Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Hayvan Yemi

BaşlatanyesbolTarih25/12/2010 19:20:58Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye63 yazı
Besi , sut ve kucukbas hayvanlar icin yem uretimi nasil yapilir. Hangi tahillar karistirilmalidir. Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler

Yerleşim Kazakistan / AlmataMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhaba yem üretimi yapacağınıza hazır yapılmışını alın size isterseniz bu konuda yardımcı oluruz.iyi günler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Yeni Üye29 yazı
Bu çok ayrıntılı bir konu ben de kendi yemimi kendim yapıyorum ... Ama biz bu işi yapabilmek için ailemizden bir kişiyi hayvan beslemeci yaptık... Çünkü güzel Türkiyemizde bugün kullandığın bir ürünü yarın aynı yemde kullanamayabiliyorsun... Ya yem fiyatları değişir ya da aldığın hammadde nin değerleriyle oynarlar... Ama yine de kendi yemini kendin yapmak iyi bir şeydir. Ben haftanın aşşağı yukarı 3-4 günü yem fabrikalarındayım... Yemin içine girmeyen şey yok görüyorum bunları... 6- 7 çeşid hammadde ile kendi yemini kendin yapablirsin... Bunlar : kuru (kesif) yem olarak : arpa,buğday,soya fasulyesi,ayçiçeği küspesi,mısır , hafifletmek için kepek kullanabilirsin...
kaba yem olarak ta şu sıralar kullanabileceğin maddeler : mısır silajı, elma küspesi, meran varsa mera ....
www.artisilaj.com
0554 895 52 42

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye206 yazı

butun bunlar la ugrasarak hem vakıt hm emek hemde para harcıyacaksınız tum bunların malıyetınden daha da asagı rakamlara ıthal hayvan yemı tedarık etmekteyız ıstedıgınız tonajda ıstenılen adrese detay ısteyım yardımcı olalım
murat -
xxmrf@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye32 yazı
Merhaba , ben de bayat ekmek satışı yapıyorum , siz hayvanlarınız için yemin yanında bayat ekmek te kullanıyormusunuz , bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat