+380936682165
+380951608483

sizofren vakka 3 boyut 5, sedat ben sana ne zaman ceviz lazim hemen satin alacagim dedim? hayal görmeye basladin galiba. sitenin genelinden konular altinda fiyat soruyoruz ve sormamizla birlikte özelimize 45 tane cevizci gelip 45 farkli fiyat veriyor. konu genelinden fiyat sorupta almayanlari elinden gelse vuracaksin, sakin ol sedat bu sekilde ceviz satamazsin. insanlar fiyat sorar ucuz bulursa alir pahali bulursa almaz. Bana bak sedat sen kac nikle/rumuzla bu sitedesin onu söylede bilelim

syin kubay benim oncelikle 1 tane nick im var.seninde belirttigin gibi ben sana hic bir sekilde mail atmadim atmamda.biz kimseye zorla satmiyoruz.kimseyide vurmayi dusunmuyorum.burda o kadar 5 kurus etmez adam varki luzumsuz yere siteyi mesgul eden.benim lafim onlara.yarasi olan gocunuyor demekki.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sedatyalcin
.evet bir dikili agacimiz olmadi burda.neden hepsi seninki gini bana ceviz lazim diye mesaj atar

yukarda yazmis oldugun cümleyi inkar edicek kadar delirmis kafayi yemisin. birdaha olaylari kisisellestirme ve verecegin örnekler genel olsun. aklin sira laf ebeligi yapiyosun ama onu bile beceremiyosun. buda son yorumumdu.

berat 06 arkadas.ben burada yazdim 5 kurus etmez adamlar var diye.isim vermedim.kim 5 kurus kim 10 kurus diye.ben kendimden pay bicerek soyledim bu lafi zaten.bu laf gidecegi adrese ulasti.site icin ben kotu bir kelime yazmadim.bu siteyi begenerek ben giriyorum.bende bu site sayesinde is yaptim ve yapiyorum.tecrube sahibi oldum.herkes yiyecegi bir lokma ekmegin pesinde kosuyor.baskalarini eglence amacli kullanan insanlar var burda.yine yaziyorum 5 kurus etmez insanlar onlar.herkes kendi degerini biliyor.yarasi olan insanlar gocunuyor benim bu lafima.saygilarla.

ukraynadan kabuklu ceviz 15 ton. kilosu 1.5$

ukraynadan ithal beyaz %50-60 kelebekli ceviz içi vardır fiyat 16,8 tl kdv dahildir....0531 387 98 07 ciddi alıcılar arasın

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
slm arkadaslar..

Su siralar ceviz isine merak sardim..Kanada da yasiyorum, ve Ukrayna da 7 yil yasadim.Meslegim tercumanlik(Rusca-ingilizce)

Kendime pazari olan bir sahis ariyorum. Nisan 28-29 istanbul, Mayis 1-7 si Ankara, MAyis 7-17 Izmirde olucam.Gorusmek ve fikir beyan etmek isteyen

olursa beklerim..

Yerleşim Kanada / MontrealMeslek Çevirmen
Ukrayna gumrugunde, su siralar sikinti cok.Ukraynada cevizi aldiniz ve tira yuklediniz ama, is onunla bitmiyor ve bu is icin gumruk ve evrak lar icin odenecek para, rusvet ve zamani kimse telaffuz etmiyor.Arkadasimizin tiri ,gumrukleme isi icin, 10 gunden fazla bekledi ve araya paskalya girdigi icin, yuku geriye bosaltti, malin alicisi turkiye, ama herhalde bu isin bitmesi, malin yerine ulasmasi ,bir ayin ustunde ve nekadar masraf var bilmiyorum.Bazi rakamlar ondan dolayi birbirini tutmuyor,cogu arkadas, malin kaca gumrugunun bitecegini ,rusvetin nekadar olacagini hesaplayamiyorlar,haklilar ukraynada hersey aninda degisebilir.Ceviz isi yapacak arkadaslar, hesabinizi iyi yapin,Mali alacaginiz firma veya araci sahislara gumruk maliyetlerini ,gumruklemenin ve evraklarinin suresini sorun, malin turkiye gumruklemesini ,odenecek vergileri iyi hesaplayin ,sonra yaptiginiz ticarette kafa agrisindan baska geriye bir sey kalmaz.SAYGILARIMLA

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Unutmadan,butun ticari islerinizi anlasma yolu ile yapin ,lafla teyiti kabul etmeyin,noterden anlasmalarinizi tastikletinki ,yarin birgun olacak problemlerde, elinizde anlasmaniz olsun,detaylari ekleyin,yani profesyonel calisin.SAYGILAR

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
ukraynadan ithal %40 iç veren yeni mahsul(2012) kabuklu cevizimiz mevcuttur fiyat 6 tl
0531 387 98 07

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Cevizin Özellikleri:
*yeni mahsul (2012)
* Kaliteli Naturel Cevizdir (Kalibrasyon yapılmamıs irili ufaklıdır)5, 8 tl
*28+ kalibreli cevizin fiyatı :6, 15 tl
*Randıman oranı %40-45 dir.
*%70-80 oranında Beyazdır.
*%20-30 oranında Esmerdir.
orçun bani:0531 387 98 07

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cureshot
Kırgızistan ve Moldova'dan 6 dolara 1.sınıf ceviz içi. Beyaz, yerli cevizden daha güzel. 300 ton kapasite.

100 ton Ceviz arıyorum devamlı olarak
1- In-shell
2- Shelled
3- Halves
4- Quarters
fiyat tekliflerinizi bekliyorum Türkiye İstanbul veya Mersin limanı teslimi
kt

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Hemen teslim Türkiye de Natural Kabuklu Ceviz ..20 Ton

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
bugun itibariyle istanbul simferopol tavsiye edeceginiz kargo firmasi varmi cevabiniz icin simdiden tesekkurler
erkanduzla

Yerleşim Ukrayna / SimferopolMeslek Ythalat / Yhracat
Ukrayna 2014 yılı 25 Ton ceviz içi kelebek talebimiz vardır ilgi ve alakası olan kişilerin bizimle temasa geçmesini rica ederim.

Kadir Aydemir

TLF.05324645843
e-mail kadiraydemir47@hotmail.com
KADİR AYDEMİR

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
Ukrayna'dan kabuklu ceviz ithal etmek isteyenler, uygun fiyatlara aradığınız miktarda ürün bulabilirim.
İsteğe göre gümrüğe kadar da Ukrayna içi her türlü yardımda bulunabilirim.
Gümrük işlemleri alıcıya aitdir.
İlgilenen ciddi alıcılar bana e-mail adresimden ulaşabilirler.

e-mail:Alikemal0055@gmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Selamlar
Biz Moldovanin Gagavuz bölgesinden ceviz ithal etmekteyiz.Sezon geregi gerek ukraynadaki savaş gerekse Türkiyede bu sene olan don vakasi kaynakli cevize bu sene daha çok ihtiyac duyulacaktir.Bu eşittirde bu sene fiyatlarin maalesef oynayacağini düsunmekteyiz.Zira alislarimiz yurtdisinda n maaliyetlerimizde yükselmistir.
Bizim yaklaşik ithalatimiz eylülün 3. haftasina denk gelmektedir zira önce gelen ürunler ya geçen senenin mali yada henüz olusmamis ilk mamullerdir.60 ton kadar kaliteli ceviz ithalati yapacagiz ve bu konu ile ilgili alicilar var ise bana mailimden ulaşabilirler.
Herkese hayirli kazanclar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Ukrayna Satışlarımız başladı herkese hayırlı işler dileriz.
www.ceviz.biz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Satın alma prosedürü nasıl işliyor ? Bu konuda güvenilir bir yöntemle çalışan bir satıcı var mı ? Yoksa herkes endişeye imkan tanıyan bu eski usülle mi çalışıyor? Ürün teslimatında ödeme şeklinde çalışabilecek dürüst bir satıcı vars ailetişime geçsin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yleti?im
www.ceviz.biz
+905074300840
ceviz@ceviz.biz ekim 5 gibi satışlarımız başlıyor.ton bazlı talepleri almaya başladık.
www.ceviz.biz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis