Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fason Plastik Enjeksiyon

BaşlatanMFaizogluTarih15/09/2011 12:21:54Yorum48

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Arkadaşlar Merhaba,

3gr. ile 2.500 gr. arası plastik enjeksiyon parçaları üretebilecek 12 adet enjeksiyon makinamız mevcut. Tüm fason plastik enjeksiyon işleriniz ile ilgili irtibata geçebilirsiniz.

Yeni kalıp yaptıracaksanız Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ve İzmir'de çalıştığımız kalıphanelerimiz var, tanıştırabiliriz.

Amacımız sadece iş yapmak.. Sektörde eski bir firmayız.. Gerçekten ilgilenen, dürüst kişilerle bilgileri paylaşabilirim.

Murat

mfaizoglu@hotmail.com
0532 791 70 21

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
Yeni Üye39 yazı
Sanırım yanlış anlaşılma oldu. Fason enjeksiyon işi yapıyoruz, gelen kalıplara göre ürün basıyoruz bu yüzden size gönderebileceğim boşür ve fiyat listesi yok. Sadece tarım sulama sprinklerini kendi kalıbımızla biz üretiyoruz dilerseniz onunla ilgili bilgi yönlendirebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye131 yazı
Selamlar,

benim geliştirdiğim bir projem için elde ürettirdiğim pleksiden bazı basit parçalar var. Bu parçalar tahmin edersiniz ki bir miktar amatör kalıyor. Neticede lazer kesim falan ama el işçiliği söz konusu olduğu için düşündüğüm kaliteden uzak. Gerçi yapılacak işin içinde miktar olarak pek bir yekûn tutmasa da genel proje içinde beni huzursuz eden noktalardan biri.

Danıştığım kişiler plastik kalıpların çok pahalı olduğunu ve ciddi çalışma gerektirdiğini söyledi. Ben de açıkçası ürünleri düşünerek bu bütçeyi projenin asli unsurlarında kullanmanın daha anlamlı olduğunu düşündüm. Ayrıca kalıplar için gerekli masrafı yapsam bile ürünün sadece benim üretimim için kullanılacağı garantisini kimsenin vermeyeceğini söylediler.

Konu ile ilgili olarak ayrıca bir kaç ay içinde yayına başlayacak olan bir web projesi de var. Proje, içinde görece e-ticareti de içeren bir yapı. Haliyle ürün satışı da olacak. Bu bağlamda tasarımını düşündüğüm baz ürünleri de fason ürettirip satmayı da düşünüyorum. Fakat maliyet konusunda açıkçası net bir bilgim yok.

Anladığım kadarıyla sizin elinizdeki tesiste geniş bir yelpazede üretim imkanları var. Konu ile ilgili maliyetlerden, iş modellerinden kısaca bahsedebilirseniz hem aydınlanmış oluruz hem de bakarsınız olası iş yapma fırsatları oluşur.

Kolay gelsin,
İyi çalışmalar,
en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye145 yazı
Sayin Faizoglu

Elinizde hali hazirda 500ml, 750ml ve 1000ml lik sizdirmaz, dondurulabilir gida kaplarinin kaliplarindan mevcut mudur?

http://www.hizliupload.com/di-67I6.jpg
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf
Yeni Üye39 yazı
Merhaba,
Bizim elimizde herhangi bir kalıp bulunmuyor. Gelen kalıpların üretimlerini yapıyoruz.

Yeni Üye84 yazı
:))) fason üretimi yanlış anlayan cok galiba ben fason baskı işleri yaptırıyorum şimdi yeni bir kalıp yaptırma istegim var bu sefer otomotiv yedek parca yada ato aksesuar için ama iyi fikir bulamadım...
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
merhaba 50x50 profilin üst kısmına plastik şapka yaptıracağım kalıp yapımı hakkında da bilgim yok tahmini, ne kadara yapılır

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye920 yazı
başarılar dilerim arkadaşım daima ve bol hayrli muşterini.
benmde bir yeni icadim var ama sizin maikne basar mi bilemyorum
telefonla görüşelım bilgi aktaracağim. ve eğer basilirsa? birlikte de yapabiliriz. patenti de alırız.
saygilarimla emzar nebieridze
www.granitsanat.com
cep:05427672476
cep:05323606615
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye136 yazı
İzmir de plastik sektöründe tecrübeli biriyim, bu taraflarda iş yapmak isterseniz sizinle çalışabiliriz. 2 adet kendi planladığım ( plastik kasa ) kalıp var, bunu yapabilirsem çok güzel paralar kazanılabilir. İş konusunda bir ortaklık yapabiliriz sizde düşünürseniz.

