Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanyadan Gürcistana Araba Ticareti

Başlatanyalmanci55Tarih30/12/2010 15:29:52Yorum36

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar almanyadan gürcistana araba ticareti işine girdik bağlantılarımızı hallettik bir kaç bilgi eksikliğimiz var yardımcı olursanız sevnirim

1 - Gödürdüğümüz arabalar en düşük kaç model olabilir

2 - Gürcistana girişte gümrük parası ne kadar ödüyoruz

3 - Arabaların satışını verdikten sonra almanya yada gürcistan vergi talep ediyormu ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
hiç ilgilenen kimse yokmu arkadaşlar ?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
evet ben yardimci oliyim size rastamuska yani vergi getirdiginiz arabanin motor gucuyle 0,35 tetriyi carpin ve gumruk parasi odur oda araciniz gurcistanda gezebilir 1 ay tr gecici plakayla boylede satabilirsiniz alan rastamuskayi yapar.ama bu siralar araba alim satimi felekat derecede kotu bilginize.model farketmez herturlu modelli arabayi getirebilirsiniz.
nihat 1911

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Ythalat / Yhracat

yalmanci55 arakadas nasil gidiyor araba isleri? bilgilendirirsen sevinirim. ben almanyada araba alip satiyorum kendi capimda fazla acilmadan. hersene türkiyeye izine geliyorum arabamla. istersen konusalim.türkiyeye geldigim arabayi gürcistana satma imkanin varsa anlasabiliriz.

Yerleşim ALMANYA / BielefeldMeslek Elektrik / Elektronik
türkiyeye uygun arac getirirseniz ben sizxe burada stışta yardımcı olabilirm

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Ne tür arabalar mesela türkiyeye uygun araclar?Bilgilendirirsen sevinirim kardesim

Yerleşim ALMANYA / BielefeldMeslek Elektrik / Elektronik
ukrayna icin dusunen varsa yardimci olabilirim.bu isle ilgilenen arkadaslarim var

+380936682165
+380951608483

Yerleşim Ukrayna / KrimMeslek Saty? / Pazarlama
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - koray1911
evet ben yardimci oliyim size rastamuska yani vergi getirdiginiz arabanin motor gucuyle 0,35 tetriyi carpin ve gumruk parasi odur oda araciniz gurcistanda gezebilir 1 ay tr gecici plakayla boylede satabilirsiniz alan rastamuskayi yapar.ama bu siralar araba alim satimi felekat derecede kotu bilginize.model farketmez herturlu modelli arabayi getirebilirsiniz.

1 ay gezersin dedin de? ratamuska nedir? tescil masrafları için ne kadar oluyor?
ayrıca almanyadan alınan araçlar için mobile.net sitesinde brüt ve net fiyatlar oluyor.aracı almanyadan çektiğin zaman geri vergi alabiliyor musunz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
rastamoshka gumruk ıslemıdır.Gurcıstan tıcarı ısletmelere yıllık 100 bın lıraya kadar KDV muafıyetı tanıyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
arkadaşlar bu iş öldü artık. gürcistanda herkes almanyadan araba getiriyor.hele azerbaycan mersedes bmv dolu .arap ülkelerını anımsatıyor bana.ve getirsenizde hemen arabayı satamazsınız.azerbaycan icin benzin otomatık vites giri lacivert siyah beyaz.kilima.en az 2,00 motor bunlar olmazsa olmaz .opel hunday yada diğerleri hic beyin yormayın elinizde kalır .gürcistand a bu işler genelde mafyanın elinde tanıdığınız birileri yoksa .hic bulaşmayın derim.almanyadan sadece gürcisatna 700 800 dolar benzin parası ödersiniz .konaklama otel masrafı falan bunalrı göze alın .bide bid dil bilmiyorsanız nasıl iletişim kurcaksınız.
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
arabayı ucuza mal edilebiliyorsa bu iş yapılır.edilmiyorsa yapılmaz.bir de elinizde kalır diye bir şey yok.her malın bir ederi bir alıcısı vardır.sen yüksek istiyorsan satılmaz uygun istiyorsan satılır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
almanyada www.mobil.de araba fiyatalrı 2000 model bmv 4 milyar baya ucuz bedava gibi.azerbaycan ve gürcistan rusya kazakıstan özbekistan molodava ukrayna gümrük ücretleri düşük yapın ozman . okadar kolaysa.
kolay gelsin
kendı haline biri işte

