Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Bir Gıda Ürününü Bireysel Olarak Nasıl Satış Olur

BaşlatanuzsedaTarih28/01/2011 10:33:55Yorum4

İlk mesaj
Üye237 yazı
MERHABALAR SEVGİLİ ARKADAŞLAR
BEN İZMİRDE YAŞIYORUM. İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPMAK İSTİYORUM YADA BİREBİR. ŞUN ZEYTİN YAĞI SATIYORUM. AYVALIK ÜRÜNÜ AMA HİÇ ALICI OLMADI ŞU ANA KADAR BUNUN NEDENİ NE OLABLİR ACABA. AYRİYETTEN MERSİN CEZERYESİDE SATIŞINI YAPMAK İSTİYORUM. BU HER İKİ İŞ KOLU İLE İLGLİ YORUMLARINIZI YAPMAM OLAN NEDİR. SİZLERDEN YORUM BEKLİYORUM.
SAYGILARIMLA.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye450 yazı
İnternet üzerinden nasıl satıyorsunuz??

Yani kendi sitenizmi var,yoksa malum siteler vasıtasıylamı ?
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye3 yazı
ben antalyadan süleyman özgür eken benim gibi burada turizm sektöründe toptancılık yapan birçok firma var
sizin adınıza satış yapabilirim siz bütün ürün çeşit-marka-ambalaj şekli-fiyat ve stok bilgilerini e-mail gönderin.
farklı farklı firma ve ürünlerle uğraşmak yerine az firma ve çeşitli ürün seçeneği her zaman karlıdır
satış yapılan firmaya tek ürün vermek yerine daha çok seçenek sunmak iki tarafada yarar sağlar.
sizin ürün fiyatları uygun olursa marka adının çok bir önemi olmadığını düşünüyorum otteller herşey dahil olunca bütçe kısıtlaması için ürünün markasına değil kullanılabilirliğine bakıyor.
eğer ki burada bir potansiyel yakalamak istiyorsanız sizin adınıza satış yapabilirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye70 yazı

cezerye konusunda yardımcı olabılırım..satısının az olmasının nedenı tamamen reklam..sıtenın rank ının dusuk olması yanı??senın sıtenden bırısının bır alıswerıs yapması ıcın o kısının en az 7 kez sıtene gırmesı gerekıo..bı kıtapta okumustum..facete grup acıp sureklı ınsanların eklmesını saglamalısın fıyat kampanyaları ws bılgılendırme..veye sıten adına bı face acıp face e reklam werebılırsın??yanlıs hatrlamıorsam aylık 40,50 tl ye anlasabılıorsun..yardımcı olabıldysem ne mutlu..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye160 yazı
Karsıyaka da gıda üzerine işyerim var zeytinyağ kaçtan veriyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk