Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Farkındalık Nasıl Yaratılır,,,

BaşlatanuygarerenTarih30/10/2011 15:21:18Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar selam...

Sabahları kahvaltı ve çorba öğlenden sonra ise dürüm işi yapıyorum.. Yaptığım iş hizmet ,temizlik, ve en önemlisi tat bakımından Rakiplerimden bir adım öndeyim...Aslında sorum şu bu işte farkındalık nasıl yaratabilirim...çok orjinal fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.. Merak ediyorum....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye50 yazı
arkadasım farklı olmayı dusundugun ve herkesın yapmadıgını yapmayı dusundugun ıcın oncelıkle sana tesekkur ederım ;) su anda yazını okuyunca aklıma gelenı soyluyorum ama uzerınde uzun uzun calısırsam cok degısık seylerde cıkaracagımdan suphen olmasın!!!
öncelıkle durumden sadece ılk aklıma gelen 2 fikri paylaşmak istiyorum birincisi bol susamlı lavaş içerisinde dürüm varmı bilmiyorum varsada ben rastlamadım sanırım çünkü susamın farklı bir lezzet kattıgını hepimiz biliyoruz.
ikinciside bildiğimiz üzere dürüm denince akla ilk olarak et içerikli dürümler gelir adana ,urfa gibi ama yine bildiğimiz üzere toplumumuzda oldukça fazla vejeteryan ve beslenme sağlığına dikkat eden insan var çoğunluklada bayanlar mesela onlar için vejeteryan sebze içerikli dürümler yapılabilir mesela kabak mücver dürüm farklı soslar eşliğinde ve bunun benzeri sebzeli soslu dürümler denenebilirmi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye508 yazı
Kahvaltılıklarını köy ürünlerinden seçebilirsin..

5 tl lik 10 tl lik 15 tl lik 25 tl lik kahvaltı paketleri hazırlayabilirsin..

Diyarbakır'ın hasan paşa han'ın daki kahvaltıcılarla temasa geçmeye çalış..

VE BENCE EN ÖNEMLİSİ..

Kızılayla git anlaş, sana 0.50 tl lik ve 1.00 tl lik bağış makbuzları versinler.

İnsanların aklında şöyle bi sosal sorumluluk projesi oluşturabilirsin. BEn bu dükkanda 10.00 tllik para harcarsam bunun 1 tl si kızılaya gidiyor. ( artık oranı sen belirlersin )

Ocak ayı kızılaya yardım 450.00 tl
Şubat ayı kızılaya yardım 565.00 tl
.
.
.
.
SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE YARDIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..

Bu fikri geliştirebilirsin. Ama gerçekten kızılaya yardım yap, oraya verdiğin para 10000.00 tl dahi olsa 1 ayda sakın o para için üzülme..

Kızılay
Mehmetçik vakfı
vb.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye50 yazı

huseyin bey sanırım sizde istanbuldasınız sizinle yeni urunlerınızı deneme aşamasında veya karsılıklı gorusup tanısmayı ısterım belkı daha fazla yardımım olur
05326161040 ararsanız sevınırım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye515 yazı
işyeriniz nerde ve ne tür müşteriye hitap ediyorsunuz??
bu önemli.
yoksa kim ne yardım edebilir ki...

okul karşısında iseniz promosyon yapın derim.
dürüm alana günlük 5 sms mesajı bedava vs.

gerekli bilgileri yazarsanız belki yardımcı olacak çıkar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam