Üye Toplam 347 yazı |
| ||||||||
| xxtugraxx2 Yeni Üye Toplam 13 yazı | 16/09/2009 : 18:19:58 İzmir/Karabağlar Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Öğrenci | ||||
| firat.efendi Yeni Üye Toplam 9 yazı | okullarda derslerde bunların anlatılması gerekiyor... inovasyon + İŞ AHLAKI = BAŞARI + BÜYÜME + PARA Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Sanayici | ||||
| osc_ist Yeni Üye Toplam 4 yazı | demekki neymiş para kazanmak için olan biriş işi büyütmek yerine türkiyede yeni bir iş alanı yaratmak gerekiyormuş ilk olmak herzaman avantajdır saygılar ATLANTİK OTOMASYON Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Elektrik / Elektronik | ||||
| reflex1 Yeni Üye Toplam 9 yazı | 05/08/2010 : 10:16:45 Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Diğer | ||||
| gencdenizli.net Üye Toplam 149 yazı | Boğaziçi mezunu, okurken öğreniyo sağlam basmayı o kadar farkı olsun. http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| TBUDT Üye Toplam 187 yazı | ben 2 kez battım. şuanda onun gibi acaba kapatayımmı mücadeleye devammı edeyim diye düşünüyorum 3 aydır. herşeyimi satlığa çıkardım ama gönlüm mücadeleye devam et diyor. Demekki ondan büyük olacam işallah :d:d Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Ticaret | ||||
| laramba Yeni Üye Toplam 2 yazı | 15/02/2011 : 22:40:59 hayırlısı olsun...bendede hat safhada of road merakı var....bir tane aracım vardı onu sattım şimdi onun üst modelini almaya çalışıyorum... selmlar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| isguc Üye Toplam 292 yazı | basarılı herkes bukadar sanslı olsa www.kadinforum.net Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Grafiker | ||||
| bayburt Üye Toplam 151 yazı | 07/03/2011 : 23:15:47 anlatılmaz yaşanır..... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretmen | ||||
| VSL Üye Toplam 628 yazı | 07/03/2011 : 23:29:13 Bu arada VİZYON olmadan olmuyormuş değilmi !! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| ahmetkerimsen Üye Toplam 235 yazı | 06/01/2012 : 02:37:09 Tabir i caizse maçın kopma noktası 2 yıl boyunca çevresinden araç alıp kiralaması gibi görünüyor.Her işte olduğu gibi yine iyi kurulmuş insan ilişkileri insanların imdadına yetişiyor. 93 de ilk araç olarak eski model şahin i alıp aynı sene içinde şirketlere filo kiralama işi konusunda söylenmeyen bazı gerçekler vardır diye düşünüyorum . Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Mühendis | ||||
| sitolar Yeni Üye Toplam 15 yazı | 06/01/2012 : 03:18:51 çevrede şart kardeşim ama yaaa öyle birden olmuyor illaki vardır bişeyler ama helal olsun 4455 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda | ||||
| hsamli Üye Toplam 161 yazı | 06/01/2012 : 10:58:15 ahmetkerimsen arkadaşa katılıyorum. Hikayede küçük ama çok önemli bir boşluk var. 1993'de aldığı ilk arabası eski bir model bir şahinken yine 1993'de yani aynı yıl içinde birden filo kiralama işine girdiğini söylüyor. İşin kırılma noktası burası bence de... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam | ||||
| yılmazlar_hırda vat Yeni Üye Toplam 48 yazı | 11/01/2012 : 14:41:07 TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OKUYUNCA.BURADAKI AZMINDEN DOLAYI KARDESIMIZI KUTLUYORUM.SIMDIDEN YAPACAGI YARDIMDA ALLAH YARDIMCISI OLSUN. YILMAZLAR HIRDAVAT Yerleşim : Türkiye / Zonguldak | Meslek : Esnaf | ||||
| vetman996 Üye Toplam 242 yazı | 11/01/2012 : 15:06:18 Ahmetkerimsen ve hsamli beyler. yazıyı tekrar okursanız göreceksiniz ki, kendi arabası 1993 yılına kadar yokmuş, hep eşin-dostun arabasını kiralamış ve 1993 yılında eski bir şahini olmuş ama yine de eşin-dostun arabasını filo kiralamada kullanmış. Ben mi yanlış anladım acaba? yazı şu şekilde: EŞDEN DOSTTAN ALDIĞI ARABALARI KİRALADI 1993’e kadar geçen 2 yılda Vural Ak’ın hiç aracı yoktu, eşten dosttan aldığı arabaları kiralıyordu. ‘Yalnız turistlere ve Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarına günü birlik araba kiralıyorduk. Ben ilk arabamı 1993’te aldım. Eski model bir Şahin... O dönemde şimdiki gibi sıfır kilometre araçlar kirlamıyorduk.’ Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Veteriner | ||||
| ahmetkerimsen Üye Toplam 235 yazı | 15/01/2012 : 01:38:05 1993 de ilk araba olarak eski model araç alacak sonra tanıdıklarının arabalarından filo kuracak kiraya verecek vs.. Hangi turist veya hangi yabancı iş adamları kiralamış o şahin i merak ettim doğrusu .. Orada açıklanmayan noktalar var. Eş dost arabasını hayrına al kirala diye verse bile onlara da bedel ödemiştir ki bu şartlarda minimum karla yapılacak iş değil. . Belki leasing , hatır çeki vs toplayıp toplu araç satın alıp girmiş kalkışmıştır bu işlere.. Ne de olsa şu anda rent a car ların % 80 i kredi çekip araç alıyor işletiyor Vural AK da o tarzda finansmanlar sağlamış olabilir. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Mühendis | ||||
| vetman996 Üye Toplam 242 yazı | 15/01/2012 : 15:07:47 1996 yılında veteriner fakültesinden mezun olup veteriner kliniğimi açtığımda köylere hastaya gidebilmem için araba almam gerekiyordu ama bizde o sermaye yoktu. hatta açtığımız veteriner kliniğindeki rafları dolduracak ilacı alacak paramız olmadığı için boş ilaç kutularıyla rafları doldurduğumu unutamam. bir tanıdığı aracıyla birlikte kiralayıp köylere gitmeye başladık. sadece aracı kiralayabilirdik ama ne ehliyetimiz vardı ne de ehliyet kursuna gidecek para. taksici arkadaşlar şikayet edinceye kadar bu şekilde idare ettik. sonra eski model bir murat 131 satın alarak kliniğe devam ettik. Demek istediğim 1993 yılında eski model şahin güzel bir arabaydı. selamlar... Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Veteriner | ||||
| gursoybalo Üye Toplam 639 yazı | 08/11/2012 : 10:55:01 okuyup moral bulalım diye tekrar yazıyorum.aylar önce favoriye eklemişim gursoybalo ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın. Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Serbest meslek | ||||
| gsimex Yeni Üye Toplam 94 yazı | paylasim icin tesekkurler.. guzel ornek Yerleşim : İran / Tehran | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
Vural Bey Eşinin dostunun arabasını kiralarken Bir anda filo alacak parayı nerden bulmuş :) Asıl onu anlatsın :) Böyle anlatınca çok kolaymış gibi geliyor fakat işin pratiği basit olmasa gerek Ben artık bu tip hikayelere pek inanmıyorum "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
Demekki 1993 den sonra ya define buldu yada bir anda ilham geldi :) filo kiralama işi konusunda söylenmeyen bazı gerçekler vardır diye düşünüyorum . Elin arabasını kiraladığı dönemdeki karıyla filo alacak servete eriştiğininin anlatılması çok komik. İsterseniz dünyanın en iyi üniversitesinde okuyun yoktan birşeyleri var etmek zor hatta imkansız "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
Bu nasıl bir insan ilişkisidir ki 93 ekadar kendi aracı olmayan biri 93 ten sonra zirveye çıkıyor. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Vural Abimiz tahminen bu şekilde çalışıyor ;
Sanırım Vural Abimizin yanında muhasebe işlemlerini iyi bilen İyi bir müşavir ekibi var :) Valla bu ticaret çok garip bir iş "Şeytanın dahi aklına gelmez" diye bir söz var ya işte öyle bir şey "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Peker03 Üye Toplam 129 yazı | 13/12/2013 : 01:00:26 Valla arkadaslar yukaridaki hikaye cok guzel ama 52 yasindayim turkiye de ve hollandada ticaretin icindeyim hic oyle hikayedekiler gibi olmuyo,inanmiyorum. Basari icin bazi olmazsa olmazlar vardir hikayeye baktiginda bosluk cok , zaten bizleri bu masallarla uyutuyorlar hollandada 25 senedir varim hic boyle bi basari masali yok. Basarili olanlarin masalindaki de yaptigin isi bileceksin,nerde ne yapacagini,kime ne yapacagini,ne kadar yatirim yapacagini,parayi nerden ve nasil bulacagini,vergisini,lazimsa ruhsat filan icin gerekli olanlari hazirlayacaksin emeklie emekliye basariya ulasacaksin, ikisenede batip ,sahini zor alip alti ay sonra filo kiralamak turkiyeye ozel bir durum normal sartlarda olmuyo, anormal sartlarda oluyo ama rizikosuda is denk gelmezse uzun sureli hapisler yatiliyoooo Yusuf Yerleşim : Hollanda / Utrecht | Meslek : İthalat / İhracat | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||