ben bı reklam gazetesı ısı yapmıstım cokda ugrasmama ragmen bana guzel para bırakmıstı bulundugum ılcede o ılcenın haberlerı ve o bolgenın reklamını almıstım 10 bın adet bastırıp ucretsız evlere dagıtmıstım guzelde para bırakmıstı ama ben cıddı manada yapmamıstım 1000 tl lık bı sermayesı hatta matba ıle anlasırsanız hıc bı sermaysı yok gereklı yerlerden ızın alınıp ucretsız dagıtıldıgında vergısı falan yok daha dogrusu yoktu yapılacak sey once reklam alınması tek tek gezeceksın o bolgenın esnafını anlatacaksın bız 10 bın adet gazete cıkartıyoruz bu gazeteyı ucretsız evlere dagıtıyoruz parayı gazete basıldıktan sonra ısteyeceksın guven acısından bı esnaf bı el ılanı bastırsa 10bın adet bırde dagıtımı ekle ustune su zamanda en az 500tl sen bu reklamı 250 ye yap seve seve verır bence dusunun ozellıkle ogrencı arkadaslar bu ıs tam sıze gore deneyın derım on sayfa arka sayfa yarım sayfa ceyrek sayfa kartvızıt seklınde ucretlendırme yapın ılk sayıda para az kazanın malıyetı cıkartın hatta elınızde ornek olma acısından dagıtımınıda guzel yaparsanız emın olun ıkıncı sayıda ıkıye katlarsınız kesınlıkle deneyın derım bısey kaybetmezsınız ben bu ısı yaptım
yavuz