Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Yurt Dışında Müşteri Portföyünü Nasıl Yakalabilirm

Başlatandemet_duncanTarih15/08/2011 11:07:25Yorum3

İlk mesaj
merhaba arkadaşlar..Şuan ithalat ve icraat yapan bir moda evinde çalışmaktayım.Yurt içinde ve yurt dışında sahip olduğumuz bir müşteri portföyü var.Fakat uzun yıllardan beri var olan bu firmanın müşteri portföyünü azda olsa arttırmak istiyorum.Tekstil teknikeriyim uzun zamandan beride satış işiyle ilgileniyorum.Uzun zamandır araştırma yapmaktayım internet üzerinden fakat istediğim neticeye ulaşamadım tam anlamıyla.Şuan istedğim şey bana bu konuda yardımcı olacak önerileriniz ve fikirleriniz paylaşamanızdır.Şimdiden teşekürler cevaplarınız için...
kardelen moda evi

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Farklı bilgilere ulaşırsanız...paylaşalım..bende bu işle ilgili çalışıyorum..araştırıyorum.. rkemence@gmail.com
pawri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
mrb ben tolga. amerikada yasiyorum ve son 2 senedir buyuk bir turk firmasinin mallarini pazarliyordum alt ve ust grup jeans agirlikli olarak. egerki web sayfaniz katalogunuz ve ornekleriniz varsa bunyemdeki 5 farkli kisiyle urunlerinizi pazarlayabilirim. las vegas miami los angels ve new yorkta.

ote yandan sorunuzun cevabi olarakta portfoy kazanmak tamamen showlara katilmakla olan birsey. ve ben bu showlara katiliyorum. yardimci olabilirim tolgakisa@gmail.com mail aatabilirsiniz
hayal etmek basarmanin yarisi... mi ?

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ticaret

Merhaba, yaklasik 4 yildir Santiago Sili´de tekstil isi yapiyoruz. Uretimini yapmis oldugunuz urunlerin resimlerini ve fiyatlarini yollarsaniz yardimci olabiliriz.

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Ythalat / Yhracat