Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ekmeklik Buğday Unu Pazarlama

BaşlatanmuzaffergilTarih01/10/2011 16:29:32Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Unu çok cazip bir halde nasıl satabiliriz?

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye57 yazı
kardeşim unu kime satmak istedigine baglı acık bakkallara marketemi yoksa kapalı pakettemi yoksa fırınlara toptan olarakmı fırınlara satman cok zor kalite ve senin ustan olması ve demeo calışması yapman lazım fırında cuval işi marketlere satarsan oda fiyat isticek tir senin unu nasıl temin ettigin nerden nasıl aldıgın unun kalitesi hepsi önemli

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
Toptan fırınlara satmak benim isteğim. Zaten halihazırda satıyoruz, ama bu müşteri kitlesini nasıl artırırız?

Yeni Üye62 yazı

Bir kamyon buğday aldım sünelii süneli :) bence almayın unlarından ekmek çıkmıyor :D

Yerleşim Türkiye / Güneydo?uMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
Yunus2727, siz antep limisiniz? Baklavalık un yollayabilirim size, yapar afiyetle yersiniz, adres tel iltişim bilgileri ve kimlik fotokopinizi yollayınız

Yeni Üye62 yazı
Muhtardan ikametgah adresini alayım da size göndereyim :)

Yerleşim Türkiye / Güneydo?uMeslek Gyda
Üye992 yazı
ekmeklik un saticilari conteyner bazinda satis ihracat icin detay ve bilgi gonderin

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye61 yazı
merhabalar nekadar un satışınız var tonaj nedir salihakpinar@msn.com bilgi gönderirseniz sevinirim
salih akpınar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye992 yazı
ilk etapta bir konteyner maroc devletine gidecek yani 20 ton civari, fiat ve kalite verebilirmisiniz.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye22 yazı
üzerinden zaman geçmiş ancak belki ilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler..yurt dışında ki bir müşteri için(Karadağ-Montenegro)CIF teslim
birinci kalite ekmeklik un tedarik ve ihracı konusunda ilgilenen arkadaşlar varsa fiyat ve analiz raporlarını göndermelerini rica ediyorum.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye166 yazı
haluky...,
özel mesaj ile siz'e bir firma önerdim,ne iş anlamında,ne de her hangi bir özel ilişkimin olmadığını da yazdım,
buğday tedariği konusunda etkin ve de yetkin olduğunu biliyorum...başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye166 yazı
kolay gelsin,başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yeni Üye53 yazı
Ürün olarak un iyi ama fırınlarla uğraşmak zordur buluyorsun..eğer üretici isen büyük toptancı bul istanbul gibi büyük pazarlarda az kar çok satış..ha bir de unun kaliteli ise bi zaman sonra senden istemeye başlar toptancılar..ne diyeyim Allah yardım etsin zor gıda işi yapmak..biz de eski bir un üreticisi olarak zorluğunu biliriz..neyse isteyen bilgi bakımından yardımcı olurum..hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye251 yazı
Ununuz birinci sınıfsa yurt dışına satabiliriz aryın görüşelim 05426450664 bmb-turk.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye434 yazı
Nasıl satarsın;
1.İyi fiyat ile.
2.Kaliteli un ile.
3.İyi bir satış ekibi ile.
4.Satış yapılan yerlerin referansı ile.
5.Markan ile.
6.Aracılara kazandırarak ile.
Çoğalta bilirim satış bir sanattır. Sen önce ARGE yapmalısın yapmazsan yaptırman gerek. Stok durumun nasıl deponun durumu bence önemli. Görüşmek gerek isteklerini ve verebileceklerini söylemen gerek sonrası gelir.