| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - exportsrvce Desert16
senin mantığındaki esnafın turisti nasıl kaçırdığını Muğla Fethiyede çok rahat canlı canlı izleyebilirsin.dediğim gibi turiste 3 liralık malı 5 liraya satmaya kalkarsanız bunu ancak 1 veya 2 kere yaparsınız.Türkiyenin en büyük sanayi ilinde ben oturuyorum ve Ruslar buradan dünyanın alışverişini yapıyor.satılan malların %70 lik kısmı kozmetik ve giyim.şimdi sen hepsinin alayını diyorsun,zamanında da Laleli esnafı diyordu ama şimdi forum köşelerinde veya dükkanda kahve sigarayla kaldınız yani onlar sizin alayınızı ........... ve haklı olarak.
|
Gözüm sen ısrarla anlamamakta, yada kasten YANLIŞ anlamakta sanırım çok ısrarlısın! Ya biraderi bi anlalütfen okudugunu tammı? Gerçekten okuduğunu idrak etmede ciddi kusurların, noksanlıkların var. Adamım seninle polemiğe girecek değilim, ama son kez bir daha özetliyeyim:
1- Ben alayı derken sövme bağabında demedim, kaldı ki forum köşelerinden klavyeden küfür etmek sevdiğim bir şey değil. Alayı derken senin ısrarlar anlayamadığın rus vatandaşı-rus turisti kasdettim, hepsi bir, onları kastediyorum diye. (Sen nasıl çıkıp buradan küfür ettiğimi sandın harbiden yuhhh!)
Eğitimin, bilgin nedir bilemiyorum ama, gerçekten yazık sana! Ayıp ediyorsun...
2- Ben kahve köşesinde, forum köşesinde sigara ile pineklemiyorum ki? İşim gücüm var çok şükür. Sanal platformlarda bilgim, tecrübem doğrultusunda monolog olmayan bir paylaşım yapıyorum...Görüş bildirme de bunun bir parçasıdır... Biraz kendine bir bak derim önce..
Gerçi ben anladım senin karın ağrını; birşey satmak istiyorsun, burada reklamını tam yapamadın, boğazına dizildi, tongaya bastıramadın insanları, hıncını çıkartıyorsun...
Hadi adamım, bize bulaşmadan yap ne yapacaksan, yürü...
Güle güle... Eğer halen okudugunu anlayamıyor isen
özel mesajdan başvurmanı dtalep ediyorum..
(Sana SONUNCU ve MAALESEF ONUNCU mesajım oldu!!! Lütfen anla artık, yorma beni...)