Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Almanyadan 2. El Traktörler

BaşlatanBUR-MARTarih14/05/2011 21:45:48Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
gürcistanda tarım işiyle vede ticaretiyle uğraşan bir kuruluşuz,avrupadan 2.el traktör vede türkiyeden tarım ekipmanları bayilik anlamında çalışabileceğimiz kişi ve kuruluşlur arıyoruz

Yerleşim Gürcistan / Tiflis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye2 yazı
iyi günler,koniksdeki ilanımızla ilgili ayrıntı istemişsiniz,tarımla ilgili ürünlerin yurt dışı pazarı için bayilik bu ürünler neler olabilir: gübre çeşitleri,tohum,fide,tarım makineleri,sera malzemeleri,nalbur ürünleri vs.. saygılarımızla

Yerleşim Gürcistan / Tiflis
Üye550 yazı

sayın burmar selamlar

ben tarımsal sulama sıstemlerı kuruyorum seralar ve dıger tarımsal tesıslerın sulama sıstemlerını kuruyorum.bununla ılgılı benım yapacagım malzeme ve uygulama konusunda ne varsa hazırım.

saygılarımla

engin berber

maıl enginberber76@mynet.com

gorus ve onerılerınız ısteklerınızı beklıyorum..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye90 yazı
merhaba arkadaslar ben tarim makine almak istiyorum ilgilenen varsa arasin beni +3590899389979

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye90 yazı
merhaba traktor ve zeyirleme makineleri varsa bama mesas atmasini vea telefona aramasini bekjliyorum +3590899389979

Üye351 yazı
Merhaba almanya da firmamiz mevcut 2. El traktor dahil her turlu konuda sizlere yardimci olabiliriz
İletisim : nira1903@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye550 yazı
zehırleme makınası dedıgınız ılaclama mı 1 tonluk 400 lt lık seklınde tekerleklı .turkıyeden uretıcı fırmalar var.

Yeni Üye90 yazı
evet onardan iste bana yenisi fiat olarak bilgi vere bilirmisin

Yeni Üye90 yazı
sadeki tekerleksis var hani yukardan zeyirleiyor.

Üye550 yazı
özelden gonderdım bılgılerı size gereklı bılgılerı verırsenız sevınırım.