Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Şoklanmış Dondurulmuş Künefe

BaşlatanakpagroupTarih26/09/2011 17:12:16Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Tadına doyulmayan Hatay Antakya bölgesinin meşhur künefesini şoklanmış dondurulmuş olarak satışa sunuyoruz. Günlük 1000 adet üretim hacmi ile sizlere lezzetli kaliteli ürün sunuyoruz.

Ürünlerimiz, 1-2-4-8-12 kişilik gibi çeşitli porsiyonlarda sunulmaktadır. Size kalan hazır şoklanmış dondurulmuş künefemizi 5 dk lık bir sürede pişirip servis etmektir.

Toptan gıda firmaları, restaurant ve cafeler in taleplerini karşılamaktan onur duyarız.

Ayrıca bölge \ il bayilikleri talepleriniz değerlendirebiliriz.

iyi çalışmalar dileklerimiz ile..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye249 yazı
FİYAT NEDİR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye247 yazı
fiyat ve ambalaj şekli ve saklama koşulları ile ilgili bilgi almak istiyorum. selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye94 yazı

arkadaşlar fiyat bilgileri mail atılmıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye112 yazı
fiyat ve ambalaj şekli ve saklama koşulları ile ilgili bilgi almak istiyorum-trabzon-
yak259@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye217 yazı
İSTANBUL FATİHTE KÜNEFE İMALATIMIZ VAR.HEM PERAKENDE HEMDE TOPTAN BEK..0532 467 56 42
0212 532 91 92.TÜM TÜRKİYE YE GÖNDERİLİR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye247 yazı
damatferit_5634 ürününüz hakkında bilgi almak istiyorum. Anadolu yakasında 7 şubeli market zinciriyiz.
selim.kilic1hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye73 yazı
resim fiyat hatta bölge bayiligi hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim

bahtiyartur@yahoo.com acil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye181 yazı
ben daha cok kunefeyi bu sekilde doldurulmus , olarak yurt disina pazarlamayi dusunuyorum . kisa vadede tutulacagina eminim.
Kuzey ulkerinde tatlilara cok rabet var. Bu isi yurt disinda yapmayi dusunurseniz , ve gerekli saglik , uretim gibi certifikalariniz varsa , bence bu yurt disinda cok iyi tutar.
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
fiyat ve ambalaj şekli ve saklama koşulları ile ilgili bilgi almak istiyorum varsa resimli
mamoste

Yerleşim Türkiye / DbakyrMeslek Di?er