Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Hazır Dondurulmuş Lahmacun Pide Tost Ve Sandvich

BaşlatanazbekaTarih17/07/2011 12:37:12Yorum56

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Hazır gıda ürünlerinde yepyeni ve çok lezzetli pratik çözümler.
Carrefour,Kipa,Özdilek,Varan konaklama,ve yüzlerce resmi kurum, konaklama tesisleri, kantinler, fast food, restaurantlar, marketler, ayrıca bir çok catering firması ile hizmetimizi özel sektörde devam ettirmek iztiyoruz,
Türkiyede bir ilk onlarca çeşit ürün hepsi hazır,
kaliteli ve pratik lahmacun 3 dakikada hazır olmasının keyfini dilediğiniz sektörde cazip hale getirebilir.
yanında pide çeşitlerini ve bir çok hazır tost çeşidini sunabilirisiniz.
Meşhur ayvalık tostunu,bazlama tost ve pizza tost çeşitlerini hazır ve pratik her yerde sunabilirsiniz.

KOCAELİ-YALOVA-BURSA-ADAPAZARI-İSTANBUL ANADOLU YAKASINA HAFTALIK SERVİSİMİZ VARDIR.ŞEHİR DIŞINA GÖNDERİMLER İÇİN LÜTFEN BİLGİ ALINIZ.

ürün çeşitlerimiz.

Acılı antep lahmacun
Acısız antep lahmacun
Acılı fındık lahmacun
Acısız fındık lahmacun
Kıymalı pide
Kaşarlı pide
Kaşarlı-sucuklu pide
Ayvalık tostu
Karışık sandvich tost
Bazlama tost
Dilim tost
Club tost
Kıymalı cantık
Kaşarlı sucuklu cantık.
Pizza tost (pizatto)
Simit tost
Zeytinli tost
Jambonlu tost

resimler için : http://fikirsayfasi.blogspot.com/
sinan_kaya41@hotmail.com
www.fikirsayfasi.blogspot.com
www.fikirsayfasi.com
0544 722 43 69

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
56 yorum
Üye112 yazı
trabzon için fiyat ve katalog istiyorum,gönderirimisiniz
yak259@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye247 yazı
sinan bey, ürünlerinizle ilgili mail istemiştim ama bana gelmedi.Rica etsem bilgileri gönderebilir misiniz ? selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı

kataloglar istenilen adreslere gönderilmiştir. detaylı bilgi için telefon ile görüşebiliriz.0544 722 43 69

sinan_kaya41@hotmail.com
www.fikirsayfasi.com
0544 722 43 69

Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - makifbeyza
sinan bey, ürünlerinizle ilgili mail istemiştim ama bana gelmedi.Rica etsem bilgileri gönderebilir misiniz ? selim.kilic1@hotmail.com

selim bey size daha önce ulaşmaya çalıştım.tekrar katalog gönderiyorum.telefon ile irtibata geçebiliriz.
sinan_kaya41@hotmail.com
www.fikirsayfasi.com
0544 722 43 69

Yeni Üye23 yazı
Sinan Bey , Ben romanyada yasamaktayim ve gida toptan satisi ile ugrasmaktayim. Urunleriniz hakkinda fiyat bilgisi verirseniz konu ustunde bir calisma yapmak isterim. Saygilarimla. aliuluocak@hotmail.com

Yerleşim Romanya / ConstantaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye217 yazı
Dondurulmuş künefe imalatı yapıyoruz.tüm türkiye ve avrupa ya gönrerimiz mevcuttur.
yerimiz istanbul/fatih 0532 467 56 42/0212 532 91 92

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye217 yazı
DONDURULMUŞ KÜNEFE İMALATI YAPIYORUZ.TÜM TÜRKİYEYE VE AVRUPA YA YOLLAYABİLİYORUZ.YERİMİZ İSTANBUL/FATİH TE 0532 467 56 42/ 0 212 532 91 92

Üye217 yazı
Dondurulmuş künefe imalatı yapıyoruz.tüm türkiye ye ve avrupa yollayabiliriz.yerimiz istanbul/fatih te 0532 467 56 42/ 0212 532 91 92

Yeni Üye15 yazı
Rica etsem fiyat ve ürün katalogu alabilirmiyim?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye44 yazı
katolog ve fiyat bilgisi rica ederim
davet org üretim tesisim var kapasite işlevini arttırmak istiyorum işletme ile ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
lahmacunla ilgili fiyat listeniz, bir de istanbulda ürünlerinizi nerede bulabilirim.. muharremsen34@hotmail.com
dcv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye217 yazı
ürünlerin perakende satış fiyatlarını,toptan fiyatlarını ve bayilik şartlarını öğrenmek istiyorum
şimdiden teşekkürler
ugrturker@gmail.com

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Üye243 yazı
merhaba diğer blogtanda ürünlerinizi inceledim. bir ticaret merkezinde yerrimiz var burası için düşünüyorum,fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

saygılar

tarlan.68@hotmail.com
.ET.

Üye217 yazı
bunun yanında size dondurulmuş künefe de verebiliriz
02125329192
05324675642
ferit_teğin

Yeni Üye22 yazı
Deparline İle Hayatının Deparını Atmaya Ne Dersin? Hadi Ne Bekliyorsun Bu Yıl Senin Yılın Olsun... Yepyeni Bir Kuruluş ve Yeni Bir İş İmkanı... İşi Tanıman İçin Muhteşem Fırsatlar... Biz Burdayız Ya Sen... Hergün 14.00 ve 22.00'da Toplantılar Yapılıor Katıl ve Sende Kazan...
Yapman Gereken Tek Şey Linke Tıkla ve Toplantıya Katıl : http://is.gd/YHKErF
Deparline ile hayatının deparını atmaya ne dersin? hadi ne bekliyorsun bu yıl senin yılın olsun... yepyeni bir kuruluş ve yeni bir iş imkanı... işi tanıman için muhteşem fırsatlar... biz burdayız ya sen... hergün 14.00 ve 22.00'da toplantılar yapılıor katıl ve sende kazan...
yapman gereken tek şey linke tıkla ve toplantıya katıl : http://is.gd/yhkerf

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı
Artık Kradeniz de hazır tost ve ürünlerini satmaktayız.
Kumru Tost
Pizza Tost
Karışık Tost olarak 3 çeşit hazır tost ürünümüz tüm Karadenizde mevcuttur. Fiyatlarımız uygun tüm cafe ve kantin işletmelerine hem kolaylık hem de hijyenik olma açısından uygundur.
Tüm üretim izinleri mevcuttur.
Lütfen fiyat alınız.
İnanç, doğruluk, çalışmak erdem değil; her insan da asgari olması gereken niteliklerdendir...

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Özelden yazanlara bilgi dönüşü yapıldı
İnanç, doğruluk, çalışmak erdem değil; her insan da asgari olması gereken niteliklerdendir...

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Hazır tost üretimimiz mevcuttur.
Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er