Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rusya'da /moskova'da/ İş Teklifi

BaşlatanturiTarih30/11/2007 11:56:46Yorum52

İlk mesaj
Üye205 yazı
Arkadaşlar size Rusya'da iş yapma teklifim var.
Rusya pazarı her zaman cezbetmiştir yatırımcıları ve her 5 sene'de bir kendi potansiyelini yenileyen bir nüfüsü ile herzaman da cezbedecektir.

Evet arkadaşlar şimdi bir karar aldım, Rusiya'da iş yapmaya yonelik bir girişim içine girdim. Rusiya'da / Moskova'da / evlilik hazırlıklarına girdim.

Rusçam çok iyi. Yazılı ve sözlyü. Biliyorum ki bir çok Turk firması Rusiya'ya yatırım için hazırlıklar yapmakta.

Rusya çok büğük bir pazar. Bu pazar içerisinde fırsatlar da beraberinde var. Her 5 yıda bir kendi potansiyelini yenileyen bir nüfüsü var Rusya'nın.

Ben tecrubelerimle ve birikimlerimle bir Türk Firmasına Moskova'da "HOME OFİS" hızmeti vermeye talibim.

Çok yakın bir zamanda Moskovaya yerleşmeyi düşüniyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorum
Yeni Üye77 yazı
Merhaba, Arkadaşım konu hakkında bilgi verebilirmisin? kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Üye205 yazı
Tabi ki veririm Arkadaşım. 21. 12. 2007 tarihinde Moskova'ya gideceyim. Moskova'da kalacek yerim var . Rusçam aksansız çok iyi. Orada bir çevrem var .

BU sitede'de okumuştum ki bir arkadaşım yapılacek en iyi iş olarak "BROKER" liği öneriyordu. Yani Aracılık.

İşte Arkadaşım yapılacek en iyi iş iyiğise, benim bu olanaklarım var. Ben orada piyesa araştırabilirim ve çevrem saesinde mutlaka bir işler çıkarırım , ama burada benimle çalışacek kimsem yok.

Yani uzun lafın kısası iş - " BROKERLİK"

Tabi ki bİde başka bir yüzü var ! BU iş için benim olanaklarım madi olarak ta yok! Benimle bu işi kimse de yapmaz. Bu üzden ben bir Türk firması için orada çalışmayi düşüniyorum.

BEnim orada kalma olanaklarım olması , bir Türk Firması için cazip gelebilirim. Yani masrafım benim Firmaya az olur. Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı

neden ücretli çalışasınki.kendi işini yapsana.madem rusçan çok iyi ve kalacak yerin ve ailen var ve orayada yerleşmişsin.bence kendi işinin patronu ol.
kabuklu fındık, kavrulmuş iç fındık kendi bahçemizden uygun fiyata temin edilir.

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye992 yazı
arkadasim sayet ilgini cekerse seramik ve fayans satisi ispanyadan rusyaya ... saygilarimla

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye1 yazı
sayın arkadasım.ruscan çok iyi ise ve rusyada kalma imkanın varsa sana iş teklifi.biz maden ihracatı yapıyoruz.
yeni sektörlerde ihracat yapmak istiyoruz.bunun için rusyada işlerimizi takip edecek ve rus firmalarla iletişimimizi sağlıyacak,bizimle devamlı çalışacak arkadaşlar arıyoruz.ihracat için gönderdiğimiz her maldan
yüzde alacak şekilde çalışacaksın.biz maaşlı sistem yerine bunu tercih ediyoruz.kendi işinin patronu olduğun gibi,çalıştığın kadar para kazanacağın için,kendi kendine otokontrol yapmış,bizim seni denetlemek,takib etmek
zorunda kalmıyoruz.bizimle iletişime geçmeni bekliyoruz.email: irfan.ihracat@hotmail.com
bilgi,tecrübe paylaşımla beraber,yeni sektörlerde ihracat yapabilmek için beraber çalışacağımız arkadaşlar arıyoruz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye992 yazı
kardesim turi
madem ordasin oarada su an icin genis kapasitede insaat sekteru ilerlemekte ve tabi insaat malzemeleride
bance ilk gorus acilarini bu dogrultada olursa firsatlar cikabilir....... tabi bu arada ozellestirme ve yer arsa alma gibi durumlari ,banka desteklerini degerlendirmen gerek.. ne zaman bu gibi ortamlara girebilirsen kapilar acilir, evet brokerlik gibi ama daha degisik bir ortam ve isim farkli olabilir...eger bakabilirsen cevrene soyle bi ben seramik ve fayans ihrac edebilirim rusyaya., bu baslangic olur ve insaat sekterunde de faaliyet gosterebilirim.her sey senin arastirmalarin ve cevrene bagli. ilgini cekerse gorusup fikir alis verisi yapariz ...... armandocorek@hotmail.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye15 yazı
merhabalar biz bi çorap firmasıyız rusyada bir kaç yerle iş yapıorz ama yayılmak istiorz ... isterseniz bizim çoraplarımızı aracı olarak satabilirrsiniz bilginiz olsun istedim teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye165 yazı
RUSYADAN ÇAM LADİN VE SARIÇAM 35&40cm TOMRUK İTHAL ETMEK İSTİYORUZ. SİBİRYA BÖLGESİ PERM CITY GENELDE TERCİHİMİZ BULABİLİRSEN TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRİRİZ PARA PEŞİN YETERKİ ÖLÇÜLERİ TUTSUN.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye32 yazı
arkadaşlar oralarda iş yapmak sanıldığı ve anlatıldığı kadar kolay değildir.ben uzun yıllar türk cumhuruyetlerinde üst düzey yöneticilik yaptım,bu yüzden ,pasaport,oturum,gümrük konularında,işlerin nasıl yapıldığını.zorlukları çok iyi biliyorum orada iş yapacak arkadaşlar bazı şeyleri iyi düşünmeleri gerekir .benim çalıştığım firmaların hepsi holding ve isimli firmalardı bizler bile zaman zaman sorunlarla karşılaşırdık.bir kere iş yapacağınız insanın gümrük konusunda çok tecrübeli olması gerekir kesinlikle iyi bir avukat,iyi bir danışman.bundan 15yıl önce olsa işler daha kolaydı şimdi ise türklere karşı ön yargı var .benden uyarması iş yapmadan önce gidin ve görün.türk cumhuruyetlerinde iş yapacak arkadaşlara tavsiyem şuanda oralara 2.3yıl uğramamaları çünkü büyük kriz var düzelecehede benzemiyor ilgili arkadaşların dikkatine...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye123 yazı
sayın,yazınızı yorumunuzu okudum iş ve inşaat makinalarını rusya ve türk cumhuriyetlerine pazarlayabilirsiniz.
bunlar inşaat makinaları hırdavat malzemeleri bitmeyen bir sektör olan inşaat ve inşaatta kullanılan herşey cividen usta kesere kadar herşey satılabilir.
değerli tekliflerinizi sizle paylaşmak isterim.
saygılarımla.
dilek
kucukoglumakine2006@hotmail.com
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
www.kucukoglumakine.com.tr
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Üye326 yazı
hayırlı olsun
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye138 yazı
Önemli bir konu yazısı !yalnız bzmuco rumuzlu arkadaş çok doğru konulara değinmiş yazısını dikkatle bir kez daha okumanızı tavsiye ederim.Broker =komisyoncu demektir.Bu gibi ciddi çalışmalarda konu yazısına maalesef katılmıyorum.Eğer ciddi bir çalışma olacaksa firmalar arası olması gerekir.Bu işler bukadar kolay olsaydı bizim pazarımız kapanmazdı.Konu yazısı yazan arkadaş 1990-1995 yılları arası ithalat ve ihracaat çalışmalarından bilgisi vardır.Detaylara girmek istemiyorum mal mukabilinde çalışma yapan çoğu firmalar bitti,nakit çalışan bağzı firmalarda paralarını alamadılar.!Şu an inşaat sektörü çalışmaları devam ediyor.Ciddi anlamda proje çalışmaları var.Ama satılacak bir ürünün pazar araştırmasından GÇB.'sine kadar ,ürünün teslimine kadar çalışma yapan firmaları kapsar.Bzmuco rumuzlu arkadaşın söylediği gibi dikkatinize sunulur.
Saygılarımla.

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye326 yazı
hayırlı olsun
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye123 yazı
sayın,yazınızı yorumunuzu okudum iş ve inşaat makinalarını rusya ve türk cumhuriyetlerine pazarlayabilirsiniz.
bunlar inşaat makinaları hırdavat malzemeleri bitmeyen bir sektör olan inşaat ve inşaatta kullanılan herşey cividen usta kesere kadar herşey satılabilir.
değerli tekliflerinizi sizle paylaşmak isterim.
saygılarımla.
dilek
DİLEK KÜÇÜKOĞLU

Üye782 yazı
Her türlü Bayan ayakkabı(zenne) siparişleriniz alınır..

Çalıştığımız firmalar..
inci,Hotiç,Tergan,Ataköy,Beta,Bülent tanca..
Firma ismi..Voder ayakkabı ltd.şti.ışıkkent/izmir
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye123 yazı

Firmamız inşaat ve iş makinaları konusunda hertürlü üretim-satış-servis-yedek parca hertürlü makina tamir bakımı CE İSO9001 Kalitesiyle siz değerli müşterilerimizle yurt dışında bizlerle çalışacak ciddi kurum yada kuruluşlarla çalışmak istemekteyiz .bayilik satış ,ofis ve parsiyel bazda satış için sizlere hizmet vermekten onur duyar.

DİLEK KÜÇÜKOĞLU

Yeni Üye1 yazı
slm bende rusyada evlılık yapmak istıyorum ama suan işten cıkarıldıgım için turkıyeye geldım.ama benımde orda bır iş yapma planım var.tabıkı tek basına zor moskova gıbı bır yerde

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
arkadaslar tesadufen gordum forum sitesini,ben moskovada yasiyorum evliyim esim rus,kendim triko ile ilgili olarak stoll marka makinalarda uzmanlik bilir kisilik yaptim 6 yil boyunca.2005 yilindan beri moskovadayim.triko bu krizde is olanaklari bakiminda moskovada karin doyurmaz oldu ve ben bu isi birakip bir bayan kuaforu actim esim isin basinda duruyor,anliyacaginiz ben bostayim...eger her hangi bir sebeple burada is yapmak isteyen olursa onlara hem hukuki hem de gider alanlarda (yer,irtibat,reklam) yardimci olabilirim,
rusca ,ingilizce ,ve diger turki dillerde de

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
gemçler şakirt ya para kazanmak için koşturuyo olum bende de para var ne iş yapcamı bilmiom
sezer

Yerleşim Türkiye / DenyzlyMeslek Ö?renci
Yeni Üye13 yazı
şah tam sana göre bir iş var bar aç rusya gibi bir yerde bayan garsonlarla madem bu kadar paran var ara sıra bende gelirim bişeler içmeye servisi bayanlar yapar.tam senlik bi iş çok paran varya !!!!
ihsan korkmaz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
geçen sene okulum bitti 3 senedir marmariste masör olarak çalışıyorum.aklımda moskovaya gitmek var calışmak için nasıl yapabilirim?
mus

Yerleşim Türkiye / MarmarisMeslek Sporcu
Üye305 yazı
canpolat837,
www.forum.rusyadayiz.biz linkine gir, sana orada yardimci olacak bilgileri bulabilirsin.

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
slm moskovada insaat malzeleri,hirdavat,elektirk malzemeleri,elektirk panolari ve mekanik malzemeleri satmaktayiz.Ayrica firmamiz elektirk ve mekanik taut isleri yapmaktadir.Rusyada is veya temsilcilik vermek isteyen firmalarda degerlendirilebilir.ilgilenenlerin bilgisine sunulmayiz.IYI CALISMALAR
MURAT (+7 926 390 38 50)
marat

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar öncelikle fikirlerinizi ve yorumlarınızı paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim...Fakat bugün Dünyanın neresinde iş yaparsanız yapın ve yaptığınız iş,ithalat,ihraacat ve brooker (komisyoncu) odaklı ise ve öncelikli hedefiniz büyümek ve ağınızı genişletmek ise yabancı ve yerli sermayenin en az bir tana güçlü isimle çalışmak zorundanız...Ve bu olay pek mümkün ve kolay olmuyor..Yani piyasanızı ve sahanızı ne kadar takip etsenizde güçlü bir ortağınız olması gerekir.Hiç bir firmada hemen gel çalışalım demez...Öyleki en az 2 şirketten taahhüt isteyebilir ki isteniyor...Taahhüt verilmesi durumunda ise size ekibini ve sermayesini gönderiyor yani istediğiniz kadar parayıu verip al kardeşim sen bu parayı işlet,yönet demiyor.Diyemiyor.Demezde..Onun için öncelikli olarak pazar araştırmalarına sahip bir kadro ortak danışmana ve sıkı bağlantılara ihtiyaç duyulur...Bugün piyasalar artık öyle bir denge yakaladı ki,küçük,orta veya büyük ölçekli firmalar ayırt etmeksizin önce iş garantisi daha sonra taahhüt,güven ve iş kabiliyeti arıyor...Markalaşmada,marka olmada veya belli bir marka bunlara endeksli olarak yurtdışı atağı yapmak istemekte hatta yapmakta ama kayıplarıda gelecek garantisinide maximum somutlaştırabilme projelerinde evet diyebilir...Başarılı olmak içinde madem ithalat ve ihraacat konuşuluyor..Esnaf mantığı ve ekonomisi ile düşünmemeliyiz...1 yıl iş yapabilir büyük paralar kazanabilirsiniz ama 2. yıla sektörde değişseniz isminiz,krediniz ve iş olanaklarınız bitebilir...İyi düşünüp sağlam brookerlar ile hareket etmek gerekir...Elinizdeki ürünleri elbette satmak,piyasa etmek veya markalaşmak istemek en büyük hakkınız ve beklediğiniz ödüldür ama bir ''TÜRK'' sözünü hatırlatmak gereği duyuyorum...''Pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmayın''

Selam,sevgi ve saygılarımla....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Ben Türkiye de büyük bir firmada makina mühendisi olarak çalışıyorum.Yaklaşık 4 ay önce Moskova da bulundum ve hayran kaldım.Amacım Moskova da iş bulmak ve gerekirse yerleşmek.Ne tavsiye edersiniz?Hepinize selamlar.POLAT

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis