Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Şarküteri Ürünleri Tedarik Etmek İstiyorum. . . .

Başlatandl_burakTarih26/05/2011 22:56:16Yorum29

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar
Bursada güzel bir mekanda şarküteri dükkanı açıyorum..Ve tedarik edeceğim ürünler arıyorum.İlgilenen arkadaşlar bana cvp yazarsa sevinirim..Ben gerçekten ciddi anlamda ilgili kişilerle çalışmak istiyorum..ayrıntıları konuşuruz zaten
dl_burak@hotmail.com
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorum

nerede açıyorsunuz?

İzmir gıda çarşısında dükkanımız var

kaşar,lor ,beyaz,tulum peyniri üretiyoruz

izmir tel 232 433 89 29

muğla mandıra tel . 252 233 40 08

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ymalat
Merhaba,
İstanbul'dan isterseniz fiyat araştırması yaparım. Ben komisyoncuyum burada 100'den fazla toptancı mevcut. İlgilenirseniz cevabınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Arkadaşlar Bursada açıyorum dükkanı..Elinizdeki ürünleri fiyat bilgileri ile detay vererek mail adresime gönderirseniz sevinirim..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
temmuz ayında kır balı temın edebılırım toroslarda kowanlarda suan aynı zamanda uludag unıw de ogrencıym...maıl atarsanız haberlesebılırz aykut-konte@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
kuru patlıcan , kuru biber , kuru bamya , hakiki köy tereyağı , salça , hatay zeytinyağı , hakiki nar ekşisi , çökelek vb. gibi ev yapımı doğal ürünleri tedarik edebilirim eğer isterseniz. adana usulü tandır ekmeği , içli köfte , mantı ve köy yumurtası da mevcuttur ama size tavsiyem köy yumurtasını eksik etmeyin çünkü insanlar alışınca sırf yumurta için gelip diğer ihtiyaçlarını da sizden alacaktır. bu konuyla ilgili fikir ve sorularınıza yardımcı olabilirim. şimdiden kolay gelsin. hayırlı işler.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Kahramanmaraşın köyünde akrabalarım 300 kovana yakın bal elde etmekte, bu balı piyasada tüketmek amaçlı Adana mahfesığmazda bulvarlardan biri üzerine kahvaltı mamülleri satan bir dükkan açmayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak bal satacağım haricinde kaşar, beyaz peynir, zeytin, köy yumurtası satmayı planlıyorum. Daha önce 7 yıl bakkal işlettim ve iyi de işletmiştim, sonrasında memur olup bıraktım. Şu anda batırabileceğim bir miktar param var, ama elbette kimse batmayı istemez. Bal harici bütün mamülleri dışardan temin edeceğim, bal için uzun süre ödeme yapmasam da olur. Bilgisi olanlar varsa danışmak istediğim birkaç konu var.
1- Muratbey, sütaş gibi marka bir ürünlerin bayiliği nasıl alınır
2- Tahmini bir ilk gider tabelası çıkarsa ne maliyeti olur.
3- Islak zemini belli bir yüksekliğe kadar fayans gibi şartnamesi var mıdır?
Türk boyları biraraya geliniz!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
1-o dediğin ürünlerin firmacıları zaten gelip seni buluyor. gelmesede sen dağıtıcı firmayı arayıp çağırabilrisin.
2-en büyük maliyetin soğutucular ve dükkanın iç dizaynı olacaktır. bunuda sen belirlersin yani 2. el dolapta bulabilirsin sıfırda. ama ben sana 2. el tavsiye ederim. kocavezirden bulabilirsin.
3-bildiğim kadarıyla bçyle bi şartname yok çünkü bu işi yapan 2 tanıdğm var ikisinde de duvarlar boyalı. fayans yok. ama dükkanın temiz görünmesi çok önemli.
bi arkadaşım devrediyor. istersen sorabilrim. adana reşatbeyde yeri.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Hiç üretici arkadaş yokmu ALLAH aşkın'a ..varda yazmıyormu ki acaba :))
Mesela Malatya pazarında satılan ürünlerin tedariği yapabilecek kimse yokmu..Ama bunu yapan kişi komisyoncu olmasın lütfen..üretici varsa yazsın...

abi olsa bile senin o kadar yüklü almana gerek yok malatyadan. her çeşitten maksimum birer koli alsan ortalama 10 ar kiloluk kuru kaysı kuş üzümü falan. sana epey yeter. eğer istersen sana malatyadan bi tanıdığın numarasını vereyim. anlaşırsanız otobüsle falan gönderirler. yada internetten bulursun belki birilerini.

Zaten amacım istediğim ürünlerden belli kilolarda almak..tonaj alma imkanım zaten yok. Şuanda Bir arkadaşımızın tanıdığı malatyadan numune göndercek kendisi üretici zaten..Ama sonuçta bu bir pazar ve kaliteli ürünleri fiyatına göre kıyas etmek gerekir..Şuanda bir kaç tedarikcim var çok şükür ve marka ürünlerde satıyorum .Ama başka insanlarla çalışmayacağım anlamına gelmez.Ürünleri olanlar varsa numune göndersin uygun şartlarda alım yapabilirim.

arkadaşlar bende trabzonda şarküteri türü bir işyeri kurmak istiyorum,türkiyenin farklı illerinden bana ürün temin edebilecek arkdaşlarla irtibata geçmek isterim ama bunların doğal olması tercihimdir, açık zeytinyağı,zeytin, peynir (yöresel)fasulye,pirinç, bamya vs.bu tür ürünler,yeni iş kuracaklara tavsiyem riski göze alın ama sizi yıkmayacak,pazarınızı belirleyin,cesaretle işe başlayın,mümkünse kendinizin başında olabileceği işi yapın.mail adresim.vedatyoldas69@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Sigortacy
Çok özel bir ürünümüz var, TUZSUZ ORGANİK SİYAH ZEYTİN üretimi yapmaktayız.İzmir içinde dağıtımına başladık.
isteyen arkadaşlara numune gönderebilirim,lütfen açık adresinizi bildirin gönderelim.
Bu ürünümüzde hiçbir kimyasal,kostik ve gıda boyası yoktur.
sıfır tuz vardır.

megashop.bg@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
SN. KRAL 35
%100 TUZSUZ ZEYTİN İMALAT PATENT KULLANIM HAKKI İNG GIDA A.Ş. YE AİTTİR. PATENTLİ ÜRÜN İMALATI YAPMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCENİZ VAR İSE BU UYARIDIR SONRASINDA YASAL SÜRECE KATLANMAK GİBİ BÜYÜK BİR PROBLEMLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ'!! TUZSUZ ZEYTİN ALIMI YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 0232 878 77 34-35-36 VE www.kurutulmusurunler.com web adresimizden SİPARİŞLERİNİ VEREBİLİRLER.
İNG GIDA A.Ş.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Fabrikamızda üretilen hertürlü beyaz peynir ve süt ürünlerini belgeli ve ambalajlı satışı yapılmaktadır.
cbu_3535@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
KARABÜK SAFRANBOLU dan kendi üretimimiz nefis tereyagı gönderebilirim begenmezseniz malım iade kğ 20 tl dir kargo size aittir . BU TEREYAĞINA ÖZEL MÜŞTERİLERİNİZ OLACAK TEMİN EDERİM. SAYGILAR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
antakya yöresine ait her türlü ürün için yardımcı oluruz. (baharat, bakliyat, nar ekşisi, sızma zeytinyağı, defne sabunu v.b.) ürünler tescillimarkalıdır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Şu an şarküteride bulunması gereken doğal ürünleri tedarik ediyorum.Çok iyi toptancı çevrem vardır.Herkonuda size yardımcı olmak isterim.Mail adresime ihtiyacınız olan ürünlerin bilgisini verirseniz size fiyat bilgisi geçebilirim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Esnaf
Eğer şimdi siparişini verirseniz KEÇİ SÜTÜ YAĞI tedarik edebilirim kilosu 50 tl 'den. Yalnız ürün 1,5 ay sonra elinize ulaşabilir. Rize yaylalarından elde edildiği için bu şekilde önceden siparişle temin edilebiliyor. Çok pahalı diyebilirsiniz fakat keçi sütü bile normal inek sütünden 2,5 kat pahalıdır. Keçi yüksek yerlerdeki en kaliteli yapraklarla beslendiği için sütünün ve sütünden elde edilen ürünlerin besleyici özelliği çok yüksek oluyor. Bildiğiniz kaymaktan kat kat daha lezzetli bir ürün. ilgilenirseniz kadir5@hotmail.com dan iletişim kurabiliriz. aşırı yüksek miktarlar taleb eden olmayacağını tahmin etmekle birlikte maksimum 150 kg temin edebilirim. yani 30 kişi istese kişi başına 5 er kg düşer.
Bunun dışında 1.sürümden elde edilen pakete girmeyecek kadar kaliteli olan eşe dosta dağıtılan cinsten ÇAY 'da temin edebilirim. Kg'ı 13 TL' den elinize ulaştırırım. Bu çay kahvehane işleten tüketiciye gitmez. Hoş kullansalar millete çay yetiştiremezler ama zihniyet karbonat zihniyeti olduğu için gitmez diyorum. ÇAY' ı istediğiniz kadar gönderebilirim. Normal çay isterseniz onu da konuşabiliriz.
İletişim: kadir5@hotmail.com
Gıda Mühendisiyim ama ticaret yapmaya ahd ettim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Arkadaşlar bende zeytin toptancısıyım yerim gemlik zeytin halinde zeytin konusunda yardımcı olabilirim sele dilim salamura yeşil her çeşit zeytin ihtiyacınıza cevap veririm.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
sevgili kardeşim ,hayırlı uğurlu olsun,ben izmirde marketlere,şarküterilere,kuruyemişcilere,imalatımız olan,bakliyat kovaları,bakliyat dolapları satmakla beraber,fiyat etiketlikleri,fiyat kasetlikleri,yumurta standı,el sepeti,sucuk standı gibi sizin satışınızı arttırmaya yarayacak 200 den fazla ürün satıyorum,facebook ,mudano display'den ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.hakfi@mynet.com,,,,hakkı fidan...05554329757

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
ev yapımı saf dedıkçe saf tereygı KASAR PEYNIRI TULUM PEYNIRI FELAN ISTERSEN YARDIMCIOLURUM : GOKHAN uNAL 05544167733
...Tereyagcii..

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
meşhur kars kaşarı kalite ve güven noktasında ürünümüzün arkasındayız dilediğin kadar gönderebilirim...
KARDELEN ÇİÇEKLERİNİN BAHARI MÜJDELEDİĞİ GİBİ ASUDE BİR MEVSİM ELBET DOĞACAKTIR.

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
%100 koyun sütünden imal edilmiş &100 doğal peynir mevcuttur..peynir örgü ve yaprak şeklindedir.. istediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz depolarımızda mevcuttur.. 0533 769 96 20

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Gyda
Aydının Söke ilçesinin Kayas köyünde kendi bahçelerimde yaptığım incir yetiştiriciliğinde hiçbir tarımsal ilaç yoktur istenilen labaratuar ortamında analiz ettirilebilir.İncirlerim tarladan toplanıp kurutulma ve daha sonra kalibrelenme işlemleri tamamı tarafımdan ve gözlemim altında yapılmaktadır kalite konusunda hiç bir taviz ve şüphem yoktur. TEL: 0544 560 36 52

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er