iyi çalışmalar

Levent BULUT

eyasta@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye79 yazı
sayın barisil tpa konusunda yardımcı olabiliriz bahsettiğiniz ürün portföyümüzde mevcut 0533 552 67 95 numaradan bana ulaşabilirsiniz kerem aksoy
daha iyi yarınlar için yerli malı kullanın vede kullandırın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye84 yazı
bende fason iş yaptırmayı istiyorum ama hep kalıp fiyatlarında anlaşmazlık oluyor cok para istiyorlar sadece işcilik 5 binlira olurmu sizce
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye79 yazı
sayın toptancılar sorunuz bana ise neye istinaden işçilik 5000 tl olurmu diyorsunuz anlamadım kalıp ise sorduğunuz bedel elbette 5000 tl ye ve altına yapılan kalıplar var.
Eğerki teknik resim yada ürününüzün görseli varsa gönderirseniz sizi bilgilendirebiliriz.Firmamız bünyesinde kalıphanede mevcuttur.
daha iyi yarınlar için yerli malı kullanın vede kullandırın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye1 yazı
mrb ark boy 85 en 50 capında mamul 50 cm kalıbım var 750gr san fason caılcak ark arıyorum maksımım 1400 acar makına gereklı tlf 0536 824 71 04 ıbrahım
2834

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye65 yazı
aktiftedarik,
izmirde marketlere etiket sistemleri konusunda hizmet veriyoruz,etiketle ilgili bir kalıp ihtiyacımız söz konusu ,adres bilgilerinizi verirseniz görüşelim,hakkı fidan.05554329757

Yeni Üye6 yazı

Yaklaşık 9 yıllık tecrübemizle,plastik enjeksiyon,rotasyon,wpc,şişirme kalıpları konusunda çinden hizmet vermekteyiz.Çinden kalıp alın ve yatırım maliyetlerinizi en az %30 -%40 düşürün.
Bizden fiyat almadan kesinlikle kalıp yaptırmayın.
Sizlere kesinlikle en iyi kalite ve hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bugün birçok yabancı firma kalıp üretimlerini çinde yaptırmaktadır ve maliyetlerini aşağı çekmektedir.Çindeki hem maliyet hem de teslim süresi avantajından yararlanın.

Bu fırsatı kaçırmayın,Bize ulaşın...

Cevabinizi rica eder,iyi calismalar dilerim.

Saygilarimla

Nihat AYDIN
General Director

TROYA GROUP CO.,LTD
Room 802,Building A,Yiwu city Zhejiang Province,China M : +86-13516959923 T : +86-579-85045016
+86-579-85045026
F: +86-579-85045026
E: info@cindenithalet.com
W: www.cindenithalet.com

Yerleşim Çin / yiwu
Yeni Üye39 yazı
İlan hala günceldir. Fikir alışverişi yapmak isteyen herkes yazabilir

Üye227 yazı
100 150 200 500 ml bitkisel urun plastigi yapiyormusunuz 05317644335
www.sifamagazasi.com

Yeni Üye39 yazı
yunus bey en yüksek tonajlı makinemiz 530 Tondur. Ayrıca elimizde 2 adet bulunmaktadır. Ondan sonra ki en büyük makinemiz ise 470 Tondur.

Yeni Üye57 yazı
plastık sektoru hakkında cok bi bilgiye sahip değilim ama projeler arasında yer alan birşey sormak istiyorum eğer yapılırsa hemen başlayabilirim akrilik enjeksyon yapılıyormu dahada açıyım konuyu bana saydam ve sağlam enjeksyon yapılırmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
sayın mehmetakgöz akrilik (PMMA) plastik hammadde türüdür. enjeksyonda akrilik ürün basabilirsiniz.

Yeni Üye57 yazı
Süper o zaman şimdi yapmak istediğim ürünün orneği ile kalıp cıkartırmam gerek galiba

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
Sayın Mehmet Bey ;
Kısa zaman önce akrilik malzemeden basılan bir kalıp yaptırdım.Şu an hala imalat devam ediyor.Zor bir malzemedir.Her fason enjeksiyoncu malzemeyi pek tanımaz.Eğer bir aksaklık yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Hammadde tedariği konusunda ise eğer ki çok kaliteli bir mal arıyorsanız (özellikle aydınlatma için)size tavsiyem olabilir.Bilginiz olsun

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat