Bir Gıda Ürününü Bireysel Olarak Nasıl Satış Olur - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Bir Gıda Ürününü Bireysel Olarak Nasıl Satış Olur

uzseda
Üye

Toplam 237 yazı
28/01/2011 :  10:33:55 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

MERHABALAR SEVGİLİ ARKADAŞLAR
BEN İZMİRDE YAŞIYORUM. İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPMAK İSTİYORUM YADA BİREBİR. ŞUN ZEYTİN YAĞI SATIYORUM. AYVALIK ÜRÜNÜ AMA HİÇ ALICI OLMADI ŞU ANA KADAR BUNUN NEDENİ NE OLABLİR ACABA. AYRİYETTEN MERSİN CEZERYESİDE SATIŞINI YAPMAK İSTİYORUM. BU HER İKİ İŞ KOLU İLE İLGLİ YORUMLARINIZI YAPMAM OLAN NEDİR. SİZLERDEN YORUM BEKLİYORUM.
SAYGILARIMLA.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Gıda
HakanFinans
Üye

Toplam 450 yazı
29/01/2011 :  06:04:14  Alıntı
İnternet üzerinden nasıl satıyorsunuz??

Yani kendi sitenizmi var,yoksa malum siteler vasıtasıylamı ?
... ... ...

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Bankacılık-Finans
sozgureken
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
06/02/2012 :  16:08:38  Alıntı
ben antalyadan süleyman özgür eken benim gibi burada turizm sektöründe toptancılık yapan birçok firma var
sizin adınıza satış yapabilirim siz bütün ürün çeşit-marka-ambalaj şekli-fiyat ve stok bilgilerini e-mail gönderin.
farklı farklı firma ve ürünlerle uğraşmak yerine az firma ve çeşitli ürün seçeneği her zaman karlıdır
satış yapılan firmaya tek ürün vermek yerine daha çok seçenek sunmak iki tarafada yarar sağlar.
sizin ürün fiyatları uygun olursa marka adının çok bir önemi olmadığını düşünüyorum otteller herşey dahil olunca bütçe kısıtlaması için ürünün markasına değil kullanılabilirliğine bakıyor.
eğer ki burada bir potansiyel yakalamak istiyorsanız sizin adınıza satış yapabilirim

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Gıda
aykt
Yeni Üye

Toplam 70 yazı
06/02/2012 :  18:51:20  Alıntı

cezerye konusunda yardımcı olabılırım..satısının az olmasının nedenı tamamen reklam..sıtenın rank ının dusuk olması yanı??senın sıtenden bırısının bır alıswerıs yapması ıcın o kısının en az 7 kez sıtene gırmesı gerekıo..bı kıtapta okumustum..facete grup acıp sureklı ınsanların eklmesını saglamalısın fıyat kampanyaları ws bılgılendırme..veye sıten adına bı face acıp face e reklam werebılırsın??yanlıs hatrlamıorsam aylık 40,50 tl ye anlasabılıorsun..yardımcı olabıldysem ne mutlu..

Yerleşim : Türkiye / Mersin  |  Meslek : Satış / Pazarlama
arzum74
Üye

Toplam 160 yazı
07/02/2012 :  21:31:30  Alıntı
Karsıyaka da gıda üzerine işyerim var zeytinyağ kaçtan veriyorsunuz.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Danışmanlık

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

3.03 saniye.
23:52:50, 11 Haziran 2026, Perşembe

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım