Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Globelleşen Türkiye'de Yen Aktör Yeni Yüz Olmak

Başlatancapone35Tarih05/01/2008 15:47:02Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Mrb. Burda buluna insanlar gerçektende takdire layik ve her konuya intikal edecek bilgi ve birikime sahip olduklarını düşünüyorum. Ben içinde bulunduğum idolik sorunlarla mücadele eden ve aynı zaman'da hayat düzargahımdaki yoluma olumsuzluklara rağmen devam etmek isteyen genç bir simayım. Anlatmak istediğim şu; konumum kendi bakış açımdan tatminkar fakat çevremin (1 kaç dost) görüşülerinde olmsuz görülen bir hal içindeyim. Askerlik hizmetimi yeni tatmladım iş haytıma atılmış değilim askilik işte klasik bir söz olacak ama arkası gelmeyen olmusuzluklarla boğuşuyorum ve benim gündemimi meşkul eden en büyük faktör işverenlerin ilanlarına koyduğu kriterler bakın gerçketende yayınlanan ilanlardaki maddeler formalite gibi gelsede bana, benim Cv'i gönderdiğim bir kaç özel şirket var fakta olmlu olduğunu düşündüğüm taktirde bana sonuç gelmiyor. Mesleğimde mesafe katetiğime inanıyorum ama çözümü bulamıyorum iyi bir girişimci değilim çevremde yok aykta durmak için mücadeleci bir tavır segilesemde ne yazıki Türkiyede mücadele etmeyi bilmeyen insanların kavga ettiğini görüyorum alt yapıya neden sıcak bakmıyor piyasada varlığını sürdüren şirketler bilmiyorum popiler yüzlermi arıyorlar yada ilham verecek güzellikteki bayanlarımı bunu alğılayamayacak bir pozisyondayım. sizden yorum bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye152 yazı
hangi sektörde, ne gibi bir tecrübe ile iş başvurusu yapıyorsun?

benim sana nacizhane tavsiyem. hatta 1 dakka. ufak bir yazı göndereyim.

Eflatun'a iki soru sormuslar.

Birincisi ; "Insanoglunun sizi en çok sasirtandavranislari nedir ? '' Eflatun tek tek siralamis :Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarini özlerler...
Para kazanmak için sagliklarini yitirirler.
Ama sagliklarini geri almak için de para öderler... Yarindan endise ederken bugünü unuturlar.
Dolayisiyla ne bugünü ne de yarini yasarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yasarlar.
Ancak hiç; yasamamis gibi ölürler...
Sira gelmis ikinci soruya ; "Peki sen neöneriyorsun?" Bilge yine siralamis ;
Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayin!
Yapilmasi gereken tek sey, sadece kendinizi "sevilmeye" birakmaktir. ..
Önemli olan; hayatta "en çok seye sahip olmak" degil, "en az seye ihtiyaç duymaktir"..

karın doyurmaz ama ruhu dinginleştirir. sabret mutlaka olur. bence

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im