İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Ekmeklik Buğday Unu Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorumY
Yeni Üye57 yazı
M
Yeni Üye10 yazı
Y
Yeni Üye62 yazı
Bir kamyon buğday aldım sünelii süneli :) bence almayın unlarından ekmek çıkmıyor :D
M
Yeni Üye10 yazı
Y
Yeni Üye62 yazı
Muhtardan ikametgah adresini alayım da size göndereyim :)
A
Üye992 yazı
ekmeklik un saticilari conteyner bazinda satis ihracat icin detay ve bilgi gonderin
S
Yeni Üye61 yazı
merhabalar nekadar un satışınız var tonaj nedir salihakpinar@msn.com bilgi gönderirseniz sevinirim
salih akpınar
A
Üye992 yazı
ilk etapta bir konteyner maroc devletine gidecek yani 20 ton civari, fiat ve kalite verebilirmisiniz.
H
Yeni Üye22 yazı
üzerinden zaman geçmiş ancak belki ilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler..yurt dışında ki bir müşteri için(Karadağ-Montenegro)CIF teslim
birinci kalite ekmeklik un tedarik ve ihracı konusunda ilgilenen arkadaşlar varsa fiyat ve analiz raporlarını göndermelerini rica ediyorum.
birinci kalite ekmeklik un tedarik ve ihracı konusunda ilgilenen arkadaşlar varsa fiyat ve analiz raporlarını göndermelerini rica ediyorum.
M
Üye166 yazı
özel mesaj ile siz'e bir firma önerdim,ne iş anlamında,ne de her hangi bir özel ilişkimin olmadığını da yazdım,
buğday tedariği konusunda etkin ve de yetkin olduğunu biliyorum...başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus
H
Yeni Üye22 yazı
Teşekkür ederim.
M
Üye166 yazı
kolay gelsin,başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus
A
Yeni Üye53 yazı
Ürün olarak un iyi ama fırınlarla uğraşmak zordur buluyorsun..eğer üretici isen büyük toptancı bul istanbul gibi büyük pazarlarda az kar çok satış..ha bir de unun kaliteli ise bi zaman sonra senden istemeye başlar toptancılar..ne diyeyim Allah yardım etsin zor gıda işi yapmak..biz de eski bir un üreticisi olarak zorluğunu biliriz..neyse isteyen bilgi bakımından yardımcı olurum..hayırlı işler.
T
Üye251 yazı
18/06/2012 : 15:44:12#14
Web sitesi
Alıntı
Ununuz birinci sınıfsa yurt dışına satabiliriz aryın görüşelim 05426450664 bmb-turk.com
G
Üye434 yazı
18/06/2012 : 17:38:21#15
Web sitesi
Alıntı
Nasıl satarsın;
1.İyi fiyat ile.
2.Kaliteli un ile.
3.İyi bir satış ekibi ile.
4.Satış yapılan yerlerin referansı ile.
5.Markan ile.
6.Aracılara kazandırarak ile.
Çoğalta bilirim satış bir sanattır. Sen önce ARGE yapmalısın yapmazsan yaptırman gerek. Stok durumun nasıl deponun durumu bence önemli. Görüşmek gerek isteklerini ve verebileceklerini söylemen gerek sonrası gelir.
1.İyi fiyat ile.
2.Kaliteli un ile.
3.İyi bir satış ekibi ile.
4.Satış yapılan yerlerin referansı ile.
5.Markan ile.
6.Aracılara kazandırarak ile.
Çoğalta bilirim satış bir sanattır. Sen önce ARGE yapmalısın yapmazsan yaptırman gerek. Stok durumun nasıl deponun durumu bence önemli. Görüşmek gerek isteklerini ve verebileceklerini söylemen gerek sonrası gelir.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
A
Yeni Üye62 yazı
10/08/2012 : 18:13:52#16
Web sitesi
Alıntı
MARKA VE FİYAT ATARMISIN
en az 750 tanıdıgım fırın var maya ve ekmek katkısı dagıtımıda yapıyoruz bu fırınlara un neden olmasın
acargruppen@yandex.com
en az 750 tanıdıgım fırın var maya ve ekmek katkısı dagıtımıda yapıyoruz bu fırınlara un neden olmasın
acargruppen@yandex.com
KonTavS - http://www.esraeroldaevlenbenimle.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz