Yeni Üye Toplam 17 yazı |
|
loser07 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 30/01/2011 : 00:00:45 ![]() Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA Yerleşim : Türkiye / Antalyakayseri | Meslek : Öğrenci |
smt147 Üye Toplam 295 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
loser07 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 30/01/2011 : 15:10:43 ![]() oncelıkle yorumun ıcın tesekurler sonra ıstedıgım ısyerımıydı yoksa konutmuydu yapılan bına ben ısyerı dusunuyorum hanı duvar felan olmucak aralarda malıyet bıraz daha duser sanırım bızım kapataslak hesabımıza gore 150bın tl yı asmaz dıyoruz ama bılmıyorum arastırmaya devam edecegım tşkler. Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA Yerleşim : Türkiye / Antalyakayseri | Meslek : Öğrenci |
smt147 Üye Toplam 295 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
loser07 Yeni Üye Toplam 17 yazı | ![]() ![]()
Tşkler Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA Yerleşim : Türkiye / Antalyakayseri | Meslek : Öğrenci |
HakanFinans Üye Toplam 450 yazı | 31/01/2011 : 22:06:41 ![]() Bu sorunun muhattabı inş müh.,Mimar mütayit arkadaşlar yanıt vermek doğru olmaz ama smt147 nin dediği gibi bir rakam kesinlikle çıkmaz.M2 maliyetide 400 tl yi geçmez diye dünüyorum ben.. Bununla birlikte çelik yapı yapan firmaların verdiği fiyatlarda bu aralıklarda.Bence 2 ay da da biter istediğiniz bina..Bir araştırın derim..Sayg.. ... ... ... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bankacılık-Finans |
loser07 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 01/02/2011 : 01:42:03 ![]() Sayın HakanFinans oncelıkle tesekkur ederım ılgınız ıcın 330*400 dersek 130 bın lıra cıvarı oluyo belediye proje ruhsat ızın felan derken sanırım 150 bın lırayı bulacak celık yapı yapan fırmaları arastırmaya baslıyorum sımdi Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA Yerleşim : Türkiye / Antalyakayseri | Meslek : Öğrenci |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |