Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Zeytinci Dükkanı Açmak

Başlatansergete_06Tarih28/08/2011 12:44:24Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
arkadaslar merhaba

ben zeytin işiyle ugrasmak istiyorum zeytin peynir yumurta yufka v.s ufak bir sarküteri acmak istiyorum ama agırlıklı zeytin satışı olacak siyah zeytin yeşil zeytin v.s hangi çeşit zeytinleri önerirsiniz ayrıca toptan almak bana ne kadara mal olur bu konuda buradan bana fikir verirseniz ramazandan sonra bu işe adım atmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Yeni Üye22 yazı
yokmu bilgisi olan arkadas ???

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye207 yazı
HAYIRLI BAYRAMLAR ,EFE # EGE ISIMLI GEMLIKTE URETICI GUEL BIR SIRKET VAR IILISKIYE GECIN MUHSIN EGE BEY WWW.EFEEGE.COM.TR
KOLAY GELSIN,
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı

sayın serdar akın
merhaba
sofralık zeytin gemlik salamura tyuzlu tuzsuz yeşilçizme, domat,limonlu, kostikli,vb çeşit çok ..mal alımın sürekli ve kaliteli fiyat uygun luğu önemli sezon açılmak üzere zeytinler tanede üreticilerden almanı öneririm fiyat ve kalite süreklilik açısından kolay gelsin tlf 05326854606 izmir başarı ve kazanç dileklerimle.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
hakkı bey 3 siyah 3 yeşil zeytin cesidi ile baslamak istiyorum kg. yada tenekesni ne kadara alabilirim böyle bir dükkan sizce bana ne kadar mal olur

acil bilgi verebilirmisiniz sizin önerdiğiniz zeytinler hangi bölgenin iş yapacagım dükkan 40 m2 sizce yetelimi özelden cevap yazarsanız memnun olurum

Yeni Üye22 yazı
hakkı beyin görüşüne katılıyorum fakat çevremde bir kac kişi ile görüştüm üretici toptancı kişilerle buradan bu işi yapan kaliteli ürünleri olan yıllarca dostluk içinde calısabilecegim biri varsa bana özelden ürünleri ve fiyatları hakkında bilgi versin lütfen son 20-25 günüm kaldı dükkan açmaya
saygılarımla

Yeni Üye22 yazı
yokmu zeytinci arkadaslar

Yeni Üye22 yazı
ahmet bey zeytinler hangi bölgenin
ayrıca ilk etapta ton olarak alım yapamam teneke bazında
yesil zeytin fiyatlarınız biraz yüksek geldi
saygılarımla

Yeni Üye22 yazı
konu hakkında baska yardımcı olabilecek yokmu

Yeni Üye59 yazı
selam mailinize yazdım ulaşmamış olma ihtimaline karşılık burdan da yazayım....zeytinlerimiz akhisar manisadan ...zeytin fiyatlarımız genel olaak yazdım...siz telefon numaranızı gönderirseniz sizleri bilgilendirmek adına ararız ....
sitemizide inceleyebilirsiniz...
http://sof-akh.com/

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ozbeg77
merhabalar inşallah girişeceğiniz işte başarılı olursunuz...ben size alabileceğiniz zeytin fiyatlarını vermek istiyorum eğer ilgilenirseniz arayabilirsiniz yardımcı olmak isterim....
1-siyah sofralık zeytin: 1 kg 4tl..1 ton 4000 (4 bin)tl 300-320 kalibre

2-siyah kıvırcık zeytin :300-320 kalibre 1 kg 5 tl..1 ton 5000 tl( 5 bin)

3-tuzsuz zeytin :300-320 kalibre 1 kg 4 tl..1 ton 4000 (4 bin) tl

4-biberli dolgu zeytin:240-260 kalibre 1 kg 7 tl..1 ton 7000 (7 bin )tl

5-kokteyl yeşil zeytin:180-200 kalibre 1 kg 5 tl..1 ton 5000 (5 bin)tl

6-kırma yeşil zeytin:200-220 kalibre 1kg 5 tl.1 ton 5000 (5 bin)tl

7-çizik pembe zeytin :240-260 kalibre 1 kg 5 tl.1 ton 5000 (5 bin)tl

istediğiniz miktarda ve çeşitte, istenilen kalibrelerde de zeytin temin edilir.
ahmet özbek akhisar manisa türkiye
+90505 567 67 16

ahmet bey mesajınızı okudum pek giremiyorum bende arastırdım piyasada toptancıda ankarada bilindik bir marka firma var orayla görüştüm kaliteleri belli fiyatta makul geldi reklam sıkıntımolmayacak en azından büyük bir ihtimalle ora ile görüşmelerim olacak sizin zeytinlerin kalitesi ve ismi markası nedir bu konularda kısaca yazarsanız memnun olurum

Yeni Üye64 yazı
Umarım başarılı olursunuz.Yalnız size şunu söylemeden geçemeyeceğim.Bu işte inanılmaz olaylar dönüyor.Memleketim zeytincidir.Dost eş akrabayla konuşuyorum , öyle şeyler anlatıyorlar ki.Ne yazık bunları yapanlar sadece tüccar değil herkesin adını bildiği büyük markalarda var.Bence bu işin mesuliyeti de var.İnsanların sağlığıyla ilgili...Çok fazla oyunun döndüğü bu sektörde firmalardan ziyade kendiniz iş yapmaya çalışın.Yani zeytini ve zeytinyağını kendiniz bulun.Hatta benim gibi yağınızı kendiniz çıkarttırın.Hem karını yüksek olur hem vicdanen rahat olursunuz.İstanbulda olsaydınız siz çok yardımcı olabilirdim.Amacım içinize şüphe atıp caydırmak değil.Allah yolunuzu açık etsin..
Anladım ki insanlar ;
Susanı korkak,
Görmezden geleni zavallı,
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.

Oysa ki;
Ben istediğim kadar hayatımdalar..
Göz yumduğum kadar dürüst ve
Sustuğum kadar insanlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye22 yazı
insan sağlığı benim içinde en önemli konulardan biri oyüzden ucuz mal alıp kalitesiz mal alıp insanları kendimden uzaklastırmayı düşünmüyorum halk saglıgı laboratuvarları var kontrol yaptırmayı düşünüyorum zaten tarım bakanlıgının izni olmayan ürünleride satmam şuan bu konuda zeytin imalatı konusunda sıfırım ben ek iş olarak yapacam bu işi bir nevi hobi diyebiliriz az kazandırsın öz kazandırsın misali ilginize teşekkür ederim insaallah karsılarız baska bir ortamda

Yeni Üye22 yazı
arkadaslar merhaba

dükkan işini bugün hallettim kira kontratı yapılacak sizden ricam olacak zeytin dükkanı için zeytin küfesi 5 çeşit siyah zeytin için 2-3 çeşitte yeşil zeytin için hangi büyüklükte almamı önerirsiniz nerden alabikirim onun dışında peynir işine ilk etapta girmeyecem yer sorunu olacagı için terazi alınacak poşet v.s baska sizlerin tecrübelerini söylemenizi istiyorum

Yeni Üye59 yazı
haırlı olsun dükkanınız...umarım istediğiiz olur...eğer hala zeytin almada sıkıntınız varsa 0505 567 67 16 arayabilirisniz..zeytinlerimiz akhisar zeytinidir...hiçbir kimyasal madde kostik içermez..vakumlanmış poşetlerde isterseniz poşetli açıkta isterseniz açıkta temin edebikiriz ..kalibresine göre de ayarlanır....internet sitemizi de inceleyebilirsiniz..saygılarımla ..ahmet özbek
www.sof-akh.com.tr

Yeni Üye22 yazı
ayrıca zeytinde kdv % 1 olarak kdv varmıs dogrumudur bende dükkanımda satarken %1 denmi satacam bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum

Yeni Üye22 yazı
bilgisi olan arkadas yokmudur

Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ozbeg77
haırlı olsun dükkanınız...umarım istediğiiz olur...eğer hala zeytin almada sıkıntınız varsa 0505 567 67 16 arayabilirisniz..zeytinlerimiz akhisar zeytinidir...hiçbir kimyasal madde kostik içermez..vakumlanmış poşetlerde isterseniz poşetli açıkta isterseniz açıkta temin edebikiriz ..kalibresine göre de ayarlanır....internet sitemizi de inceleyebilirsiniz..saygılarımla ..ahmet özbek
www.sof-akh.com.tr

ahmet bey ürünlerinizi inceledim ilginize teşekkür ederim ilk etapta kaliteli ürünle yola cıkmak istiyorum bunuda ankarada büyük marketlerin sattığı bir marka ile gerceklestirecem ileriki aşamalarda ürünlerinizi test eder aynı kalite de ise seve seve sizinle irtibata gecerim
sizede bol kazanclar

Yeni Üye59 yazı
bende teşekkür eder her zamn beklerim..ürünlerimizin kaliteli olduğunu da belirtmek isterim...belki dediğiniz firma kadar büyük değiliz ama büyüme aşamasındayız...işinizde başarılar diliyorum....

Yeni Üye59 yazı
telefon numaranızı verirseniz size bir numune göndermek isterim şimdiden test edebilirsiniz...

Yeni Üye22 yazı
ahmet bey sizinle uygun bir zamanda görüşecem söz suan dükkan içi işleri hallediyorum işleri halledeyim basımdaki yogunluk gitsin söz ama suan bana müsade etmeniz
saygılarımla

Yeni Üye59 yazı
nedeme tabiki k müsade sizin mevlam işlerinizde yardımcı olur kolaylık verir inşallah....saygılarımla

Yeni Üye22 yazı
merhaba arkadaslar
dükkanımı tuttum içine 2,5 mt lik bir dolap yerlestirdim 2 çeşit siyah zeytin 2 çeşit yeşil zeytin aldım kasar peyniri köypeyniri tereyag paketli ürünler olmak üzere bunlardan aldım tek çeşit tam yaglı beyaz peynir aldım lokumlu beyaz peynir deniliyor lokumlu peynir nasıl olur bilen varsa paylaşırsa sevinirim.bunun dısında tek çeşit 30 lu yumurta ve aynes marka uzun ömürlü süt aldım şimdilik bu ürünlerle baslıyorum işe muhasebe işlemlerinin bitmesini bekliyorum zeytin yağı daha sonraki dönemlerde olacak baslangıc için yeterlimidir bu tip ürünler ben sadece zeytin üzerine düşünüyordum ama zeytinin tek basına olmayacagını düşünerek yanına bu tip ürünleri dükkana aldım
işimle ilgili fikirlerinizi bekliyorum

Yeni Üye22 yazı
lokumlu peyniri arastırıyorum fakat detaylı ilgi yok nette aldıgımız yer kısaca tarif etti ama detaylarını arastırıyorum neden lokumlu peynir denilmiş
bilgisi olanlardan yardım istiyorum

Üye126 yazı
Yöresel peynirlere ağırlk verirsen bence iyi olur...
Vede merak ettim 2,5 mt dolabı sıfırmı aldın ve kaçparadan aldın :)
Başarılar arkadaşım
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı
aslında peynir işine pek girmek istemedim ama tek basınada zeytin olmuyacak gibi köy peyniri kasar peyniri tereyag tam yaglı beyaz peynir bunlardan birer cesit aldım baslangıc için yeterli diye düşünüyorum
dolabı 2.el aldım 2360 tl kdv dahil
tesekkür ederim

sorumun cevabını alamdım bilen varsa paylassın lütfen lokumlu peynir nedir

Yeni Üye18 yazı
gerçekten zeytin işimi yapmak istiyorsun....yaz bana..
Kesinlikle yalan söyleme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye468 yazı
edremitte çok güzel zeytin dükkanları var git bir bak fikir olur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf