meslek lisesinden cıktıktan sonra direk çalışmaya başladım bizimde hayallerimiz vardı (evimiz olsun kendi işimiz olsun vs.)
taakiii babam lokanta acana kadar tabi malum ona yardım etmek için işimi bıraktım şehir degiştirdim lokantacılık yürümedi büfecilige giriştik aynı yerde aynı dükkanda büfecilik derken baktıkki tekel büfe olmuşuz adamla çalıştık ,akrabayla çalıştık ,ailece çalıştık 14 sene oldu bu işler gelişeli ama artık ne adam ,ne akraba ,nede aileyle çalışabilecegimiz pozisyon kaldı hep adam sıkıntısı yaşadık şimdide devir etmemize karşı cıkıyor mal sahibi neyse ,
ben bunları yazıyorum hayal edebilmeniz açısından belki aynı şeyleri paylaştıgımız biri vardır.
asıl fikrinizi almak istedigim konu şu;
ben dükkana yatırım yapsam devir hakkım yok , işi degiştirsem bi dünya masraf iş tutumazsa , yaptıgım masraf boşa gidebilir artı güvenilir biri olmalıki yanımda tekrar adam bırakıp gidecek sıkıntımız olmamalı öyle biride daha olmadı bu güne kadar ORTAK alsam işi devam etmem gerekir ben içki satmak istemiyorum artık açıkcası ne yapmam gerektigine karar veremedim ailemde dışarıda iş bulmamı bu kadar stresi cekmememi söylüyor siz olsanız ne yapardınız cocuklugumdan beri ticaret hayatındayım dışarıda çalışmam zor olacak farkındayım ama burada sabah 6,00 akşam 11.00 tek başına zor oluyor işlerim git gide kötüye gidiyor siz benim yerimde olsanız ne yapardınız