Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvan Küpesi

Başlataneren_cmTarih29/04/2011 10:24:34Yorum7

İlk mesaj
Üye206 yazı
Gelişen dönemde tüm dünyada hayvancılıkta kullanılan kimlikleme işlemi hızla ilerlemekte.Firmamızda özel plastikten üretilen ve lazer ile kodlama yapılarak hayvanların kulaklarına çakılan küpe imalatını yapmaktadır.Türkiyede yılda ortalama 2,5 milyon satışı yakalamış durumdayız şimdiki hedefimiz bu sektörde yurtdışına ( rusya-ukrayna-azerbaycan-romanya-bulgaristan gibi) ihracaat yapmak bu ülkelerde yaşayan ve bu işi orada pazarlayabilecek kişilere iyi kazanmak isteyen arkadaşlara ürün fotoğrafları gönderilebilir.Doğru yerlerle doğru bağlantılar yapılırsa çok fazla satış adetlerine ulaşabiliriz ve kazanabiliriz.

erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye434 yazı
Merhaba,
Ben satış uzmanıyım. İlandaki ürün hakkında daha detaylı bilgi verirseniz konu ile ilgili arkadaşlarımla bir değerlendirme yaparım. Tüm detayları yazmanızı rica edicem.

Kolay gelsin. Hayırlı pazarlar olsun.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye206 yazı
ilan günceldir...
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye762 yazı

Azerbaycanı örnek vereyim.Bu ülkede taksiler değişecekse bu işi Ulaştırma Bakanı yapar.Yeni at,eşek,inek,deve alınacaksa bu işi Tarım Bakanı yapar.Yani bu ülkede herşey en az Bakan düzeyinde yapılıyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı
Azerbaycan da sistem bu şekilde yürüyorsa o zaman o noktaya ulaşak ve bu ürünü devlete satacacak bir arkadaşımız mutlaka çıkar diye düşünüyorum..
Eren Çimen

Üye206 yazı
Günceldir
Eren Çimen

Üye206 yazı
ilan Günceldir.
Eren Çimen

Yeni Üye78 yazı
web siteniz yokmu yazin buraya... sanki çok gizli bişeymiş gibi resim göndermeye ne hacet.. tonlarca var bunlarda fiyatlar ne durumda .. ben çinden getirtiyorum 0.25 $ daha altina maletmeniz imkansiz. Allah yardimciniz olsun.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis