Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Ne Üretip Satabilirim ??

BaşlatanbarışayvazTarih29/03/2011 16:03:42Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
MERHABA.. ŞU ANDA KIRTASİYECİLİK YAPMAKTAYIM.GÜN İÇİNDE VE NORMAL ZAMANLARDA ÇOK BOŞ VAKTİM OLUYO
R.AYRICA 50 m2 Lik 2 tane bodrum katında dairem var.atıl bir şekilde duruyorlar.buralarda ne üretip satabilirim.ayrıca kendi başıma üretip satabileceğim ürünler konusunda bilgisi olan varsa ,yardım bekliyorum..
bayvaz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye94 yazı
öncelikle bodrumda olsa yerleşim yerinin altınta izinsiz imalat yaptırmazlar. Ha ben bir yolunu burum diyorsanız kırtasiye işi yapıyormuşsunuz madem kırtasiyenin yanında gidecek aklıma gelen işleri yazayım
bir kaç makine alıp
küp blok yapabirsiniz (baskılı baskısız)+promosyon
kaşe
tabela raklam
%&%

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
bunların haricinde daha efektif ürünler istiyorum aslında..matbaa işini artık herkez yapmaya başladı....o yüzden ben işi anlayana kadar batarım :))şöyle ufak ürünler olucak üretebüleceğim ,herkezin üşendiği fiyatından dolayı ..
bayvaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye508 yazı

bodrum katta kayın mantarı yetiştirebilirsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye169 yazı
Değerli arkadaşım madem kırtasiyecisin,eğer el becerin varsa alet ve malzemelerini al tuval imal et sonrada dükkanında sat yada kedi,köpek,kuş gibi evcil hayvanlara yönelik barınak,kafes,vs...gibi ürünler üret bunları sahibinden.com gibi alış-veriş sitelerinden sat yada pet shoplarla anlaş oralara pazarla.....bodrum katta olsa atelye gibi kullanırsın...benim fikrim tabi karar gene senin.....saygılar

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye33 yazı
bu mantar konusu aslına cok mantıklı gelıyor..işi bilen biri olsa başka şekillerdede yapmak isterim.bildigim kadarı ıle pazarıda hazır...bu işi yapabilecek kişiler varsa irtibata geçmek isteri.m...
bayvaz

Yeni Üye6 yazı
Bence gel sen dairelerini takasa sok daha buyuk caplı kırtasiye urunleri al Bu konuda destek olabilirim . Hazırda kırtasiye urunleride var yalnız dairelerinin Krediye uygun olması gerekiyor sende toptancı olursun uygun fiyatlara alırsın malzemelerini
FDEMIR
0532 415 75 83

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye94 yazı
bodrum katında mantar çok güzel yetişir haklısınız. Yanlız kokusundan dolayı binada oturanlar şikeyet ettikleri anda çok büyük para cezası var.
aynı zamanda yasak
%&%

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye169 yazı
barış arkadaşım, e-ticari arkadaşın dediği binada oturanlar şikayet ederse başın çok ağırır ayrıca bu işi benim halamın oğluda yapmıştı bende çok yardım etmiştim fakat öyle zannedildiği gibi çok karlı iyi paralar bırakan bir iş değil en azından ben şahit olmadın fakat sen pazarını bulup kesin satış yapabilirsen o ayrı mesele,birde çok çabuk büyüyorlar inanılmaz,zaman ayırman lazım şahsen ben bu mantar işinde halamın oğluna yardım ettiğim için biliyorum.'-yaparmısın'diye sorsan...yapmam...ama dediğim gibi senin üretim ve satış konusunda sıkıntın olmayacaksa ayrı mesele....saygılar

Yeni Üye33 yazı
bina bizim binamız...çok mu ağır kokuyor...yanı camlar acıldıgında cokmu rahatsız edici bir kokusu var...körfez arkadaşım bu mantarın toptan alıcıları yokmu..yanı kardesım sen üret ben alıyım diyen.peki pazarlarda satma şansımız varmı..
bayvaz

Üye169 yazı
barış arkadaşım,kötü kokmasına kötü kokar ama bina seninse o zaman sorun değil,lakin ben sana şöyle bir şey diyim nem-rutubet duvarlara zarar veriyor,verdiği zararın ölçüsü tartışılır ama sonuçta zarar verir, 50 m2'lük bir yere tonlarca kompost sığrıdırsın onlardan çıkacak koku ve yaptığı nemi sen hesapla artık....valla alıcısını bulursan satarsın ama bulabilecekmisin?sonuçta mantarı toplayıp günlerce bekletemezsin,bekletme olayı zannedersem soğuk depolarında belli ısı ölçüsünde olabilir ama tam emin değilim araştır derim,tabi buda ayrı bir iş.....şevkini kırmak istemem ama ben bildiklerimi sana aktarmak istedim.Yani depolamak falan külfetli iş ama hergün satabileceğin birilerini bulabilirsen o ayrı o zaman sen bilirsin tabiki...bide şunu söyleyim sana,avrupada yıllık kişi başı mantar tüketimi 10-15 KG.iken bizde bu rakam yılda 1,5-2 KG civarında....Pazarda satma şansın elbette var ama bi pazara çıktığında o kadar çok mantarı satabilirmisin?....umarım yardımcı olmuşumdur,lütfen yanlış anlama bunlar bildiklerim.Hevesini kırdım belki ama bence akarı-kokarı olmayan bir işle ilgilensen daha iyi olur,ama dediğim gibi mantar işine giripte '-Ben alıcısını buldum her gün alacaklar'diyebiliyorsan orası ayrı.....saygılarımla

Yeni Üye1 yazı
Barış arkadaşım, inşallah matar işine girmemişsindir, çünkü ortamda oluşan nem ve küf yavaş yavaş bina kolon ve kirişlerini çürütecektir, bu ise binanın ölümü demektir, yapabileceğin en son iş bina bodrumunda bu işi yapmak olsun, benden uyarması, selametle..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye78 yazı
Adanaya gelirsen seni 10 yıldır her türlü mantar üretimi yapan bir arkadaşım ile tanıştırmak isterim, işten nasıl dertli anlarsın :)

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye377 yazı
dükkanlar nerede?istanbul'da mı?
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam