Merhaba. Acizane fikirlerimi bende paylaşmak isterim. Ve kendimizden örnek vererek. Bizim de şu an tanıtım aşamasında olduğumuz 2 ürünümüz var. Sizinki gibi olmasa da, tanıtım açısından benzerliğini değerlendirmek istedim. Ramazan ayı bitene kadar, reklam işini tamamlamak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Biz de bunu planladık. Bulunduğumuz il dahil, şu an planlamamıza aldığımız birkaç bölgede, Kadir Gecesinde, teravih namazı çıkışı, üzerinde firmamızın etiketlerinin olduğu, Kalem Çay ve Sürpriz Bardak İçecekleri, halkımıza dağıtacağız inşallah. İkram etmek isterdik ancak, Gece'nin değerli zamanını kendimize mal etmek istemedik. Bunun yanısıra, dağıtımla uğraşan firmalara, ürünlerinin yanında, ürünlerimizi promosyon vermek isteyenler oldu, onu da değerlendirdik. El ilanı, broşür zamanınızı alır, vaktiniz az. Sisteminiz hazır ise, en çok dinlenen RADYO'/larda, ilan da verebilirsiniz. Ancak en etkili yol, birebir tanıtım imkanıdır. Allah yardımcınız olsun, başarılı olmanızı temenni ederim. Hayırlı ramazanlar.
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)