Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Bulgarıstandayım

BaşlatanbronzemoontrTarih01/08/2011 23:50:39Yorum44

İlk mesaj
Burada turizmle uğraştım fakat,yeni arayışlar içindyim,Türkiyeden Bulgaristana yada Bulgaristandan Türkiyeye ne tür ürünler ihracatı yada ithalatı yapılabilir,girişimci bir ruh yapısına sahip olsamda,insan nerden nasıl başlayacağını bilemiyor....fikirlerinize ihtiyacım var...tek gücüm,kontaklarım ve yabancı dillerim.
bu

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Nacizane fikirlerimi özel mesajınıza yolladım,iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek

kardes bende senın gıbı arayıs ıcerısındeyım bende turkıye de gazıantepılınde yasıyorum benımde kafamda boyle gırımcı ısler var mesala bulgarıstanadan cevız ıhracatı turkıyeden farklı urunler bende arayıs ıcerısın deyım
ısmım memet torunoglu ırtıbat... 0537 215 84 60

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
bulgarıstana herkes mal sokamaz elıyorlar dıkkatlı olun arkadaslar.turklere gıcık oldukları ıcın gumrukte herturlu hıleyı yapıyorlar.ama aclıktan nefeslerı koktugunda yıne gelıp turkıyeden elbıse yıyecek alıp donuyorlar otobusle.bende bıseyler yapacagım ıhracat konusunda ama cok saglam oynamam lazım herkesın harcı dgıl.herkese kolay gelsın.GÜMRÜGÜN GARANTISI OLMAZ.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
eğer düşünürseniz size tütün yollayabilirim. Orada pazarını bulabilirmisiniz? tütün ham yani işlenmemiş bütün sigara türlerinde kullanılabilinir. Siz pazarını bulursanız
ben size buradan numune yollarım. Tütünün analiz raporları ve belgeleri var her şey legal olarak hazır ve kilosu 5 euro gümrük ve diğer masraflarda bulacağınız pazara aittir bunlarıda belirtirsiniz.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Dany?manlyk
Bulgaristan zor memleket ve sanırım gümrükleri sıkıntılı oluyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
sevgılı arkadasım sayet sabır taşın kuvvetlıyse bg de iş yapma ıhtımalın %50 ama sabrın ıyı degılse %10.
kesınlıkle abartı degıl gercektır.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Benim size acizane tavsiyem Bulgaristan da bir ticaret yapacaksanız bunu resmi olarak yapmanızdır.
Sizi daha sonra negatif bir duruma düşerecek duruma düşmemeniz gerekir aksi takdirde sistem sizi eritir ve bitirir.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Merhabalar,

Bulgaristana yapılacak ihracatlar var elbette ama dilerseniz inserafood@hotmail.com bu adresi ekleyin daha ayrıntlı konuşalım

İyi Çalışmalar.

Tuğba Türker
Export Asistance
Tel:0324 325 0 111
Mail:inserafood@hotmail.com
Web:www.inserafood.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Herkes birbirine özel mail adreslerini vermiş, değerli bilgilerini kendi aralarında paylaşacaklarmış.
Ne güzel. bende burayı, bir takım bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı bir yer sanmıştım. :((

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Bu sitenin amacı birbirimizle paylaşmak olmalı bence, özelden yazmak işini etik bulmuyorum.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Katılıyorum Kral
OSMANLIYIZ

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Ythalat / Yhracat
slm arkadaslar, ben yunanistandayim, bulgaristana sokulmasi zor olam urunleri yunanistan uzerinden rahatlikla sokulabilir, ayrica bronzemoontr arkadasim bana ordan toptan alabilecegim ceviz ici fiyatlari arastira bilirsen sevinirim, saygilar

Yerleşim Yunanistan / KomotiniMeslek Ticaret
kardeşim hurda bakır bulabilirsen benim ile irtibata geç tonajda sıkıntı yok fiyat normal olsun yeter malı ben gelir alırım
onderakkas999@gmail.com
önderakkaş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
medikal malzeme üretiyoruz ilgilenirseniz 05415794508 den arayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sa?lyk hizmetleri
selam ben bursada buyuk bir forklift firmasının pazarlma müdürüyüm yurt dışına forklift satışı kararı aldık ilgilenirseniz telefon numaram 0541 387 27 82 saygılar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
B.g de yapılacak işlerin paylaşımlarını form üzerinden yapılması daha faydalı olur diye düşnüyorum.saygılarımla...
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
www.ekodek.com.tr incele

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
slm (bulgaristan ticaret sıkıntı.) bulgaristan hariç başka ülke de kontaklarınız varsa görüşmek isterim.
akcay0@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Bilgisayar-Bili?im
plastık hammadde almak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Bulgaristanda Mobilya sektörunu bilen arkadaslar fikirlerini yazabilirlermi lutfen.yada tanidiklari mobilya imalatcilarinin telefon bilgilerini verebilirlermi.
saygilarimla
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Bulgaristan-da herangi bir is yapmak isteyen arkadaslar bize ulasmaktan cekinmesinler.
05380231381-Raif Arabaci
skype-escard1
BIZE ULASMAKTAN CEKINMEYIN,
selinakimya@gmail.com
skype-escard1
GSM-05380231381

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Ythalat / Yhracat
ısı yalıtımı sağlıyan dış cephe için termal kaplama/boya üretiyorum orada pazar bulabilirsin ,ürün avrupada 250-300 euro satış fiyatlarına sahip ben 65-75 eurodan verebilirim inş malzemeleri ile uğraşan tanıdıkların ile paylaş ticaretini yap kazan.
selamlar
bursa
mustafa sadık
05052241580

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
ısı yalıtımı sağlıyan dış cephe için termal kaplama/boya üretiyorum orada pazar bulabilirsin ,ürün avrupada 250-300 euro satış fiyatlarına sahip ben 65-75 eurodan verebilirim inş malzemeleri ile uğraşan tanıdıkların ile paylaş ticaretini yap kazan.
selamlar
bursa
mustafa sadık
05052241580

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
sayin alfa 16. urunlerinizin oldugu internet sitenizin adresini yazabilirmisiniz? iyi calismalar diegiyle.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba

Hava perdesi düşünürseniz Türkiye de üretimini yapıyoruz

Yerleşim Türkiye / 441Meslek Ythalat / Yhracat
merhaba arkadaslar plovdivde kazanlık cıvarında gul fıdanı yetıstıren fıdan uretıcıs fırma bılen varmı.bılenlerın bana bılgı vermesını rıca ederım.
enginberber76@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
arkadaşım irtibat telim 05542293341 adım gökhan ararsan oradan mal isaterim senden

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er