Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Oyuncak İş Makinaları

Başlatanotelci67Tarih26/01/2011 15:03:38Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Selam Arkadaşlar!!!!! Benim merak ettiğim bir konu var,hani avrupada oyuncak iş makinaları fuarları yapılıyorya koca koca iş makinaları var uzaktan kumandalı..
Bunlardan nereden temin edilebilir bilgisi olan var mı acaba? Aslında ben bu işi ticari olarak bile düşündüm:)

Düşünsenize şöyle 500 m2 bir alanda bu makinalardan koymuşunuz:)(JCB,ESKAVATÖR,KAMYON,TIR VS.VS.)
içeriye kum çakıl,şantiye saatlik oynasın millet,yanlış mı düşünüyorum SİZCE

Ticari yapmasam bile hobby olarak temin etmek istiyorum
!!

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye4 yazı
almanya bu konuda lider die biliyorum model araç die geçiyor.. ama baya bi maliyetli olduğunu biliyorum tamamı benzinle çalışıyor.
1500 / 2000 Euro arası bi fiyatları var.. Bi ara bende düşündüm araştırmıştım. bu konu üzerinde.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Grafiker
Yeni Üye19 yazı
Yorumun için tşk.ederim.Beni aşar bu fiyatlar;)

Yeni Üye19 yazı
Bulamadım bunları kim satar,nedir fiyatları?

Üye295 yazı
bu iş için daha 10 - 15 yıl beklemeniz lazım ülkemizin dahada gelişmesi lazım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye1091 yazı
ARKADAŞ ,YUKARIDA VERMİŞ OLDUĞUMLİNKİ DİKKATLİBİR ŞEKİLDE İZLEDİM VE ORADA BİR ADRES VAR;
www.vth.de şeklinde sanırım burası maketlerle ilgili derği çıkaran buyuk bir yayın kuruluşu , isterseniz oaraya ingilzce bir mailyazın size 1 saat içinde cevap verirler ve hatta satılan yerlerin adresini de verirler, inlşallah olur buluncada buraya yazın ki deneme sürüşüne ilk gelenhben olmak isterim ,

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye19 yazı
deneyelim bakalım;) Avrupada oluyorda bizim ülkemizde neden olmasın ki!

Üye1091 yazı
otelci varmı bir bilgi ulaşabildiniz mi?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye19 yazı
Hayır,henüz net bir bilgi alamadık...

Yeni Üye12 yazı
Konuyu hortlatacağım ama uzaktan kumandalı değil de örneğin 1:50 oranında model iş makinelerinin toptan alabileceğimiz yer var mıdır?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis