Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

Çin'den İthal Toptan Ve Prekende Hediyelik Eşyalar

BaşlatanalicaaanTarih11/09/2011 21:31:03Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye88 yazı
Arkadaşlar Çin'den ithal ettiğimiz ürünlerin Toptan ve Prekende olarak satışını yapmaktayız. Hali hazırda 250 çeşit hediyelik eşya ve dekarasyon ürünleri bulunmaktadır. Türkiye'nin heryerine kargo ile gönderi yapılabilir. Aşağıda bazi ürünlerin resimleri mevcuttur.

Ayrıntılı bilgi ve resim için alicanekinci@hotmail.com'a mail atınız.

Lütfen Ciddi alıcılar irtibata geçsin...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye305 yazı
Fiyat listesi gönderirseniz değerlendirelim, mail attım. iyi günler, hayırlı işler diliyorum.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye46 yazı
selam bijuteri kozmetik ve hediyelik üzerine perekende olarak çalışıyorum ürünlerinizin resim ve fiyatlarını gönderebilirseniz sevinirim. e-mail: utopya_27@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye88 yazı

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ediyorum. Fakat fotoğraf ve resim albümlerimizde olan güncelleme ve yeni gelen mallarımızıda kataloglara ekleme işlemlerinden dolayı mail cvplarımız biraz geçikecektir. Bu hafta 2 konteynır malımız gümrükten çıkacak inşallah. İçinde çok hoş eşsiz ilginç ürünler vardır. Onlarla ilgili fotoğraf çalişmalarımız bittikten sonra ve gümrük giderleri tamamlandığında yeni fiyat ve bir çok çeşit ürünle sizlere dönüş yapılacaktır. Sabrınız ve ilgiliniz için teşekkür eder iyi çalişmalar dilerim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye88 yazı
Fakat resimlerdeki seçtiğiniz ürünler hakkında stok ve fiyat bilgisi alabilirsiniz...Ama genel bir fiyat ve katalog çalişmamız 1 hafta için de bitecektir.

Örnek; ilk resimlerdeki gitar saatler 5,5 Tl
Arabalı çerçeveler 6 Tl
7'li fil'ler 2,8 Tl

Gibi. Tek ve bir kaç ürün için doğrudan fiyat alabilirsiniz...

Yeni Üye88 yazı
Arkadaşlar Fiyat Listesi Ve Ürün Fotoğrafları Gönderilmiştir... Konu Günceldir...

Eklenmemiş Ürün ve Fotoğraflarımız da Var. Bunları da ekledikten sonra paylaşıcağım

http://hediyesec.blogspot.com/p/fiyat-listesinden-urun-karslastrma.html linkinden ürün fotoğraflarımızı görebilirsiniz.

Türkiye'nin Her yerine kargo ile gönderilir...

hediyepazari1@hotmail.com adresiyle irtibata geçiniz
05545090313

Lütfen Ciddi Alıcılar İrtibata geçsin

Yeni Üye88 yazı
bilgiler gönderilmiştir...Konu Günceldir...

Yeni Üye15 yazı
arkadaşım sende ayet yazılı hediyelik tablo deri ayetler yada tabak ayet yazılı varsa buna benzer şeyler mail atıp toptan tane fiyatı gönderirmisin mehmet010175@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
fiyat listesi ve resim isteiyorum tesekkurler
erdalmy@gmail.com
paylaşmak güzeldir

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye37 yazı
Fiyat listesi alabilir miyim . timsah_skippy@hotmail.com
Ben eğitimli değilim, herhangi bir alanda da uzman değilim. Ama samimiyim ve samimiyetim benim referansımdır. Malcom X

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye59 yazı
irtibat tlf numarası yollarmısınız?
rb

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf