Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Döner

BaşlatansilverrTarih10/02/2011 22:39:39Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar merhaba .kharkov da döner dükkanı açmayı düşünüyrm.bana bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varmı orada böyle bi sektörün gidp gitmeyeceği konusunda .teşekkürler
ss

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye305 yazı
bu sitede ukraina kemal nikli arkadas var, sanirim o da Karkow da yasiyor..

sanirim oradaki piyasayi en iyi o bilir ...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Üye398 yazı
Kalemine sağlık dulat kardeş,gerçektende Kemal arkadaşımız konuştuğunda ikna edemiyeceği şahıs yok denecek kadar centilmen bir arkadaş,ancak iş icraat ta bitiyor.Bazılarının sermayesi ağızlarının ii laf yapması mağlesef..Yazık çocukları için üzülüyorum 3 bebenin bir günahı yok..!!Babalarının günahını çekecekler..Sade ben olsam ii naim isimli arkadaşı da yine bu siteden ikna edip 5 bin $ yaktı..(Naim-0533 617 91 51) benim telimde 0536 587 19 49 ben herzaman buradayım keşke aksi olsa imana gelsede ben yanıldım diye yazabilsem buradan..Ama delikanlı gibi çıkıp ben beceremedim yada al 500 $ gönderebiliyorum (Örneğin) helal et diyecek insanlığı mertliği göstersede şu örnek sitede birbirimizi dost bilerek açık yüreklilikle bilgimizi,paramızı ,sevgimiz paylaşabilsek..
Bercen dekorasyon
whatsapp: +905365871949

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye335 yazı

uyarlarınız için çok teşekkürler,
insanların çok dikkatli olması gerekiyor.
çok ciddi yazılar yazılıp konuşmalar yapılıyor ama iş icraata gelince herkesin gerçek kimliği ortaya çıkıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye305 yazı
arkadaslar,ben yukaridaki adi gecen sahsi tavsiye ettim,cünkü yasadigi yer krakow yaziyordu...

naim,bercen arkadaslarin adi gecen sahis ile olan problemlerini ilk simdi burada okuyorum...

Hic hos olmayan bir durum...

allah kolaylik versin...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
bende kharkovdayim ve is ariyorummm yardim ederseniz 00380939911429
a.goksuakar

Yerleşim Ukrayna / KharkivMeslek Turizm