Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Farkında Mısınız (2017 Tehlikesi)

BaşlatanuykucufbTarih09/10/2007 12:30:32Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
Bilmem farkında mısınız ülkemiz de hemen hemen her yerde büyük tüketim mağzaları açılıyo ve bunlar şu an için büyük bir iş kapısı olarak görülüyor. günümüzde 45 milyondan fazla insan bu sektörde çalışıyor. ve bunların %75 ini 20-30 yaş arası gençler oluşturuyor. ve gene bu gençlerin çoğu müşteri ile bire bir ilişkide bulunulan görev bölgelerinde çalışıyorlar.(kasiyer, reyon elemanı,promosyon görevlisi,güvenlik vs) ve bir soru SİZ HİÇ BÜYÜK MAĞAZALARDA BU TÜR GÖREV BÖLGELERİNDE ÇALIŞAN 30-40 YAŞ ARASI İNSANLARIN SAYISINA DİKKAT ETTİNİZ Mİ YA 40-50 YAŞ GRUBU ÇALIŞAN SAYISINA ?????

ben söyleyim ankara' da migros,armada,carrefur vs gibi büyük mağazalar da 30-40 yaş arası parmakla sayılacak kadar az 40-50 yaş arasına da hiç rastlamadım diyebilirim. bir düşünün şu an bu sektörde çalışan o 20 - 30 yaş arasındaki yaklaşık 30 milyon genç çok değil 10-15 sene sonra bu mağaza sektörü için tehlikeli yaşlara gelecekler. sizce mağaza onları hala çalıştırıyor olacak mı? yani 40-50 yaşındaki bir teyzenin mmm migros un kasiyeri olduğunu düşünebiliyoru musunuz? bütün bunların üzerine birde emeklilik yaşının 60 yaş üstü olduğunu düşünün. ve sorumu tekrar soruyorum
2017 DE Kİ TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ.....?
tembeller olmasaydı hayatı kolaylaştıran hiçbir icat olmazdı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye37 yazı
KIYAMET 10 SENE SONRASINA RANDEVU ALMIŞ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35 milyon işsizden 40 milyon işsiz çocuğu ve henüz 10-15 yaşlarında lar
bu sektör sadece türkiye de yok ....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye3 yazı
çok doğru bir gözlem ve de sonuç!!! ama ülkemiz de şuan hiç kimse bugünün dışında yarının yaşamını düşünemiyor!!! o denli büyük bir lüks ki, yarını düşünüp, plan program yapmak bir de 10 yıl sonrası için... süper süper lüks...bunun için sistemi bir kez daha gözden geçirin:))
huzun

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yleti?imci
Yeni Üye37 yazı

artık geleceği düşünmeliyiz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
silindi72 yazı
2017 yılına kadar ciddi istatistiklere göre yalnızca 7.000.000 konut yapılması gerekiyormuş.ülkemin verimli topraklarına maalesef bizlerde çoğalacak nüfus hesabını yaparız!
tarım zaten bitti yerli malı mısırın yerini ARJANTİN MISIRI aldı duydunuzmuu.çaya tat veren kesme şeker artık pancarın yerine MISIR NİŞASTASINDAN Yabancı yatırım üretiyor.Ne güzel değilmi.
Ata sözlerimizden:Mısır unundan baklava-şimşir ağacından oklava olmaz.Derler ama oluyormuş işte...
2017 Yılına kadar daha ne güzellikler göreceğiz değilmi yazar arkadaşlarım .Şimdiden 2017 yılımız kutlu olsun sevgilerimle...

Yerleşim Meslek Saty? / Pazarlama
silindi72 yazı
UYKUCUFB RUMUZLU ARKADAŞIM:
Yazınızı okudum önceki yazımdada kısaca belirttim sanıyorum.Ciddi bir örnek verirsek (OBİ)Büyük bir alman kuruluş firmasıdır.ülkemizde yeni gros market türü ankarada açıldı ama çalışanlarının vasıflılar kendi elemanları kendi insanlarımızda var ama az bilmem anlatabildimmi.
Gerçekten işsizlik oranı çok fazla kim,kimin cebinden ne alabilirim hesabı,üretim bitti.iş yerleri kapatan kapatana 2017 yılına çok var vatandaş gününü nasıl kurtarırım hesabında yani beni mazur görün ama her şeyin çivisi çıktı arkadaşım maalesef.
ciddi olarak 2017 yılı demişin bana konut sayısını anımsattı 2017 ,ye kadar inanınki istatistikler 7.000.000 konut gereksinimi varmış.EE nüfüsu içinden nasıl çıkılacak bilmem?
Genç nüfus çoğalacak ama ihtiyar bir nüfusa sahip olacağız bunu unutmamak lazım.Çok yazılacak konu var ama başka zamana siz değerli arkadaşlara selamlar...

Yeni Üye4 yazı
Biz önümüzdeki 5 yıl, 10 yıl için plan yapmıyoruz ama birileri inanın bana 100 yıllık planlar yapıyorlar, ülkemizin tarımını ne zaman bitireceklerinin hesabını bundan tam 90-100 yıl önce hesaplamışlar, neden mi bu topraklara ihtiyaçları var ama bize değil sadece topraklarımıza, 1900 lü yılların başında bizim için yaptıkları planı adım adım uygula**** bu duruma bizi getirdiler.

UYANIN, bizi Sevr noktasına geri çekmeye çalışıyorlar, topraklarımızı satın alanlara ve nereleri satın aldıklarına bir bakın, bizi günlük hayatın içinde boğarak nelerimizin peşinde olduklarına bir bakın,

Önce Petrolümüzün peşindeler,
Sonra Bor Madenlerimizin, (bizden satın aldıkları bor minerallerinin %95'ini kullanmayıp bir dağ yaptıklarını biliyormusunuz)
Peki ya Volfram, Osminyum ve diğer ender bulunan Madenlerimiz?
Herşey Arkasında İz Bırakır, İzleri Doğru Takip Edersen Seni Daima Gerçeğe ***ürecektir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye153 yazı
güzel bir yaklaşım doğru bir tesbit

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
silindi72 yazı
yazı-yorumda Aral denizindende yazarsanız bilgi dağarcığı açısından iyi olur düşüncesindeyim.saygılar...