Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ogrencılere Sermayesız Super Is

BaşlatanyavuzturanTarih03/01/2011 00:33:58Yorum42

İlk mesaj
ben bı reklam gazetesı ısı yapmıstım cokda ugrasmama ragmen bana guzel para bırakmıstı bulundugum ılcede o ılcenın haberlerı ve o bolgenın reklamını almıstım 10 bın adet bastırıp ucretsız evlere dagıtmıstım guzelde para bırakmıstı ama ben cıddı manada yapmamıstım 1000 tl lık bı sermayesı hatta matba ıle anlasırsanız hıc bı sermaysı yok gereklı yerlerden ızın alınıp ucretsız dagıtıldıgında vergısı falan yok daha dogrusu yoktu yapılacak sey once reklam alınması tek tek gezeceksın o bolgenın esnafını anlatacaksın bız 10 bın adet gazete cıkartıyoruz bu gazeteyı ucretsız evlere dagıtıyoruz parayı gazete basıldıktan sonra ısteyeceksın guven acısından bı esnaf bı el ılanı bastırsa 10bın adet bırde dagıtımı ekle ustune su zamanda en az 500tl sen bu reklamı 250 ye yap seve seve verır bence dusunun ozellıkle ogrencı arkadaslar bu ıs tam sıze gore deneyın derım on sayfa arka sayfa yarım sayfa ceyrek sayfa kartvızıt seklınde ucretlendırme yapın ılk sayıda para az kazanın malıyetı cıkartın hatta elınızde ornek olma acısından dagıtımınıda guzel yaparsanız emın olun ıkıncı sayıda ıkıye katlarsınız kesınlıkle deneyın derım bısey kaybetmezsınız ben bu ısı yaptım
yavuz

Yerleşim Belçika / LuıkMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
benim sürekli aklımda olan bir konu izin konusuna bir açıklama gelirse sevinirim çünkü mutlaka bir izin gerekli ve maliyeti ne olur bu izinlerin bilgisi olan varsa açıklayabilirmi?
BU ALEMDE 2 BUYUK VAR 1 ESES 2 70 LİK RAKI

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Hic bir ekliyecek birseyim yok ama sadece soylemek istedigin gercekten super bir fikir...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama

çok guzel bir fikir en kısa zamanda deneyip sonuçlarını urda paylaşıcam paylaşım için tşkler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
izin konusunu bilen yok heralde bunun bir izni olması lazım 10000 adetten bahsediliyor bu herkesin aklına gelebilecek konu izinsiz olsa eminim hergün eve bu tarz gazeteler gelir asıl sorun izin almak bence detaylı bir bilgi verecek birisi çıkarsa çok sevinirim
BU ALEMDE 2 BUYUK VAR 1 ESES 2 70 LİK RAKI

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
arkadaslar ben bu ısı yaptım dıyorum valılıge ve emnıyete dılekce verıyorsun para falan yok yazı ıslerı muduru bıde sahıbı dılekce verıyor gazeteye bır ısım bu kadar hıc bı ucret yoktu bu ısı 2006da yaptım suan yurt dısındayım ozamanlar bu ıse sıcak bakamadım ugrasamadım ama ogrencı arkadaslar bu ısı cok ıyı bır sekılde yaparlar sahıbı hatırladıgım kadarıyla 23 yas ustu olacak yasınız tutmuyorsa bır yakınınızın adına yapabılırsınız bırde adlıyeden ızın alınıyordu zannedersem bu ısı valılıkten yada adlıyeden tam manasıyla ogrenebılırsınız.adlıyede basın savcısı dıye hatırladıgım kadarıyla bır bırım var ordan bılgı alabılırsınız
yavuz

Yerleşim Belçika / LuykMeslek Gyda
haftalık mı aylık mı cıkardın gazeteyii
www.kombiistanbulservis.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
aylık
yavuz

Yerleşim Belçika / LuykMeslek Gyda
arkadaşlar ben bu işi uzun yıllardır düşünüyorum...sizin fikirlerinize ilavetten iş ilanları da yayınlamak gazete ücretsiz olacağı için traj sorunu olayacğından.ilanların ücretli oluşu karımızı artıracaktır.yalnız işin gelir vergisi konusunu araştırmak gerekir.SAYGILAR BAŞARILAR...
DÖNENCE

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Otomotiv
İzin işi çok kolay arkadaşlar.
Bulunduğunuz ilin adliyesine gidip basın savcısını sorun.
Savcılık kaleminden başvuru dilekçesi ve evrak listesini alın.
Evrak listesi sıradan gerekli evraklar.
Doldurun dilekçeyi verin savcılık kalemine.
Basın Savcısı sizi çağıracak.
İçeriği ne olacak vs.
Anlatın.
Bitti.
Süreli yayınların her baskısından bir numuneyi savcılık kalemine bırakmayı unutmayın.
Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Detaylı Bilgilendirme Varmı ?

1. Yaptıgınız Gazetenin Örneğini Scannerden Bilgisayara Aktarıp Burada Paylaşırmısınız ?
2. Bu İşe Girmek İçin Ne KAdar Sermaye Gerekli İlk Başta Yani Sayfa Başı Kaç Para Alıyor Matbaa ?
3. 1000 Adet Bastırsak NAsıl Olur ?
4. Aylık 1000 Adet Bastırıp Marketlere Bıraksak Gazeteleri Yada Evlerin Önüne Koysak Olurmu ?

Yerleşim Türkiye
Türkiye'de gazete/dergi çıkarmak izine tabi değildir. Sadece "mevkute sahibi" ve "sorumlu müdür" için savcılığa matbu beyanname verilecektir. Bu evrak da basın savcılığından veya emniyet siyasi şubeden (1. şube) temin edilebilir.
Sadece bastığınız gazete/derginin 6 (altı) tanesini basın savcılığına veya basın savcılığı görevi verilmiş savcılığa teslim etmeniz gerek.
Yasal zorunluluk gereği, bir "Sorumlu Müdür" atamak zorundasınız.
18 yaşından büyük, en az lise mezunu ve yüz kızartıcı suçtan sabıkasının olmaması gerekir.
Bedava dağıtacağınızı gazetenin künyesinde belirtmek durumundasınız. Yoksa, maliye tiraj x satış rakamı üzerinden vergi peşine düşecektir.

Kolay gelsin...
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
ilgimi cekti..yurt disinda bunun örneklerini görmüstüm.gercekten ilgilenen varsa ben katkimi sunarim, hemen faaliyete gecebiliriz..neden olmasin..
E-Posta yada (MSN): hasanyazan@live.de Lütfen bilgileri (Resim, Fiyat vs.) bu adrese yollayin.Tesekkürler !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Arkadaslar bende dıyorumk daıre ıc cephe boyacılıgından anlıyorum ben yanıma bır yardımcı olsa bırde sureklı bıze ıs getıren bırı olsa ne kazanırsa paylasırız bu ıste de ıyı para var sermayesız ama 2 ıs yapan 1 ıs bulan olması lazım ıkı kısı bır daıreyı ıkı gunde tavan dahıl boyarız bugun bır daıre 8 tl ye boyanıyor tavan dahıl 3 kısı paylasırız buda aylık 20 gun calıssak maas kısı bası oratalama 4 bın 5 bınlıraya gelıyor. Eger dusunen varsa yoruma cevap yazsın. Tahsin altundal.
T.altundal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
şu olayı tam kafamda oturtamadım özet geçebilecek biri var mı ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bursa123
şu olayı tam kafamda oturtamadım özet geçebilecek biri var mı ?

oturtamayacak bir şey yok haftalık/aylık gazete bastırıyorsun bir iki konu seçiyorsun haber gibi benim tavsiyem ev kadınlarına yemek tarifi örgü incik cincik pratik bilgiler falan yazmanız bunları yazarken altlara üstlere kemarlara reklamlar koyuyorsunuz kim verir reklamı kardeşim dersen işte orada sen gideceksin ilçendeki yan ilçelerdeki esnaflara ikna edip reklam alacaksın ama ufakdan bir kuruluş yapıp faturada keserseniz daha cazip olacak misal esenyurtta böyle birşey yapan olsa ben verirdim canlı alabalık reklamını ama yokki kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Arkadaşlar, bahsettiğiniz gibi bir iş biz zaman, zaman yapıyoruz. Azimle çalışanlar güzel paralar kazanabilirler. Hatta bu işler ile ilgili farklı Projelerimizde var. Baskı işine gelince 10 bin adet Gazete kağıdına 3. Hamur Baskı Kağıt dahil- Dizgi hariç 24 sayfa Tabloit boy 3.300 TL dir. Ciddi olan arkadaşlar ile bölgelerinde çalışma yapabiliriz, Türkiye nin her yerinde çalışma yapılabilir. Dizgi işinden anlayan arkadaşlar olursa daha iyi olur. Yani bu işe öyle balıklama girmek olmaz. İrtibat kurun, karşılıklı görüşelim. Aydın ÖZPELİT 0535 735 91 64 www.mudurnuhaber.com

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
çok mantıklı bir fikir...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
isteyen birkaç arkadaşla bölge oluşturup yapılabilir mi?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
sayın sennan,
istanbul/ümraniye -üsküdar bölgelerinde bende benzer bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Belki konseptin hazırlanması konusunda işbirliği yapabiliriz.
selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
sanat çalışmalarında, görsel, göze hitap eden dizaynlarda iyiyimdir. yatırım çok gerektirmiyor. ben şu an ankaradayım. bu işi denemek isterim. koordineli hareket edecek, iş fikirinin geliştirilmesinde paylaşımda bulunabilecek ve bölge oluşturmada destek sağlayacak bölgelerdeki arkadaşlarla birlik olunabilir diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
fikir mükemmel :)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Beylikdüzü-Büyükçekmece-Esenyurt bölgelerine hakimim.İş dikkatimi çekti.Ayrıca satış pazarlama sektöründeyim.Dileyen arkadaş olursa detayları konuşabilir neler yapabileceğimize bakarız

m.mert82@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Bahçelievler bölgesinde olan arkadaşlarla görüşebiliriz.
www.yereladaylar.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Super fikir bende bunu sanayi bolgesinde uygulamaya calisicam en azından kafamdaki is icin sermaye olur

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Ben 2004 yılında Kemer de rehberdim ve kışın parasız kalmıştım ve aklıma gelmişti artı 7-8 bin dolarda eşe dosta borcum vardı sabah kalktım başladım 1 haftada 10 sayfayı dolduramadım oturup mynet.com dan ialn yazmıştım buda gazetenin ialn bölümü diye matbaaya da cebimde 10 tl bile yokken , abi paran hazır hafta içi bigün hesabı yapalım ödemeni yapim demiştim Kasım 24 2004 te başladığım bu işe Kumluca galerilerini keşfettikten sonra Nisan 15 te cebimde 16 bin dolar para olmuştu ve bütün borçlarımı ödemiştim.Turizm sezonu açılınca bıraktım ama o parayı turizimden kazanamamıştım.Not hiçbir yerdende izin almamıştım inanın şimdi öğrendim izin alınacağınıda :) Bazen insana deli cesareti gelir iş kabuğunuzu kırdığınız andır. Ve size hayatınızı değiştirecek sır.

Lütfen yapacağınız işi kimseye söylemeyin kimseden fikir almayın alsanız bile o işi yapacağınızı hissettirmeyin, işe başlayana kadar sabrederseniz gelir elde etmeye başladıktan sonra zaten söyleme gereksinimi duymuyorsunuz.Bütün projelerimde bunu uygularım uygulayın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Kayseri'de yapabilecek var mı ortak bir çalışma yapalım :) .
Toplam ne kadar kazanırım iş arıyordum tamda çok da güzel olur.

05077277479
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Merak ettiğim bir şey var ?
Gazete bedava olacak dağıtımını yapacağız ve bedava olduğu için maliye herhangi birşey sorgulamayacak.

Peki alınan reklamlar karşılığında firmadan talep edilen paranın bir vergisi söz konusu olmaz mı? Eğer ben ayda 1 dört sayfalık bir bülten çıkaracaksam ve şahıs isem bunu ek iş olarak yapıyorsan bu reklam gelirleri nasıl vergilenecek?
Bu reklam gelirini sorgulayan olmaz mı?
Esnaf verdiği bu parayı eğer isterse nasıl gider gösterecek?
İyi çalışmalar herkese.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Kendi işinin patronu part time iş imkanı yaşadığınız şehri cep numaranızı yazın mobilium13@gmail.com mail atın yaşadığınız şehirde iş ortağımız olun, sermayeli sermayesiz işe başlayabilirsiniz son başvuru 8 Mart 2014.

Kendi işinin patronu part time iş imkanı yaşadığınız şehri cep numaranızı yazın mobilium13@gmail.com mail atın yaşadığınız şehirde iş ortağımız olun, sermayeli sermayesiz işe başlayabilirsiniz son başvuru 8 Mart 2014.

semt rehberi konusunda ümraniye-çamlıca bölgelerinde ortak çalışma yapabileceğimiz veya tasarım konusunda bana yardımcı olabilecek grafiker arkadaşlarla görüşmek isterim.

selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama