Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Okul Kantinlerine Ve Marketlere Sandviç Satışı

BaşlatanslymntrTarih26/01/2011 21:06:18Yorum30

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba,

Sizce marketlere ve okul kantinlerine içinde peynir domates salatalık marul ve turşunun olduğu sandviç nasıl olur satılırmı. tazeliğini koruması için 2 arkadaşımla birlikte geceden hazırlayıp streç filmle sarıp az karla satmayı düşündük örneğin 1.50 - 2.00 TL gb .Ama henüz sadece düşüncede. sizce bir 50-100 tane kadar numune hazırlayıp bunları kantin ve market sahiplerine tattırsak nasıl tutarmı denemeye değermi? yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Üye515 yazı
Olabilir , olmaz değil.
en büyük sorun sandviç içerisindeki domatesin zamanla cıvıkmaya başlaması ve koku yapması.
domates olmadan farklı karışımlar daha başarılı olabilir kanısındayım.
salamlı, kaşarlı, jambonlu, marul lux sebzeli vs.
düşüncede kalmasın mutlaka deneyin.
başlamak herşeydir unutmayın.
eksiklerinizi zamanla düzeltirsiniz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye305 yazı
merabalar yalnz arkdaşm 1,5-2 ye hiç bi kantine satamazsın ayrıca sandvic cok basit kantinciler kendileri yapıyo zaten yok illa satacm dersende ben sana satış fiyatını söyleyim, çünkü sandviçler zaten öğrencilere 1,5- 2 den satılıyo adamn senden alması için 0,40-0,70 kurus arasnda olması lazm
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye137 yazı

dostum dardanelin var git anlaş bolgende pazarlamaya cıkbence yahudi nedemiş yapsat sürün alsat para kazan :)

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Merhaba ...Yapmayı düşündüğün işi uzun yıllar önce planlayıp hayata geçirdim .Fakat bazı,kişisel durumlardan dolayı devamını getiremedim....Ama ortak olarak başladığımız arkadaşım yıllarca bu işten para kazandı......Tavsiyelerimi ve tecrübelerimi öğrenmek istersen memnuniyetle anlatırım...
okn yrlmz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye193 yazı
Uzun ek iş çabalarım sonucu sandviç işine girdim ben de.1.70-1.80 gibi bir fiyata mal edip 3 liraya satıyorum.Çok şükür işler fena değil.Bu tarz bir işi okullara pazarlamak zor olur kanısındayım.Çünkü 1.5-2 ye verdiğin kantin bunun üzerine kar koyduğunda sürüm yaamaz, sürüm yapamadığı bir ürün ne seni ne kantinciyi tatmin etmez.

Benim maliyet fazla gibi görünse de aslında kullandığım malzemelere göre olabilecek en iyisi.Ekmek içine krempeynir,zeytin ezmesi,salam,kaşar,köy peyniri,yumurta,domates,salatalık,biber,çeçil peynir ve kırık zeytin koyuyorum.lezzetli bir ürün çıkıyor ortaya ve tezgahın önünde kuyruk oluyor.

Ahhh bir de zabıtalar olmasa :)))
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
Bende sandiviç değilde dilimli yaş pasta olarak düşünmüştüm bi ara okul ve dershane kantinleri için tatlı daha cazip gelir çocuklara.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye508 yazı
benzin istasyonlarına satabilirsin sandiviç

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
kantinlere hiç deneme bile...yapacağın işi çoğu kendi yapıyor...
ilker

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Gyda
Yeni Üye21 yazı
öncelikle güzel bir fikir ama bu sizin dediğiniz gibi bir fikir.öyle 50-100 adet hazırlamakla olmuyor.
olması için şartlar.
öncelikle bir imalathaniz olması gerekiyor.
ve üretim izni
çalışma izni,
türk gıda kodeksi,
ve faturanız,
muhafaza için dolap, +4 derece minumum.
mabalaj,
etiket çalışması,
sevkiyat için yine 4 araç okul kantinleri 1.5 2. liradan ürün almazlar daha düşük maliyet. deiğiniz tüm malzemeleri koyabilirsiniz içine domates hariç.
yada hiç bunlarla ugraşmayın.
eger bu tarz iş yapmayı düşünürseniz yardımcı olurum.
sinan_kaya41@hotmail.com
www.fikirsayfasi.blogspot.com
www.fikirsayfasi.com
0544 722 43 69

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Üye488 yazı
anlat burda bizde örnek alalım nedir değişik iş planı.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye193 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - azbeka
öncelikle güzel bir fikir ama bu sizin dediğiniz gibi bir fikir.öyle 50-100 adet hazırlamakla olmuyor.
olması için şartlar.
öncelikle bir imalathaniz olması gerekiyor.
ve üretim izni
çalışma izni,
türk gıda kodeksi,
ve faturanız,
muhafaza için dolap, +4 derece minumum.
mabalaj,
etiket çalışması,
sevkiyat için yine 4 araç okul kantinleri 1.5 2. liradan ürün almazlar daha düşük maliyet. deiğiniz tüm malzemeleri koyabilirsiniz içine domates hariç.
yada hiç bunlarla ugraşmayın.
eger bu tarz iş yapmayı düşünürseniz yardımcı olurum.

MERHABALAR.Ben şuan sandwiç işi yapıyorum ve mutluyum da ama çok vaktim olduu için alıntıladığım yazıda yazdığınız gibi kantinlere ya da gıda sektöründe ek bir iş daha arıyoum kendime.yarddımcı olursanız sevinirim.
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye306 yazı
sandviçleri streçle sarmak iyi bir fikir değil. taze direk göz önünde yapıldığı takdir şahsen ben alırım. ama dolapta hazır bi sandviç almak iyi fikir değil. çünkü yaptıktan 2 3 saat sonra bile görüntüsünde ve tadında değişiklikler meydana geliyor.
bir tanıdığımı bu işi bizzat yapıyor ama yaptığı soğuk sandviçleri özel ambalajlıyor. içinde hava akımı olmadığı için tazeliğini 1 hafta gibi süre ilk haliyle koruyor. üstünde markanız olduğu ambalajlı bir ürün olursa okul kantinleri olmasa bile, uzun yollarda yol üzerindeki benzin istasyonlarındaki marketlerin büfelerine konabilir.
askeriye yi düşünebilirsiniz. oranın kantininde yer edinebilir ama ucuz sunmanız gerekmektedir.
amatörce yapılacak iş değildir. sonuçta gıda ve rakibiniz çok. taze döner yemek streçli bir sandviçten iyidir diye düşünüyorum.
fikir vermişimdir umarım.
saygılarımla
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
merhaba;

yeri geldi kurguladın yeri geldi defalarca yazdın ve hesapladın.

sonuç olarak hep SÜRÜM ile buluştun. okullar dershaneler istasyonlar sürümü yakalayabileceğin güzel yerlerdir.

güzel bir ürün , güzel bir fiyat , güzel bir tanıtım ve sunum ile bu fikrinin sana güzellikler ile döneceğini görmekteyim.

fiyat aralığı 0,50 0,60 olmalı ki sen , 0,20 kuruş kar yapasın.

ürünün kadar pazarlama stratejin ve ekibin de güzel olmalı.

hadi bakalım hayırlısı
"Sevgiyle...

Yerleşim Türkiye / Yurtta?
Üye166 yazı
@slymntr ve herkese merhaba.Okul kantinlerine yönelik herhangibir yiyecek türü satmayı planlamadan önce m.e.b.'nın okul kantinlerine yönelik yaptığı yeni düzenlemeyi okumalısın.Hazır yiyecek türlerinin çoğuna önemli kısıtlamalar getirildi...bilginize...
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
uygun koşullar ve zemin hazır ise denemkten kendini alı koyma.

sadece tanıtımını ve tadını iyi ayarla
Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin. Şimdi her şeyi yapabilirim

Yerleşim Türkiye / Bursa
Yeni Üye20 yazı
b en de okul kantinleriyle çalışıyorum geçen yıl tost pizza ile çalıştım bu yıl nohutlu pilav üçgen sandaviç çiğ köfte bir de bombam var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye129 yazı
Biz anne babaların düşünceleri ile okuldaki çocukların satın alma alışkanlıkları arasında ki farkı unutmayın. Çocuklar bu tür ürünleri almıyor. Kantincilerde daha fazla kar ettikleri için, ambalajlı malzemeyi satmayı tercih ediyorlar. Ben denedim, içinde köfte, kaşar, vs bulunan sandviçler hazırladım. kantincilerin çoğu satmak istemediler. satan yerlerde de az satıldı
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye50 yazı
S.A arkadaşlar kimi demişki 40krşile60kruş arası maliyetle yaparsan kazırsın demiş acaba içiboş ekmek mi verecek?

Yerleşim TürkiyeMeslek Gyda
Yeni Üye50 yazı
dene kardeşim dene korkma bende ekiş olarak burdaki arkadaşlardan ürün alıp sattım çokmu kazandım hayır ama içimde uhde kalmadı acaba yapsam para kazanırmıyım diye düşüneceğine yap gör allah yolunu açık etsin inş.

Üye119 yazı
dene kardeşim dene korkma bende ekiş olarak burdaki arkadaşlardan ürün alıp sattım çokmu kazandım hayır ama içimde uhde kalmadı acaba yapsam para kazanırmıyım diye düşüneceğine yap gör allah yolunu açık etsin inş.

süpersin dostum.
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Üye643 yazı
Arkadaşlar, öncelikle herkesin bayramını kutlarım, kantincilige yeni başlayan biri olarak, ogrenmek istediginiz bazı konularda, elimden geldigince sizlere yardımcı olmak isterim, okulda satılan sandvicler, seyyar ve kaçak satıcılardan alınmaz, imalat izini olan fırından alınan sandviçler irsaliye ve faturalıdır

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye50 yazı
mehmetustam arkadaşım öncelikle s.a inş allah kazancını bolvebereketli versin bir sorun olacak acaba taze sıkılmış meyve suyu günlük olarak kantinlere satılabilir mi?A.E.O

Üye643 yazı
aleyküm selam başkent kardeşim, iyi dileklerinize teşekkür eder, sizlerede hayırlı işler, bol kazançlar dilerim, kantinlerde asitli gazoz ve kolaların satılması yasak, olduğu için paketlenmiş aromalı meyve suları satılıyor, taze sıkılmış meyve suyu da satılabilir, arz ve talep durumu, deneyerek öğrenilebilr, çocukların sağlığı açısından çok gerekli olan bazı şeyleri bile ekonomik durumlarından dolayı almakta zorlananlar olduğu için, çocukların bütçelerine uygun ürünler çok daha kolay satılabilir.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye50 yazı
tşkrlr ilginiz için a.e.o

Yeni Üye50 yazı
acaba açık sıkma meyve suyu için izin veya belge istiyorlar mı?

Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - slymntr
Merhaba,

Sizce marketlere ve okul kantinlerine içinde peynir domates salatalık marul ve turşunun olduğu sandviç nasıl olur satılırmı. tazeliğini koruması için 2 arkadaşımla birlikte geceden hazırlayıp streç filmle sarıp az karla satmayı düşündük örneğin 1.50 - 2.00 TL gb .Ama henüz sadece düşüncede. sizce bir 50-100 tane kadar numune hazırlayıp bunları kantin ve market sahiplerine tattırsak nasıl tutarmı denemeye değermi? yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
merhaba
AFYON LU

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
HERKESE MERHABA

AFYONUMUZ UN MEŞHUR GELENEKSEL SUCUĞUNUN SATIŞINI YAPIYORUM
ÜRÜNLERİMİZ DAMAK ÇATLATAN VE ALIŞKANLIK YAPAN KALİTELİTEDEDİR.
TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO İLE SEVK EDEBİLİRİZ BULUNDUĞU İLDE
AFYON SUCUĞU PAZARLAMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TOPLU ALIMLARDA
ÖZEL FİYAT VERİLİR İLGİLENEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİR.
AFYON LU

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Üye432 yazı
https://pamukseker.org/

PAMUK ŞEKER : 22 TL (40 ADET)

PATLAMIŞ MISIR 15 GR, HEDİYELİ : 20 TL (100 ADET)

PATLAMIŞ MISIR 15 GR, HEDİYELİ : 25 TL (100 ADET)

PATLAMIŞ MISIR 30 GR, HEDİYELİ : 32 TL (100 ADET)

PATLAMIŞ MISIR 30 GR, HEDİYELİ : 42 TL (100 ADET)

FİYATLARIMIZ TOPTAN ALIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR

0543 7237677

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis