Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kuyruk Yağı Arıyorum

Başlatanyıldız oilTarih11/07/2011 11:04:42Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Kuyruk yağı arıyorum toptan olarak alınacaktır. makul fiyat verecek arkadaşlar.0542 502 68 37 no'lu telden itribat kurabilir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye6 yazı
Güncel

Yeni Üye69 yazı
Konikste üst linkte aramaya bu konuyu yazın çıkan konu başlıklarında sırf bu bu işi icra edenlerin sayısız telefonu var.Arayın görüşün mutlaka bir sonuç alırsınz diye düşünüyorum .Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı

Evet var ama güncel ilan yok aradıklarımdan bir netice alamadım teşekkür ederim ilginiz için.

Yeni Üye1 yazı
arkadaslar cıddı satıcılar beklıyorum ozellıkle taze kuyruk olsun herkesden haber beklıyorum 05546922278

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
TAZE KUYRUK YAĞI TEMİN EDİLİR CİDDİ ALICILAR ARASIN 05066450005
hhkjhkjkh

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
Üye114 yazı
onurtangur@gmail.com irtibata gecin istediginiz kadar kuyruk yagi temin edebilirim. makul fiyatlara iyi calismalar
ONMAR

Yerleşim / BelgradMeslek Ythalat / Yhracat
Üye329 yazı
kuyruk yagı alım fiyatınız bence önemli?

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye97 yazı
Size Kuyruk Yağı Bulabilirim. nagur75@hotmail.com msn veya skype nagur75 irtibata geçin yardımcı olayım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye248 yazı
taze kuyruk yagı haftalık 10 ton 13.5 tl yerınıze sogutuculu araclar ıle gonderılır.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
kuyruk yağı arıyorum gelip kendim yerinden alacağım, alış fiyatım 8 tl dir... her alışımda 3-5 ton arası alacağım, ilgilenen olursa telefonum
05419412945

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
şoklanmış iran kuyrugu hazırda bol miktrada var kg fiyatı 10 tl ilgilenenler 05456433444 ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar şu an elimde 500 kg kadar yerli kuyruk bulunmaktadır. KG fiyatı 9 tl dir. 0542 502 68 37 no dan irtibat kurabilirsiniz.