İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Besihane Hazır Ortak Aranıyor
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorumK
Üye644 yazı
P
Yeni Üye2 yazı
K
Üye644 yazı
güncel
B
Üye444 yazı
iyi çalışmalar
bora
K
Üye644 yazı
sayın boraumut özelinize bilgileri gönderdim.teşekkürler
H
Üye508 yazı
karya15 boraumut a gönderdiğin bilgileri alabilirim bende
M
Yeni Üye55 yazı
İleriye yönelik yatırım yapmayı düşündüğüm bir sektör.Birlikten güç doğar mantığıyla ,bilgilerinizi alabilirim.Teşekkürler,
korucum@yahoo.com.tr
korucum@yahoo.com.tr
K
Yeni Üye7 yazı
bana da bilgileri gönderirmisin belki de çoklu ortaklık yaparız
kuzeyedu@gmail.com
kuzeyedu@gmail.com
E
Yeni Üye19 yazı
Selam Karya bana da boraumut a gönderdiğin bilgileri gönderirmisiniz.Bende uzun süredir bu konu hakkında araştırma içindeydim ve yatırım yapmayı düşünüyordum.
erenyldn@hotmail.com
erenyldn@hotmail.com
Y
Yeni Üye63 yazı
koyunlara otlaklik alan sart diye biliyorum.
K
Üye644 yazı
güncel
B
Yeni Üye56 yazı
bana da bilgileri gönderirmisin birgok27@hotmail.com.tr
M
Yeni Üye23 yazı
bilgileri gönderirseniz sevinirim. kitayra@hotmail.com
muyıl
K
Üye644 yazı
bilgiler gönderiliştir saygılar sunarım
C
Yeni Üye91 yazı
Benim su anda 300 adet damizlik 100 kadar disi erkek koyunim var afyonda bir koylu ile kuzu ortagina yapiyorum ama pek menmun sayilmam siz bu isi nerde ve sartlarda yapacaksiniz ozelden bilgileri yollarsaniz goruselim
casper48
M
Yeni Üye55 yazı
sayın karya bu konu benim de ilgi alanımda.İleriye yönelik yatırım yapmayı düşünüyorum.Birlikten güç doğar mantığına inananlardanım.Bu konuyla ilgili bilgileri gönderirseniz memnun olurum.korucum@yahoo.com.tr
K
Yeni Üye2 yazı
Ramanov (Karagül) koyunu her batımda fazla yavru vermesi ile meşürdur fakat et kalitesi Balıkesir kıvırcıgı veya Bandırma kuzu kadar yüksek degildir çünkü bu iki ırk ince lif yapısına sahiptir kolay pişer ve eti kararmaz ayrıca koyunculuk işçilik gerektirir D.ver bir açıdan bakılacak oluresa ithal kuzu daha ucuza gelmektedir fakat et kalitesi düşük ve 22 kg üzerindedir ? Kapalı besi yapmayı düşünen arkadaşlara önerim merinos cinsi ve melezlerini üretmeleridir hep et kalitesi yüksek olur hemde günlük canlı agırlık kazanımı yüksektir.Koyunculukta kısazamanda çok para kazanmaka sadece hayal bu iş sabır ister ilgilenen arkadaşların dikkatine sunarım
----------------------------------
Saygılar
Saygılar
K
Üye644 yazı
bilgiler gnderilmiştir
K
Üye644 yazı
güncel
B
Üye210 yazı
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM
A
Yeni Üye62 yazı
20/08/2012 : 16:39:29#21
Web sitesi
Alıntı
50 baslık besihane para kazandırmaz ki üstad
büyütülme imkanı varsa olabilir
birde neden kücük bas ?
büyütülme imkanı varsa olabilir
birde neden kücük bas ?
KonTavS - http://www.esraeroldaevlenbenimle.com
A
Yeni Üye62 yazı
20/08/2012 : 16:42:07#22
Web sitesi
Alıntı
detaylı bilgi alabilirmiyim
acargruppen@yandex.com
acargruppen@yandex.com
KonTavS - http://www.esraeroldaevlenbenimle.com
E
Yeni Üye4 yazı
Konu hala güncelse detaylı bilgiyi ermantun@gmail.com a göndermenizi rica ederim...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz