Ana içeriğe geç

İş Dünyası

!! Acilllllll !! Ticaret !!

Başlatanrapsodi_381Tarih11/02/2011 17:33:16Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
selam arkadaşlar..
aranızda amerikada tır sektörünün ne kadar kazandığını söyleyebilirmi... tır benim ama aracı ben sürmüycem şoför sürücek...
amerikada aylık tır kirası ne kadardır ??? !!!

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye342 yazı
selam arkadasım neden amerıka turkıyede daha ıyı sı var tırlara sureklı yuk verebılırm b fırmam bunyesınde calıstırabılırım dılersenız yuz yzue konusalım
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye13 yazı

MOBILYA slm arkadaslar ben fransada yasiyorum mobilya ve market acmak istiyorum su anda bir dukkanla pazarlik asamasindayim mobilya konusun da kar marci ne kadardir turkiyeden mobilya getirmek icin prosedur nedir bizim bolgemizde ozellikle hali koltuk ve yatak odasi turu mobilyalar genellikle cok satiliyor degerli yorumlarinizi bekliyorum

Yerleşim Fransa / ColmarMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
arkadaşım mobilya sektörünü düşünmen bence çok akılıca ve türkiyede çok kaarlı bir iş olduğu kesin burda milyon dolarlardan bahsediyorum.. türkiyeden yurt dışına mobilya gönderiliyo genelde yurt dışından türkiyeye istikbal gibi büyük firmalar kaar yapabilir ((( AMA BU BENİM DÜŞÜNCEM ))) yani eğer türkiyeden yurt dışına pazarlarsan çok kaarlı bir iş olacaktır... ve ..
sen norvec , ukrayna vs. gibi ülkeleri seceneklerine ekle derim
ama buraya bi bak
http://proje.capital.com.tr/sektorlerin-yeni-kar-haritasi-haberler/16800.aspx
sayfannın aşığısına doğru in...
birde burayı baştan sona kadar oku aradığın cevapları bulacağına eminim http://www.sanayi.gov.tr/Files/Documents/mobilya_sektoru_raporu-14-16082010142755.pdf

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye38 yazı
kahve kavurucusuyum çalışacak eleman lazımmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye26 yazı
FRANSADAKİ ARKADAŞIM SANA MOBİLYALARIMI ÖNEREBİLİRİM SEN DÜKKANI AÇ SANA ŞİRKET AYARLARIM
DENİZ

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mobilya
Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - koniks2010
kahve kavurucusuyum çalışacak eleman lazımmı

Kahve kavuruculuğunda kaç yıllık tecrübeniz var ?

Gerçi başlığın kendisi de birbirinden kopuk yazılar içeriyor ama Tır ve Mobilya sektörü ile ''Kahve Kavuruculuğu'' arasında ki bağ nedir sizin meslekte ?

Tek bağlantı yurtdışında işçilik ise bile sizden bir kahve kavurucusu belgesi falan isterler herhalde sözle olmaz yani, var mı bir ''Kahve Kavurucusu Ustalık Belgesi'' ???
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
mobilya ve halı konusunda uzmanım . gerekli desteğ verebilirim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis