Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ukrayna'dan Ceviz Ve Tarım Ürünleri

BaşlatannobossTarih28/09/2011 19:54:51Yorum26

İlk mesaj
Ukrayna'dan yeni mahsül ceviz ve isteğe göre tarım ürünlerini (darı,arpa,buğday,ayçekirdeği,kurutulmuş bezelye,mısır, kuş yemi) çuvallı, tırlara konulmuş ve gümrüğü yapılacak şekilde temin edebilirim.
+38 093 480 75 99

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Ceviz içi ve kabak çekirdeği için toptan fiyat verir misiniz?

megashop.bg@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret

mahsüller henüz toplandığı için fiyat tam olarak netleşmedi, bu ay içinde netleşir, o zaman daha kesin olarak bildiririm. Hayırlı işler
+38 093 480 75 99

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Di?er
Fransaya ihraç edilmek üzere beyaz iç kelebek ceviz talebimiz mevcuttur. Ödeme şekli akreditif teslim şekli FOB FİYAT LÜTFEN!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Hala fiyatlar oluşmadımı?
Beklemedeyiz.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
kabuklu cevizin kilogram fiyati 3,5 TL
+38 093 480 75 99

çeviz içinin kg fiyatı nedir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
iç ceviz Aralik ayinda olacak, 11 - 12 TL gibi
+38 093 480 75 99

iç cevizi türkiye teslimi gönderiyormusunuz

Ukraynada 1. sınıf kelebek beyaz ceviz içi.kg fiyati 6.5 dolarsuanda hali hazirda 90 ton var

+380936682165
+380951608483

sedat yalcin

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
sayın sedatyalçın bey türkiye teslim i yapabiliyormusunuz

bu fiyat ukrayna teslimi.son 30 ton kaldi.50 ton satildi yetisen aliyor.ukrayna ici kargo bize ait.paketleme bize ait.misafirhanemiz vardir.disaridan gelenler icin ucretsiz.

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Makedonyadan Elma Satin almak isteyen olursa yardimci oluruz efendim..

Emrah Demir .. 0038976688213
Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
ic ceviz olarak da gonderebilirim
+38 093 480 75 99

Doların tekrar yükselmesiyle fiyatlarımızı siz müşterilerimiz için düşürdük.

Merhabalar,Öncelikle iyi çalışmalar dilerim.

Sizleri bilgilendirmek istediğim bir konuda meşgul ediyorum.Ukrayna Sevastopol'da bulunan kaliteli Ceviz üretimi yapan SELHOZPRODUTS firmasında tatış pazarlama temsilcisi olarak görev yapmaktayım.Kelebek Kabuklu ve İç Ceviz olarak 20 ton ürünü 1 hafta içerisinde üretebiliyoruz,uluslararası taşımacılık,gümrük işlemleri tarafımdan düzenleniyor ve adresizine kadar teslim ediliyor.Eğer ilgilenir ve detaylı bilgi almak isterseniz irtibat ve fiyat bilgilendirmesi aşağıdaki gibidir,fiyatlarımıza ürün transferi ve tüm gümrük işlemleri dahildir.

Ukrayna-Sevastopol
GSM:+38 093 208 62 40
E-posta:emreYDKSN@hotmail.com

Kelebek Kabuklu Ceviz 1kg: 1,6$
Kelebek İç Ceviz 1kg: 8$

Yüklü siparişlerinizde fiyatlar hakkında tekrar konuşulabilir,Kalitemiz Garantimizdir.

SAYGILARIMLA
Emre Yurdakavuşan

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Saty? / Pazarlama
kelebek kabuklu ceviz nedir? 1.6 dolar adrese teslim mi? yani hersey dahil fiyat mi? su anda 1 TIR in gumrugu 6000 dolara yapiliyor
+38 093 480 75 99

merhaba
ukraynadan ceviz getirmek isteyenler numunemiz vardir. kabuklu ceviz yuzde 45 ic ceviz verir kelebek olarak
galali44@hotmail.com
Fatih

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
bu cevizin fiyati 1.20 usd dir daha yuksek verenler komisyon koyuyorlardir. ben yuzde 5 komisyonla calisiyorum. ortagim ukraynada ben istanbuldayim.
galali44@hotmail.com
Fatih

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
arkadaşlarverdiğiniz fiyatları yanına fob veya cif fiyatıdır diye detaylı belirtirseniz bizlerde yanılmamış oluruz,ben bursada teslim almak istiyorum,ve cidd alcıyım.saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Makedonyadan elma calismak isteyen benim le iletisime gecebilir fiyatlar inaniyorum ki herkese uygun olacaktir..saygilarimla Emrah Demir 0038976688213 Elma rengi ve cinsi..Kirmizi IDARED elmasi..
Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
hangi cevizin fiyati 1.20 dolar? bisey yaziyorsunuz ama destegi yok
+38 093 480 75 99

beyler hem kaliteli hemde uygun fiyata kuruyemisi nerden bulabiliriz aceba

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
merhabayin bulgaristandan ceviz almak isteyen arkadaslar varsa ben halederim..+3590899389979

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Şuan Türkiye'de Amasya'daki depomuzda 1. sınıf kalite 1/2 yüzde 90 kelebek light ve 1/2 yüzde 60 light yani beyaz kelebek iç cevizimiz mevcuttur.
Şuan depomuzda 80 TON mevcut olup sürekli olarak her hafta Ukrayna, Moldova ve Romanya'dan 2 tır ile 3 tır arasında getirmekteyiz. Kendimiz getiriyoruz aracı yok sipariş üzerine getirelim demiyoruz getirip depomuza koyuyor isteyene depomuzda cevizimizi sergiliyor ve satışını gerçekleştiriyoruz. 1978'den beri bu işi yapıyoruz. Cevizimizin tüm sertifikaları mevcut. Aylık ortalama 100- 300 ton arası satış gerçekleştirmekteyiz.
Bu sebepten dolayı lütfen simsarlar uzak dursun. Ciddi alıcıların iletişime geçmesini rica ediyoruz.
Şuan %90 1/2 kelebek birinci sınıf cevizimizin fiyatı kilo başı resmi fatura kesimli 20.50 TL'dir. %60 1/2 cevizimiz ise 17.50 TL'dir. Tüccarların piyasada almış oldukları fiyatın 1.20 tl aşağısında fiyat veriyoruz. Fiyatlarımız 10 TON ve üzeri alımlar için geçerlidir. Nakliyesi alıcıya aittir. İster kendi aracınızı Amasya'ya gönderir aldırırsınız isterseniz de biz kendi aracımızla gönderir faturanıza ücretini yansıtırız. Ürünümüzde pazarlık payı yoktur son fiyattır.

İLETİŞİM: 0532 490 07 05
ŞAHİN KESKİN
Şahin Keskin
sahinnkeskinn@hotmail.com 0530 613 00 74

Merhaba :

Ukrayna 2014 yılı 25 Ton ceviz içi kelebek talebimiz vardır. ilgi ve alakanız varsa veya olan kişilerin bizimle temasa geçmesini rica ederim.

Kadir Aydemir

TLF.05324645843
e-mail kadiraydemir47@hotmail.com
KADİR AYDEMİR

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret
merhabayin arkadaslar ben bulgaristandanim kabak cekirdeyi ay cekirdeyi var elimizde buyuk mihtalde ilgilenen cidi insanar varsa yazin
ali

Yerleşim Bulgaristan / SilistraMeslek Ticaret