Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

6 Daire Toplam Maliyeti İçin Görüş Ve Önerileriniz

Başlatanozcan35Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarozcan35
Topluluk katkısı12 katkı
Profil alanıDiğer
Profil konumuBalikesir, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaslar kolay gelsin 548 Mt Arsamızın Yuzde 30 una 164 m insaat alanı verıyor beledıye 85m den çift dairelik ınsaat tabanı olan arsamı kendim yapmak istıyorum 3er kat olarak 2 blok halinde tasarlanan proje toplamda bana kaça patlar

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 22Profil alanı TicaretProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil bağlamını gör →
arkadaşım mrb böle bi konu çok kafa karıştırıcı ama en önemlisi demirin tonu ve ev yaptıracaksanız önce arsa durumunuzu belediyeden öğrenin imar durumu nedir kaç katlı kaç m2 olabilir maksimum diye... Zemin etüdü yaptırın....Sonra da gidin bir proje bürosuna mimari..statik projeleri yaptırın...O sorduğunuz maliyet bu arkadaşlar tarafından sana hesaplar.. Sonra da evinizi yaptırıp sağlıkla oturun içinde...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 12Profil alanı DiğerProfil konumu Balikesir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
tesekkur ederim dostum aynen oyle cok kafam karisti o yuzden yazdim zaten cevremdekilerde ayni seyi soyluyorlar

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 22Profil alanı TicaretProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil bağlamını gör →

evet arkadaşım benim cevremdede çok kişi böle bi proje yapmak istediler ama maliyeti fazlaydıı + krizz vardı demirin tonu fln yükselmişti son durum ne bilmiyorum... ve ülkemiz deprem bölgesi olduğu için bi mimara gitmeniz daha akılıca olur diye düşünüyorum..

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
tesekkur ederim dostum evet bugun bir mimar buldum konustuk mevzuyu fikir dusundugum gibi degil altindan cikamiycam o yuzden su anda ertelemekten en azindan butceyi tamamlayana kadar bu projeyi askiya aldik

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 43Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Tahmini olarak 200-250 bin tl gider gibi bence.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 26Profil alanı ÖğrenciProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
arsa üzerine bina yap-sat olarak çalışan müteahhit olan yakın tanıdıklarım var isterseniz özelden msj atın sizinle iletişime geçmelerini sağlayabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
teskkur ederim arkadaslar degerli yorumlariniz icin simdilik askiya aldik projeyi

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 21Profil alanı DiğerProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
300 tl gider arkadaşım
uzman

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 54Profil alanı TekstilProfil konumu Sakarya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
makul seviyede bi bina için belirttiğin metrekarelerde 200 ile 25o bin lira arasında olur

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 41Profil alanı Bankacılık-FinansProfil konumu İstanbul Eskişehir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
aynen 200 ila 250 arası olur

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Eski?ehirMeslek Bankacylyk-Finans
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 83Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
hocam 1. sınıf daire maliyeti metrekaresi 450-500 e çıkar binaya koyacağın kalorifer için m2 başına 35-40 tl koy

ilçedeysen işler daha farklı ve kolay ayrıca yeni yasaya göre yapı denetim şirketlerine belli bir miktar ödeme yapıyorsun m2 üzerinden bina yapmak kolayy 6 daireyi 4 ayda bitirirsin yapıdenetim belediye ruhsatı vs bunlar oyalıyor ve yekün tutuyor ayrıca birden fazla ekiple anlaşmanı öneririm yövmiyeyle başa çıkamassın ***ürü ver kurtul ilçedeysen yada küçük şehirdeysen işçiliği ucuza yaptırırsın ıvır zıvır dahil 300 ü gözden çıkar arkadaşım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 84Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu Tekirdag, Türkiye

Profil bağlamını gör →
daire başı 65 bin tl
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı MühendisProfil konumu Eskişehir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - toptancılar
daire başı 65 bin tl
daire basi 100 yaz bence ya :-)
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm
Y.Batur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 37Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
300 bine 1. sınıf iş çıkar ortaya. Daireyi görenlerin aklı çıkar... Yaptım, oldu dedikleri gibi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 21Profil alanı İmalatProfil konumu Balıkesir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Anahtar teslim yaklaşık maliyetiniz 350 Bin TL dir.

Villa Yaşam tek katlı, dubleks ve tribleks villa modelleri ile ister konut isterse iş yeri projelerinizde betonarme karkas yapı sistemi, markalı malzeme kullanımı ve kısa inşaat süresi ile projelerinizde profesyonel çözümler sunmaktadır.

Villa Yaşam sisteminin en önemli avantajlarından biri esnek mimari yapısıdır. Konutu inşa ettirmeden satın almanın avantajı olarak ana taşıyıcı ve konut imajı bozulmadan oda sayısında ve büyüklüklerinde değişiklikler yapabilir, zevk ve ihtiyaçlarınıza uygun yeni tasarımlar yaptırabilirsiniz.

Villa Modellerimiz ve Detaylı Bilgi İçin;
www.villayasam.com
Profesyonel Çözüm Ortağınız;
www.villayasam.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet