Müşteri toplama açısından bir internet sitesi yapacağım fiyat listesi orada da bulunacak birde kartvizitimi bastıracağım müşterilerle görüşmeye gittiğimde ilk olarak kartvizitimi vereceğim üzerinde de internet sitesi olacak eğer bilgisayar kullanan bir işletme sahibi ise internetten bakabilecek bunun dışında sözlü olarakta anlatıcam fiyatlarımızı ve hizmetimizi beğenirseniz irtibata geçersiniz diyicem ve farkımı uzun bir yazı ile anlatıcam sanıyorum ki dağıtıldığından emin eden küçük broşür dağıtımcıları yok benim gibi büyükler ise zaten kendini kanıtlamış böyle birşeye ihtiyac duymuyorlar ama bende eğer büyütürsem işlerimi bir gün kendi reklamımı da iyi yaparsam onlardan bir farkım olacak en azından türkiyeye hatta dünya üzerinde bu sistemi ilk getirenin verdiği bir ayrıcalığım olacak ve bunu koz olarakta kullanabileceğimi düşünüyorum..
Arkadaşlar bu işte güven çok önemli müşterinin broşürlerin dağıtıldığından emin olması gerekiyor..
1. Sizce ne gibi iş yerleri ile çalışmalıyım ?
2. Müşterilere ortalama 5000 broşür dağıtımına karşılık nasıl bir fiyat vermeliyim ?
YAPACAĞINIZ HER YORUM BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLACAK BU YÜZDEN LÜTFEN BOŞVER DEMEYİN ÇORBAMDA TUZUNUZ OLSUN EN AZINDAN FİKRİNİZİ BELİRTİN..