İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Damar Açıcı Bitkisel Destek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorumK
Üye644 yazı
C
Üye174 yazı
tr de 120 tl
faydasi var yok bilemem ama bu bitkisel urunler konusunda turkiyede fiyatlar ucuyor malesef
K
Üye644 yazı
Arkadaşlar gerçekten bu ürün dedikleri gibi damar açıyorsa büyük bir devrim,lütfen kullanan varsa yazsın ve tüm hastalara buradan destek olalım.......önce sağlık
C
Üye174 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - KARYA15 Arkadaşlar gerçekten bu ürün dedikleri gibi damar açıyorsa büyük bir devrim,lütfen kullanan varsa yazsın ve tüm hastalara buradan destek olalım.......önce sağlık |
kisa bir arastirma sonrasinda bana nedense hastalikta tedavi amacli bir urun gibi gelmiyor,
ilginctir ki clavis panaxin kendi sayfasinda urun ile ilgili yazili aciklama yok, sadece satis ve yorum var (aciklama var ise de ben bulamadim)
ama bu urunun satildigi turkiyedeki baska sitelerde cok guzel aciklamasi var, nedense damar tikanikligi onplana cikarilmis, yorumlarda da
daha da ilginc olan
yurtdsindaki sitelerde yada wikipediadaki aciklamasinda damar tikanikligi ile ilgili birtek bilgi yok
ingilizcede genis bilgiye yerverilmis
turkcede kisaca bahsediyor :
....................................................................................................................
Bitki ginsenosit adı verilen triterpenik saponositler, panaxosidesitler, panaxatnol, D grubu vitaminler taşımaktadır. Ginseng, Çin tıbbının çok meşhur bir bitkisidir. Bitkinin kan basıncını düzenleyici, kalp kuvvetlendirici, kolestrol seviyesini düşürücü, merkezi sinir sistemini uyarıcı ve özellikle yorgunluğu giderici özelliği vardır. Ayrıca iştah açıcı ve cinsel gücü kuvvetlendirici etkisi bulunmaktadır.
Ginseng'in tüm şifalı bitkiler içerisinde en etkili adaptogen (strese karşı direnci artıran bir ajan) olduğu düşünülür.
Ginseng, fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental (zihinsel) dayanıklılığı artırır.
Ginseng'in uzun bir süreden beri, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücünü ve dolaşım sistemlerini (özellikle prostata karşı) olumlu bir şekilde etkilediği de düşünülmektedir.
Ginseng'in kadınlar üzerindeki beynin hafıza (bellek) merkezlerini uyarıcı etkisinin bulunması ise yenidir.
M.S 1. yüzyıla ait bir Çin metnine göre; Ginseng, zihni güçlendirici, irfan ve bilgeliği artırıcı bir şifalı bitki olarak tanımlanmakta ve düzenli kullanımının yaşam süresini artıracağı belirtilmektedir.
...............................................................................................................
turkiyedeki urunlerde doz orani kac mg yazmiyor, dikkatimi ceken baska konu
ve bu urun yurtdisinda cok talep goren bir urun, ama kimse damar tikanikligindan bahsetmemis yorumlarda
urunun faydasi sanki turk halkina gore duzenlenmis gibi geliyor bana
urun cesitleri ve fiyat bilgileri ve faydalari hakkinda panax ginseng diye arastirirsan daha saglikli bilgilere ulasabilirsin
K
Üye644 yazı
Kullanan arkadaşlarımız yokmu,yada komşusu kullanıp fayda yada zarar gören...
K
Üye644 yazı
claviss panax bu ürünü kullananlar yokmu
K
Üye644 yazı
güncel
A
Yeni Üye79 yazı
arkadaşım ben sana bu ürün hakkında yorum yapamam fakat eğerki sizin yada bu yazıyı okuyanların damar tıkanıklığı var ise bu konuyla ilgili yaşanmış tecrübemi bu başlık altında sizlerle paylaşmak istedim.Benim babamda da damar tıkanıklığı sorunu vardı 90 lı yılların sonlarıydı bir gün esnaf bir arkadaşının yanına uğramıştı vede o an biraz yol yürüdüğü için nefes nefeseymiş arkadaşı muhabbete girdiğinde dur biraz soluklanayım demiş derken konu damar tıkanıklığına gelmiş arkadaşıda başından geçtiği için bir ot tavsiye etmiş babamda denemiş ti ve faydasını görünce sürekli kullanmaya başladı son zamanlarda fazla kullanmıyor fakat özellikle yazın annem 6-7 pet şişesi kaynatır süzer şişelere koyar babmda dolaa atar susadıkça gün boyu içer.Şu anda babam 64 yaşında ilk şikayetleri 40 lı yaşların sonundayken başlamıştı yaş 64 oldu ve bugün babmda nefes darlığından yana eser yok of bile demez ve inanın 30 lu yaşlardai bir çalışan kadar aktifdir.Şimdi mevzusu geçen ota gelecek olursak biz aydınlıyız ve malum otlara farklı yerlerde farklı isimler verirler bizim oralarda bu ota pıtrak otu derler diken sülaesinden gelmektedir ufak ufak topakları vardır,özel yetiştirilmiş falan bir şey değil yani tarla sınırlarında yol kenarlarında kendiliğinden biten arsız bir bitki yani.Babam kırda bayırda gördüğünde evde de yoksa toplar çuvala koyar annemde kaynatmadan önce suyun altında yıkar büyükçe bir tencerede yıkar soğuyunca tülbent ile süzer ve şişelere doldurur babamda dolaba atar susadıkça içer hepsi bu yani.Bu konuyla alakalı ben kendi başıma gelen bir bitki mucizesinide yazmak isterim bende hemoroid başlamıştı çok moralim bozuldu itaplardan araştırdım vede dereotunun faydalı olabileceğini buldum ben 15 gün boyunca düzenli olma**** yani aklıma geldikçe öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir tutam çiğ olarak yedim ve yalaşık 4 aydır hemoroidden eser yok.Yine kendi tecrübemdir bende mide yanması vardır çoğunlukla yemeklerden sonra yağlı yada yağsız fark etmez nefes borumda müthiş bir yanma olur bu dertle alakalıda en büyük yardımcım lahanadır.İster yemeği isterseniz salatalarda marul niyeti ile edim faydasını görmekteyim.Son olarak şunu belirtmek isterim ki özellikle bitkilerin otların faydaları kişiden kişiye bünyeden bünyeye farklılık gösterebilmektedir yani ykarda bahsettiklerim yaşanmış tecrübedir ve umarım sizlere faydası dokunur.Ben başlığı açan arkadaşın konuyu açma sebebi nedir bilmiyorum fakat özellikle hemoroid,sigara bıraktırma saç dökülmesi,kilo verdimme v.b sorunlarda bu iaç bitkisel tedavi ürünleri üzerinde belkide sırf para tuzağı olarak fazlasıyla rant olduğunu düşünüyorum insanlarım ya turarsa sevdasına 100 tl nereye vermiyorum diyerek bu ürünleri kullanıyorlar.Benim bildiklerim bu kadar isterimki bitki mucizelerine tanıklık etmiş olanlar bu tecrübelerini bu başlık altında paylaşırlar
daha iyi yarınlar için yerli malı kullanın vede kullandırın
B
Yeni Üye2 yazı
Aslında evet,var.Ben Azerbaycanlıyım,sipariş etdim babam için.Şimdi iyidir.Kan damar sistemi iyileşmiş.Tavsiye ederim..Lütfen
Asurovs
K
Üye644 yazı
O
Yeni Üye50 yazı
sayın aktif tedarik bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığınız için şahsım adına teşekkür eder saygılar sunarım.Ayrıca görsel ve yazılı medyada bitkisel karışımların bir ölüme çaresi yok dedikleri kaldı yakında böyle giderse inanın insanların gözlerinin içine baka baka onuda derler.Tamam kardeşim modern ilaç sektörü hernekadar sentetik kimyasal bileşenler kullansada bitkiler bugün hala büyük bir oranda modern ilaç sanayinde kullanılmakta olup,adamlar akşama kadar televizyonlara çıkıp çığırtkanluk yapmıyorlar.Yukarıda yrum yapan arkadaşa katılıyorum yurt dışında 8-10 ero ya satılan ginseng PANAKS adlı bitkisel karışımı bizim burdaki zati muhteremler utanmadan 130tl ye satıp bide utanmadan televizyon kanallarından sabahtan akşama televizyonlardan reklamını yapıyorlar.Hiçbir yetkili mercide çıkıp yahu kardeşim birebir aynı bitkisel ürün dünya piyasalarında böyle iken neden sende böyle demiyor.NEYSE ARKADAŞLAR HERKESE SAYGILAR SUNARIM.HOŞÇAKALINIZ.
olcay78
C
Yeni Üye20 yazı
damar tıkanıklığı için deve dikenini tavsiye ederim. diğer adı çoban çökerten otudur. sıcak suda 5 dk demleyip için. 10 gün içinde faydasını göreceksiniz. ben kullandım.
Başlamak için bugün erken ise yarın geçtir.....
C
Yeni Üye48 yazı
bütün hastalıkların meydana gelmesinde temelde yatan ortak nedenler mevcuttur. bunların en başında beslenme bozukluğu, bağırsak problemleri (mutlu bağırsak mutlu insan), dolaşım problemleri ve kötü alışkanlıklar gelir. hangi ilacı veya bitkisel desteği kullanırsanız kullanın beslenme alışkanlığınızı ve kötü alışkanlıklarınızı değiştirmedikçe her türlü problem nüks edecektir. belirtilen bitkisel takviyeninde tıkalı damarların açılmasında ne kadar etkisi vardır bilemiyorum.
ben kendim ve annem babam için bir firmanın omega 3+omega 9 içeren ürününü kullanıyorum. aynı zamanda bu ürünleri kullanırken distribütorlük yapmakta mümkün.
omega 3 ün çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimi ve damarlar üzerindeki olumlu etkileri artık herkesce biliniyor. bunun yanında omega 9 yani saf zeytinyağı asidininde damarlar üzerindeki olumlu etkisi mevcut. akdeniz yöresi insanlarına bakarsanız genel manada kalp krizi geçirme yüzdesinin anlamlı şekilde düşük olduğu görülebilir. bu zeytin ve zeytinyağı tüketimi ile doğrudan ilişkilidir. ancak tabiki bu gerçekler günümüz şartlarında geçerliliğini yitirmekte, sebebi ise modern hayatın ve teknolojinin getirdiği yapaylık (yapay dengesiz ve yetrsiz beslenme) artık en ücra köylere bile girmiş durumda. bu artık doğal yaşamın neredeyse hiçbiryerde kalmadığı gerçeği bu ve buna benzer ürünlere ihtiyaç duyulmasına sebep oluyor.
bilgilerim bu kadar.
ben kendim ve annem babam için bir firmanın omega 3+omega 9 içeren ürününü kullanıyorum. aynı zamanda bu ürünleri kullanırken distribütorlük yapmakta mümkün.
omega 3 ün çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimi ve damarlar üzerindeki olumlu etkileri artık herkesce biliniyor. bunun yanında omega 9 yani saf zeytinyağı asidininde damarlar üzerindeki olumlu etkisi mevcut. akdeniz yöresi insanlarına bakarsanız genel manada kalp krizi geçirme yüzdesinin anlamlı şekilde düşük olduğu görülebilir. bu zeytin ve zeytinyağı tüketimi ile doğrudan ilişkilidir. ancak tabiki bu gerçekler günümüz şartlarında geçerliliğini yitirmekte, sebebi ise modern hayatın ve teknolojinin getirdiği yapaylık (yapay dengesiz ve yetrsiz beslenme) artık en ücra köylere bile girmiş durumda. bu artık doğal yaşamın neredeyse hiçbiryerde kalmadığı gerçeği bu ve buna benzer ürünlere ihtiyaç duyulmasına sebep oluyor.
bilgilerim bu kadar.
K
Üye644 yazı
GÜNCEL
C
Yeni Üye48 yazı
sayın karya15, size e mail gönderdim. iletişime geçerseniz sevinirim.
K
Üye644 yazı
GÜNCEL
H
Üye2981 yazı
12/08/2012 : 00:59:56#17
Web sitesi
Alıntı
Ben kullandım. Ama bu konuda iyi veya kötü demeyeceğim. Zira her ikisi de yanlış. Reklama girer, onun için iyi demiyeceğim. Bir ticari faaliyeti kötülemek haksız rekabet konusuna girer suçtur .Onun için kötü demiyeceğim. En önemlisi , sağlık konusunda bir maddenin hastalığa iyi geldiğinin söylenebilmesi için çok deneylerden geçmesi gerekir.Ve bu deneylerin bilen kişi ve kurumlarca yapılması gerekir.Konu sağlık olunca daha dikkatli davranmak lazım. Bu konuda vebal altına girmemek lazım. Sana iyi gelen bir şey diğerinin hayatına mal olabilir.
ismail karagülle
E
Üye107 yazı
23/02/2013 : 22:20:37#18
Web sitesi
Alıntı
inanmayın boş laf bunlar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz