barış arkadaşım,kötü kokmasına kötü kokar ama bina seninse o zaman sorun değil,lakin ben sana şöyle bir şey diyim nem-rutubet duvarlara zarar veriyor,verdiği zararın ölçüsü tartışılır ama sonuçta zarar verir, 50 m2'lük bir yere tonlarca kompost sığrıdırsın onlardan çıkacak koku ve yaptığı nemi sen hesapla artık....valla alıcısını bulursan satarsın ama bulabilecekmisin?sonuçta mantarı toplayıp günlerce bekletemezsin,bekletme olayı zannedersem soğuk depolarında belli ısı ölçüsünde olabilir ama tam emin değilim araştır derim,tabi buda ayrı bir iş.....şevkini kırmak istemem ama ben bildiklerimi sana aktarmak istedim.Yani depolamak falan külfetli iş ama hergün satabileceğin birilerini bulabilirsen o ayrı o zaman sen bilirsin tabiki...bide şunu söyleyim sana,avrupada yıllık kişi başı mantar tüketimi 10-15 KG.iken bizde bu rakam yılda 1,5-2 KG civarında....Pazarda satma şansın elbette var ama bi pazara çıktığında o kadar çok mantarı satabilirmisin?....umarım yardımcı olmuşumdur,lütfen yanlış anlama bunlar bildiklerim.Hevesini kırdım belki ama bence akarı-kokarı olmayan bir işle ilgilensen daha iyi olur,ama dediğim gibi mantar işine giripte '-Ben alıcısını buldum her gün alacaklar'diyebiliyorsan orası ayrı.....saygılarımla