ben size ufak bir bilgi daha verim.gürcistana genelde calıntı arbalar yada kaz a yapmış aracları trabzond a düzeltip getiriyorlar.mersedes bmv sadece almanya üretmiyor bunlar japonya ve dubaıde de var.azerbaycana dubaıden baya bir mersedes ve bmv geliyor .her ülkenın gümrük masrafları var.azerbaycan da bmv mersedes artuk tofaş oldu yüksem model arabalar getirip para kazanabılırsınız 2010 2009 model gibi araclar azerbaycan bir nevi arap ülkesını andııryor cok hılzı gelısıyor petrol cok ucuz. gürcistanın ekonomisi cok iyi değil ve bu iş mafyanın elinde .rusya ukrayan buraların pazarları daha büyük .buralara yönelin derim .azerbaycan ve gürcistan eskidendi .
kendı haline biri işte

burdakı yazısmaları okudum arkadasın dedıgı gıbı gurcıstanda karanlık yuzler sadece yapabılır bu araba ısını dıger turlu yabancıya pasta yedırmıyorlarr gıdecek kısının cok akıllı ve sıfır hata yapması lazım yoksa sanıyede kapatırlar bır koselere eger baglantısını saglam yapmak ıstıyorsa ona yardımcı olacagı bır kısının numarasını verebılırım oo bu ıslerde uzman kısı tanıyınca anlarsınn...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
BDT ulkelerine araba getirip satmayi unutabilirsiniz. Gecen yaz araba siparis verdim, biraz bu konuyla ilgilenmistim. Bizim koyden nerdeyse 20 - 30 kisi Amerika, Dubai, Almanya, Guney Koreden araba getiriyormus. 1000 $ komisyonla istedigim arabayi getirdiler, ben kendim gitmek istesem ucak parasi, vize masrafi o kadar eder. Bana araba getiren arkadas 22 araba getirdi ve nerdeyse zarar edecekti. Komisyonunu dogru durust alamadi bile.

Yerleşim Kazakistan / ShimMeslek Yöneticilik
ben gürcistanda 8 ay kaldım daha döneli 3 gün oldu. burada arabalar çok ucuz. ayreten opel mopel bunları pek alan yok 2000-2500 dolara anca :D avrupadan kaç parayı alınacakki burada karla satılsın. 2002 model passat 3500 dolar.. bmw x5 2005 -2006 modle 16-18bin dolar arası bir arkadaş mitsubishi pajero jeep aldı 2002 model 4800 dolara.. onuda 2500 ü peşin kalanı taksitee.
. [b]

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Almanyadan Gurcistana en ucuz araba transportu nasil olur arkadaslar
Tugrul PAMUKSUZ

Yerleşim ALMANYA / GelsenkirchenMeslek Serbest meslek
Bulgaristan dan feribot ile direkt gecebilirsin.
Varna yada Burgaz dan Batum a feribot var.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
bu işde para kazanmak istiyorsannzı citayı tükseltmeniz gerekir 2010 model 2011 model araba olabilir . 2 bın evro sermaya irl 3 4 gunde 2000 evro para kazanmayı kımse beklemesın
kendı haline biri işte

peki bu isi tasimacilik yapan insanlarin irtibat kurabilecegim bir iletisim adresi ve ya numara verebilir misiniz?
Tugrul PAMUKSUZ

gürcistana araba getirme işini unutun amerikadan araba getiriyorlar .en ucuz yol kendin kullancan 300 evro falan bir yakıtı olur .bıd e gitinzi ülkede azerbaycan rusya herneys e mutlaka tanıdık biri olmalı gidip 3 günde araba satıp hemen ucaga altalaıp geri donmek biraz zor . o ülkede ortak iş yapcanız güvenılır ınsanalr
kendı haline biri işte

almanyada bmw mercedez 2005 ustu arabalari iyi fiyatlara bulabilecek arkadaslar varsa bana yazsin ... litvnayaya getirilecektir araclar

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
bn sizin icin uygun araclar bulabilirim 004915772039749 irtibata gecelim
Tugrul PAMUKSUZ

Y8 gaziantep ve Arif Vilnius...ne tür araclar ariyorsunuz? özelden yazabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Bulgaristan'da otomobil fiyatlari cok uygundur.
Cok sayida AB den arac getirildi ama satis problemlerinden dolay fiyatlar cok uygun durumdadir.
Gurcistan ve Azerbaycan icin de ulasim daha kolay ve masrafi daha azdir.
Asagidaki sitelerden fikir sahibi olabilirsiniz.

www.mobile.bg
www.cars.bg
www.cars24.bg

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
bmw 3.18 coupe
benzin ,aut. , deri koltuk 4000€
Tugrul PAMUKSUZ

7 senedir gurcistandayim ozelden yazabilirsiniz merak ettiklerinizi

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Emlakçy
audi a4 2004 model gris diesel 130 cv 6 vitesse
4500 euro